Voordelen Ondergrondse Afvalcontainers 🔴 10 MAKKELIJKE WEETJES

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroom dus beperkt mogelijk te bewaren en je zult zien dat deze financieel voordelig is. Door afval heel zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, blijft er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Voordelen Ondergrondse Afvalcontainers

Kies uit bij de ruimste gamma rolcontainers en koop de beste beste container geschikt voor je overblijvend afval. Binnen de afvalcontainer gooi je al de onrecyclebare afval welke je geen meer kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en ruiten horen geen binnen de afvalcontainer. Ook voor PMD sorteren bezitten ons het geschikte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam betreffende elke afvalstromen welke binnen ondernemingen vrijkomen. Dit stromingen kunnen meestal gescheiden ingezameld geraken. Het is beter voor het milieu natuur en het geldtas.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoezo prima je je afval eveneens scheidt, er zal steeds restafval aanwezig zijn. Tracht deze afvalstroompje zo klein toevallig te behouden en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo veel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo min mogelijk restvuil over. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het de onrecyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen binnen het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval gedwongen?

Je wordt noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te scheiden. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het de bedoeling beschreven artikelen nogmaals te gebruiken indien dat het lukt.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De kosten voor containers zijn afhangend van de het stroom van afval, de grootte van de rolcontainer en hoe vaak de container geledigd container geleegd moet worden geraken. U vindt je alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons neem je gemakkelijk en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis in 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je direct in het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de bak op een publieke plaats staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn ruime moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame stroom. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan resterend is heeft nog een functionele doel. Deze donkere korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties los in de verbranden die in bepaalde of mindere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Voordelen Ondergrondse Afvalcontainers:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de container als dit maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren bij ons?

Waarom een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. nodig is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Voordelen Ondergrondse Afvalcontainers

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te ramen die maat het goed bij je past? Neem dan gauw aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of standaard een grootte grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, stof en literinhoud. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit helder is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Voordelen Ondergrondse Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en karton in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze soorten afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor verse artikelen te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Voordelen Ondergrondse Afvalcontainers

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het container geledigd moet te worden. Op deze manier weet je daarom zeker waar je jouw afval altijd kwijt kunt en dat je meewerkt aan een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat we belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De overgebleven kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemische teken (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Los karton of verschillend papier
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasverval bestaan van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om splitsen neemt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht veel ruimte in het bedrijfsafval in. Je kan daarom heel uit besparen in je afvalkosten. Het is ook tevens volledig te recyclen. Ook kost het veel kleiner kracht dan glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glasafval los, zoals in de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden qua drukte? ons werkt samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je het nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste container voor glas restafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit een bak met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er al een container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van de de afval kiest jij hoe frequent wij het bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost veel kracht voor het het glas te maken van verse materialen. Glasafval is echter echter één prima grondslag. Er zit meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Bij het bewerken doen we onderscheid onder blank, bruine, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er bij een heel veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd zijn. Na de vernietiging worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je jij jouw dossiers niet wil in de de papierbak wilt gooien. Enkele documenten bevatten geheime gegevens en kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft je regelmatig veel vuil in het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waarin het papier precies doorheen . Als het documenten eenmaal in het container zijn, krijgen niemand ze meer bij . Onze chauffeur komt eenmaal in tijdstip bij om het container legen en het documenten plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de container door de truck zelf wordt opgeheven en geopend. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kan jij de documenten in het bak werpen. Je hebt de keuze uit verschillende inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer is, loopt je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is heel goed te hergebruiken en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.