Voorwaarden Vullen Afvalcontainer 🔥 12 LUCRATIEVE TRUCS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal altijd restafval aanwezig bestaan. Tracht deze stroom van afval heel klein toevallig te houden en je gaat zien dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo zo weinig mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Voorwaarden Vullen Afvalcontainer

Kies uit bij het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de het meest geschikte rolcontainer geschikt voor je restafval. Binnen de container werp je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, en glas thuishoren niet thuis binnen de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben we de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromingen die in ondernemingen voortkomen. Die afvalstromen zouden vaak apart ingezameld worden. Dat is goed aangaande het leefomgeving en de portemonnee geldbeugel.

Wat mag wel er binnen ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te houden en je zult merken dat dit economisch gunstig is. Via afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, zoals karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, overblijft er dus min mogelijk restvuil over. In het container werp je al de niet te recyclen afvalstoffen dat je geen verder kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en ruiten horen geen in de de container.

Is het scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. Binnen het landelijk Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel doel vermeld artikelen weer te benutten indien dat het kan.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van afmeting van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet zijn. Je ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In elke bedrijf komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele soorten rolcontainers. Wij leveren hem gratis in een dag in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage tarieven zie je gelijk tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes apart in te ophalen, reduceer je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, nuttig als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse inhoudsmaten. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van duurzame stroom. Restafval lijkt dan misschien zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector levert maar minstens 20% van de duurzame energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden ingezet voor het ophogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige stoffen vrij gedurende de verbrandingsproces die in meer of mindere mate toch in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Voorwaarden Vullen Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Voorwaarden Vullen Afvalcontainer

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te bepalen wat omvang het beste bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze jarenlange kennis met afvalsoorten kennen wij exact wat je vereist hebt. En wil je één keer een aanvullend lediging of regulier een maatje groter? Dan is dit natuurlijk ook geen kwestie!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalsoort, materiaal en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist waar je aan toe. In ons simpele bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een alternatieve rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit aspect helder is. Hierdoor kom je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Voorwaarden Vullen Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk verzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers assortiment met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Daarna beslis je hoe vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je kunt er op ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet voor grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens op kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval dan je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot gedeelte van bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het scheiden van je vuilnis tevens beter voor het de omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Voorwaarden Vullen Afvalcontainer

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en nationale bereik, heb je in 24 uren jouw afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geledigd moet te worden. Zo ken je daarom vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het milieu veel als wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe veel vuilnis je sorteert, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval door de ruimte en gewicht veel plaats in de bedrijfsafval op. Je kunt daarom flink besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens compleet te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het veel kleiner kracht dan glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er op je bedrijf heel veel glas vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten omdat jij het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de selectie van één bak met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kiest je op welke manier vaak ons de container komen ledigen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het kost kost heel veel energie voor het het glas om te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuw glas. Tijdens de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kunnen er op een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend had als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en in een veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je archief veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden het restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je jij jouw archief niet in de papierbak wil gooien. Sommige papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de gedaante van geheim papier? Kies voor het archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waar het papier exact doorheen past. Als de papieren al binnen het bak zijn, krijgen ze nog in . Onze bestuurder komt eenmaal tijd bij om de container te legen en de papier ter plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een afgesloten mechanisme waarin het bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kun jij de papieren in het container gooien. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je dossier niet op vervoer is, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt ingezameld en vernietigd.