Voordelen Afvalcontainer ✔️ 8 VREEMDE TIPS

Snel en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval heel klein eventueel te houden en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door vuil dus zoveel eventueel te sorteren, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Voordelen Afvalcontainer

Selecteer bij het grootste meest uitgebreide aanbod containers en koop de beste ideale rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen het restafvalcontainer gooi je je al het niet onrecyclebare afval welke je niet verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen in de rest afvalcontainer. Tevens voor PMD sorteren beschikken we het correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam voor alle afvalstromingen welke binnen bedrijven voortkomen. Deze stromen kunnen vaak gescheiden opgehaald geraken. Dat is verbeterd voor de milieu en het geldbeugel.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoe prima je je afval tevens sorteert, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend zijn. Poog dit afvalstroom heel klein toevallig te behouden en je zal zien dat deze economisch voordeelgevend is. Door afval dus veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel minimaal mogelijk restvuil over. Binnen het restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afvalstoffen die je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten horen niet binnen de rest container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In de het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel bedoeling beschreven producten weer te benutten waar dat het lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De prijzen voor afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de afmeting van rolcontainer en hoe vaak de de container rolcontainer ontleegd dient geraken. Jij vindt alle tarieven op de de.

Welk aard bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen 24 uur in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te verzamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche levert maar minstens twintig procent van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er verwijderd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelvormige resten worden gebruikt voor het aanvullen of aanleggen van straten. Jammer genoeg komen er ook verschillende schadelijke materialen uit tijdens de verbranden die in meer of mindere mate desondanks in het natuur komen. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Voordelen Afvalcontainer:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak wanneer deze slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Voordelen Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de afkomst. Want puur aparte afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag selecteren voor een voordelige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te ramen wat maat het beste bij je past? Haal dan gauw aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen kennen wij exact wat je benodigd hebt. En verlang je een keer een meer leegmaken of standaard een maatje grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen issue!

De kosten van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier raak je naderhand niet voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Voordelen Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten beschikbaar, echter ook in kantoren kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen te te verzamelen, zitten je containers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit je vuilnis tevens goed voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD wordt immers één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Voordelen Afvalcontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur je container bij het verlangde locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geleegd moet te worden. Op deze manier ken je dus zeker dat je jouw vuilnis steeds weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu door je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu veel minder indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om daarna hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Pakket met van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je sorteert, des te goed dat zal zijn voor de milieu en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege het ruimte en gewicht heel veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kunt dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het veel kleiner energie dan glaswerk te maken uit nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals in de sector van de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua drukte? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken makkelijk aanpast.

Het juiste container voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze van één container van 240 liters en van negenhonderd liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest jij hoe vaak ons het bak zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie voor het glas te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Bij de verwerken maken wij verschil tussen blank, bruine, groene en bont glas. Ook zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook in veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw archief. Discreet en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat je jouw archief veilig vernietigt zijn. Na de vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in de papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig veel vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen past. Als de documenten al binnen het bak zijn, krijgen ze nog bij . Onze chauffeur arriveert eens zoveel tijd bij om het container legen en het papier ter plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernietigd.

De geschikte container voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kan je het papieren in de bak gooien. Jij hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op transport gaat, loop je niet risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kan voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en vernietigd.