Vrachtwagen Afvalcontainer Bedrijven Brabant 🔥 7 VERBIJSTERENDE TRUCS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht het stroom van afval heel beperkt eventueel te houden en je zult zien dat deze economisch voordelig is. Met afvalstoffen heel zoveel mogelijk te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er heel min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vrachtwagen Afvalcontainer Bedrijven Brabant

Selecteer van het meest uitgebreide assortiment rolcontainers en bestel de de ideale container voor je je restafval. Binnen de afvalcontainer gooi je al het het niet niet te recyclen vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen in de container. Eveneens voor PMD scheiden hebben we de juiste geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende alle afvalstromen die binnen ondernemingen vrijkomen. Deze afvalstromen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld zijn. Het is goed betreffende het milieu natuur en het portemonnee.

Wat is toegestaan er binnen bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afval ook sorteert, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer het stroom van afval zo minimaal mogelijk te houden en je zult opmerken dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel min toevallig restafval over. In het container gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen die je geen meer kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en glas passen geen in het container.

Is scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je bent noodzakelijk afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. In de Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het de bedoeling omschreven goederen nogmaals te benutten waar dat het lukt.

Wat kost een container een container voor rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers afhankelijk hangt af van de de afvalstroompje, de grootte afmeting van de container en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd dient zijn. U ontdekt ieder tarieven op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende soorten rolcontainers. Wij leveren hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je direct tijdens het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds passende inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de bak op een algemene plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van groene energie. Gemengd afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche produceert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige assen worden ingezet voor het ophogen of bouwen van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige stoffen uit in de verbranden die in meer of kleinere mate desondanks in het natuur belanden. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Vrachtwagen Afvalcontainer Bedrijven Brabant:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en komen deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaald alleen voor een leging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan doen we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Vrachtwagen Afvalcontainer Bedrijven Brabant

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het vlak van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit 6 treden.

Naarmate je hoger op de orde, des te duurzamer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verminderen, etappe 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten welke maat het goed bij je past? Pak dan snel aansluiting op met een van onze deskundigen. Dankzij onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen begrijpen wij exact wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een extra lediging of gewoonlijk een grootte ruimer? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalstroom, materiaal en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkig vind je bij ons juist waar je aan toe. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere bak betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit aspect transparant is. Op deze manier ben je naderhand nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Vrachtwagen Afvalcontainer Bedrijven Brabant

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart verzamelen. Je hebt de optie tussen een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee bespaart het beduidend wanneer je deze afvalsoort apart inzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat jouw papier- en karton in de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar vuilnis dan je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor het milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Vrachtwagen Afvalcontainer Bedrijven Brabant

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor je PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uur je container bij het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo weet je dus vast waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu door je vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als we afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook gomballen) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar verschillend stof is geplaatst Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, hoe beter dat zal zijn voor de milieu en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook scherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook massa veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Je kan daarom flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is tevens volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het veel minder kracht in vergelijking met glazen te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je het aantal bakken makkelijk aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasafval op onze dienst. Jij hebt de selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en ook met negenhonderd liter. Er is reeds één container voor glas vanaf €13 per maand en ook deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je hoe vaak ons het container komen ledigen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost heel veel kracht voor het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter één prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Tijdens het bewerken maken wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en bont glazen. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn op een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk het veelgestelde vragen of verbinding op.

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruiken, bordjes, koppen, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op veilige manier vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet in de de papiercontainer wil werpen. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent een grote hoeveelheid vuil in het vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één spleet waarin het document precies doorheen past. Als de documenten al binnen de bak zitten, krijgt ze meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal in zoveel tijd langs om het bak legen en het documenten plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarbij de container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klep in het deksel kan je de documenten in de bak gooien. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier geen op transport is, loopt je geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.