Vuilnisbak Afval Scheiden 🔥 10 ONTHULLENDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Probeer deze stroom van afval heel klein eventueel te bewaren en je zult merken dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus zo weinig mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Vuilnisbak Afval Scheiden

Kies bij het grootste aanbod containers en bestel het ideale rolcontainer voor je je restvuil. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het niet te recyclen afval welke je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en ruiten horen niet thuis binnen de restafvalcontainer. Ook voor PMD scheiden bezitten ons de geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromen dat bij ondernemingen vrijkomen. Die afvalstromen mogen meestal apart verzameld worden. Het is verbeterd aangaande het natuur en het portemonnee.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoezo prima je je afval eveneens sorteert, er zal er steeds restafval voortdurend voorkomen. Probeer het afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat dit financieel gunstig is. Met afval zo mogelijk eventueel te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het het niet niet-recyclebare afval die je geen extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het doel beschreven artikelen weer te gebruiken als dat het mag.

Wat kost een een container container bedrijfsafval?

De kosten van containers afhankelijk afhangend van het stroom van afval, de afmeting van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de rolcontainer geleegd moet worden geraken. U vindt je alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in 24 uur in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe kosten zie je meteen in het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd juiste ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is vandaalbestendig en brandbestendig, handig als de container op een algemene locatie staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Restafval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector voorbrengt maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun route voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele doel. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden toegepast voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen vrij gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate desondanks in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Vuilnisbak Afval Scheiden:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak dit wordt geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze maar halfvol is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij bieden een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor elk bedrijf. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Vuilnisbak Afval Scheiden

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over scheiden bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en prijzen zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar ertussen. Je kunt opteren voor een voordelige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om bij te schatten wat omvang het goed bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Door onze langdurige ervaring met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra leegmaken of standaard een grootte grotere? Dan is dat uiteraard ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig vind je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit transparant is. Op deze manier kom je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te staan.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Vuilnisbak Afval Scheiden

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart inzamelen. Je krijgt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalsoorten te verzamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Daarnaast is het apart houden uit je afval tevens goed voor de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele nieuwe materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD is namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Vuilnisbak Afval Scheiden

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden diverse kunststof rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heb je binnen 24 uur jouw afvalcontainer op het gewenste plek staan. Je beslist zelf het gewenste capaciteit en hoe vaak de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast dat je jouw vuilnis steeds weg kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde milieu door je afval te scheiden. Bestel snel uw goedkope container(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laagje binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en kauwgom) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk karton of verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat uit flessen, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege het volume en massa heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Jij kan dus flink uit besparen in jouw afvalkosten. Het is bovendien volledig te recyclen. Ook kost het veel kleiner kracht dan glaswerk te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er bij je bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert met aanpasbare contracten omdat jij de aantal containers makkelijk aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Koop het meest geschikte containers voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit selectie uit een bak met tweehonderdveertig liters en ook van 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden gratis geplaatst. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak wij de container zullen komen legen. ons leveren het voordeligste service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel kracht om glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasafval is echter een prima basis. Daar zitten gewoonlijk circa 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groene en ook bont glas. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kan er zijn bij één veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heeft je vragen? Bekijk het frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasafval die gediend had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je 100% garantie dat je je dossiers veilig vernietigd is. Na vernietiging zullen de restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij je dossiers niet wil in de papierbak wil werpen. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de de vorm van geheim document? Kies voor dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waarin het document exact erin . Wanneer de documenten al in het container zijn, krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in de tijd langs om de container legen en het documenten ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarbij het bak via het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij je vertrouwelijke documenten veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klepje in de deksel kun jij de papieren in het container werpen. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.