Vuil Container ➡️ 15 VERBIJSTERENDE GEHEIMEN

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht het afvalstroom zo klein eventueel te bewaren en je zal opmerken dat het economisch gunstig is. Door vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, rest er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vuil Container

Kies uit uit het ruimste aanbod containers en bestel de het beste container voor je je restvuil. In de de restafvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen vuil welke je niet verder kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen binnen de rest restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben we het geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam aangaande ieder afvalstromen welke binnen firma’s ontstaan. Dit stromen zouden meestal gescheiden opgehaald worden. Dit is beter voor de leefomgeving en het geldtas.

Wat is toegestaan er in de bedrijfsafval?

Hoezo prima je je afval tevens verdeelt, er gaat telkens overblijvend afval blijven voorkomen. Poog het stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat het geldelijk gunstig is. Door vuil dus mogelijk mogelijk te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, overblijft er dus minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen het restafvalcontainer gooi je al het het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren niet in de de container.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromingen zoveel eventueel te verdelen. In het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven artikelen nogmaals te gebruiken als dat mag.

Wat kost een container een container voor rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven van afvalcontainers zijn hangt af van de het afvalstroom, de afmeting van afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de container afvalcontainer geleegd moet worden. Je ontdekt elke tarieven op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos binnen een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te ophalen, reduceer je de massa algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare stroom. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar minstens een vijfde van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een nuttige toepassing. Deze zwarte korrelachtige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen los gedurende de verbranden die in minstens of geringere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Vuil Container:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Handig voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat geheime documenten op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren bij ons?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Vuil Container

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw algemeen afval container te verlagen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over verdelen bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalsoorten worden zoveel mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwijdering

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kunt kiezen voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het moeilijk om in te bepalen die grootte het perfect bij je past? Pak dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Door onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je één keer een aanvullend legen of regulier een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De tarieven van de bakken verschillen per afvalstroom, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, gelijk we bespraken, door zijn milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde alternatieve container aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Vuil Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een erg gevarieerd assortiment met afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de horizon staat. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw papier- en papier in de aller doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, echter ook op kantoren kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je spaart beduidend aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten in verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval tevens beter voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is namelijk één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Vuil Container

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse plastic rolcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe vaak de container geledigd dient te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je afval altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter milieu via jouw afval te splitsen. Bestel snel je voordelige container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder als we afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag binnenin (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin ander materiaal zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met van chemische materialen
 • Glasverval

Des te meer afval je scheidt, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om scheiden is. Glasafval bestaan uit flessen, potjes en ook glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door het ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Je kan dus flink besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien compleet te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder energie in vergelijking met glazen om te produceren van verse grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is is één container voor glas essentieel. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de aantal bakken eenvoudig verandert.

Het juiste bak voor het glasafval

Koop de beste containers voor het je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze van een container met 240 liters en ook met negenhonderd liter. Er al één container voor glas startend bij €13 per maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak wij de bak zullen komen ledigen. wij leveren het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter één goede basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuw glazen. Bij het bewerken maken we onderscheid tussen wit, bruine, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heeft je vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat is mag er bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt is. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de het papierbak wil werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de de gedaante van geheim document? Kies dan voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat één gleuf waar het document exact erin . Wanneer de documenten eenmaal binnen het container zitten, krijgen zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eens in tijd langs voor het bak ledigen en de papier ter plaats te vernietigen in onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij de bak door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van ons. Door het klep in de deksel kun jij de papieren in de container werpen. Jij hebt de selectie van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je noden kiest jij de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.