Vrijdag Restafval Nijmegen ✔️ 15 OPMERKELIJKE TIPS

Snel en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Probeer dit stroom van afval heel klein mogelijk te houden en je zal zien dat het geldelijk voordelig is. Door afvalstoffen heel veel eventueel te verdelen, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vrijdag Restafval Nijmegen

Kies van de meest uitgebreide assortiment afvalcontainers en bestel de het beste container geschikt voor je restvuil. In de rest container gooi je je al de niet te recyclen afval welke je geen meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en ruiten thuishoren geen binnen de rest container. Tevens betreffende PMD scheiden beschikken ons de correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende ieder afvalstromen welke binnen bedrijven ontstaan. Deze stromingen mogen meestal apart verzameld worden. Dat is beter voor het natuur en het geldtas.

Wat mag er in zakelijk afval?

Hoe goed je je afval eveneens scheidt, er gaat steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer dit stroom van afval zo minimaal toevallig te behouden en je gaat zien dat deze financieel voordeelgevend is. Door afval zo veel mogelijk te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er dus minimaal eventueel restvuil over. In de rest container gooi je reeds het niet niet-recyclebare afval welke je geen meer kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is het verdelen van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel beschreven artikelen weer te aanwenden als het lukt.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de rolcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom afvalstroompje, de grootte afmeting van de rolcontainer en hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet geraken. U ontdekt alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je gemakkelijk en vlug een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te zamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets extra uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte verzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een ijzeren rolcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandbestendig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame stroom. Restafval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalbranche voorbrengt maar liefst 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Dus moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Vrijdag Restafval Nijmegen:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er geen plagen bij het afval kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en hoe vaak deze wordt geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Vrijdag Restafval Nijmegen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het natuur en draagt niet bij aan een circulaire economie.

Categorieën en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kunt opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te bepalen wat maat het perfect bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige kennis met afvalsoorten kennen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een aanvullend legen of regulier een grootte grotere? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelsysteem staat duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere andere container betaalt. Wij achten het essentieel dat deze informatie transparant is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Vrijdag Restafval Nijmegen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer staat. Selecteer, naargelang van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons aan rekenen dat jouw document- en karton op de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoor mag je je organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit uw vuilnis ook goed voor het milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste container voor het PMD en Vrijdag Restafval Nijmegen

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en nationale dekking, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op de verlangde plek geplaatst. U beslist zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom vast waar je jouw afval steeds weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, want we belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Hard) kunststof waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek etc.)
 • Boodschappentas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit geplaatst Los doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval je sorteert, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glas is 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasverval bestaan van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door het volume en massa veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Jij kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig om te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is is een glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat je de aantal bakken eenvoudig aanpast.

Het geschikte bak voor glasafval

Bestel de beste bakken voor het je glasafval op ons. Je heeft de keuze uit selectie uit een bak van tweehonderdveertig liter en ook van negenhonderd liters. Er al een container voor glas vanaf €13 per maand en dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van de de afval kies je op welke manier frequent ons het bak zullen komen ledigen. wij leveren de meest voordelige service.

Zo wordt glas bewerkt

Het kost kost veel energie voor het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via glas te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, keramiek etc. Warmtebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen binnen glazen oppervlak

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en ook op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed regelen. Het gesloten rolcontainers van ons onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij honderd procent garantie dat je je archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden archief is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je frequent veel afval in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het papier exact doorheen past. Als de documenten al in het bak zijn, krijgt zij meer in . Onze bestuurder komt eenmaal zoveel tijd bij om het container te legen en het documenten ter plaats te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij het bak door de truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Via het klepje in de deksel kan jij het papieren in het container werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is heel te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en vernietigd.