Vervangen Afvalcontainer Friesland ᐅ 9 VERBIJSTERENDE FEITJES

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje heel beperkt mogelijk te houden en je gaat merken dat deze economisch voordeelgevend is. Door afval dus veel toevallig te scheiden, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er dus minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vervangen Afvalcontainer Friesland

Kies bij de ruimste assortiment containers en koop de beste meest geschikte container voor je je restafval. In de container gooi je al het niet niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten passen niet binnen het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden beschikken wij het geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromingen welke in ondernemingen ontstaan. Die stromingen mogen vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Dit is beter betreffende het milieu leefomgeving en de geldbeugel.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook sorteert, er gaat altijd restvuil blijven bestaan. Poog dit afvalstroompje zo beperkt toevallig te bewaren en je zult opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Met afval dus veel toevallig te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. In de de afvalcontainer gooi je je al de niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In de de Nationaal Afvalbeheer (LAP3) staat het de doel vermeld artikelen opnieuw te aanwenden indien dat het lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven van rolcontainers zijn afhankelijk afhangend van de het stroom van afval, de grootte omvang van de rolcontainer alsook hoe vaak de container container geleegd dient zijn. U ontdekt ieder prijzen op de tarievenpagina de.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de verschillende typen vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de vat op een openbare plek staat. Je selecteert uit verschillende inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun pad voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen los tijdens de verbranden die in minstens of kleinere mate echter in het milieu terecht komen. Daarom moeten we doorgaan met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Vervangen Afvalcontainer Friesland:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Vervangen Afvalcontainer Friesland

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa afval in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want puur afzonderlijke afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar tussenin. Je mag kiezen voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om in te bepalen welke omvang het perfect bij je past? Neem dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Door onze langdurige kennis met afvalstromen weten wij exact wat je vereist hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of standaard een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, zoals we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere andere container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier kom je achteraf geen voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Vervangen Afvalcontainer Friesland

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een zeer divers assortiment van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon staat. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en karton in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoor mag je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw afval tevens beter voor het het milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse artikelen te maken, je PMD wordt namelijk één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Vervangen Afvalcontainer Friesland

{service1)

Bij ons vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container bij de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt voor een beter omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu veel indien we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Pakket met gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het door de ruimte en massa veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kan daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar op jouw onderneming heel veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is één container voor glas onmisbaar. Heb je variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor glasafval

Bestel het meest geschikte containers voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de selectie uit één bak met 240 liters en van negenhonderd liter. Er is is al een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest je op welke manier frequent wij het bak zullen komen ledigen. wij leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het heel veel energie voor het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zit meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glas. Tijdens de verwerken doen we onderscheid tussen blank, bruin, groen en ook gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kan er zijn op een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag er bij het de glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb je 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet in de de papierbak wilt gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons U. U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact doorheen past. Als het documenten al binnen de container zitten, krijgt zij nog bij handen. Onze chauffeur komt eenmaal de tijdstip langs voor het container te legen en het papier ter plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte container voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kun je de papieren in het container werpen. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier geen op vervoer is, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.