Waar Eindigt Restafval ➡️ 15 OPZIENBARENDE TIPS

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer het afvalstroompje zo beperkt mogelijk te bewaren en je zal zien dat deze economisch voordelig is. Met vuil dus zoveel mogelijk te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, overblijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Waar Eindigt Restafval

Selecteer uit de ruimste assortiment afvalcontainers en koop de ideale container voor je overblijvend afval. In de afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afval dat je niet verder kan verdelen. Papier/karton, swill, en ruiten horen niet binnen de rest container. Eveneens voor PMD scheiden beschikken ons de juiste juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande elke afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Die stromingen kunnen meestal apart opgehaald geraken. Dit is verbeterd voor het milieu milieu en de geldtas.

Wat moet er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je afval tevens verdeelt, er gaat steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog het stroom van afval zo beperkt eventueel te behouden en je gaat opmerken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo zoveel eventueel te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo zo weinig mogelijk restvuil over. In de de afvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen afval dat je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen geen binnen de container.

Is scheiden scheiden van zakelijk afval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de de Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het bedoeling beschreven producten weer te benutten waar het mag.

Wat kost een een container container voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor rolcontainers zijn afhankelijk van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte afmeting van rolcontainer en hoe vaak de container container geleegd moet worden. Je ontdekt elke kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je papier, vensters, swill en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons koop je snel en snel een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de aantal restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je steeds juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de container op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere inhoudsmaten. De selectie is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerker; één van de dozijn omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Restafval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of aanleggen van wegen. Helaas komen er ook verschillende giftige substanties uit gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur terecht komen. Dus moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Waar Eindigt Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de mogelijkheid om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door onze handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en komen deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container als dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze gesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Waar Eindigt Restafval

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het terrein van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over scheiden bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, stap 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is nadelig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop maatschappij.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om bij te schatten die omvang het perfect bij je past? Pak dan snel contact op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of regulier een formaat grotere? Dan is deze uiteraard ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Algemeen afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit komt, zoals we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde alternatieve container neerlegt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Op deze manier ben je later niet voor vervelende verrassingen te liggen.

Hoe houd je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Waar Eindigt Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een erg uitgebreid assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is geschikt als de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je papier- en karton op de meest efficiënte, ecologische en verantwoorde wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor grondstof voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens op kantoren mag je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden van je vuilnis tevens beter voor het het omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt immers één grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Waar Eindigt Restafval

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je in 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en hoe vaak het container geledigd dient te zijn. Zo ken je dus zeker dat je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder indien wij afval hergebruiken. Van je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om daarna gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend materiaal is gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe veel afval je scheidt, des te goed dat is ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glas blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden is. Glasverval bestaan van flessen, potten en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het door het volume en ook massa veel plaats bij de bedrijfsafval op. Je kunt dus flink besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig om te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie dan glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat er bij je onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer bakken makkelijk verandert.

De juiste bak voor glasafval

Koop de beste containers voor het jouw glasverval bij ons. Jij heeft de keuze uit keuze van één bak van tweehonderdveertig liter en ook van 900 liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kies je hoe frequent wij de container zullen komen legen. wij leveren het meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om glas om te produceren uit verse materialen. Glasafval is echter een goede grondslag. Daar zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij de bewerken maken we verschil tussen blank, bruine, groen en gemengd glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kunnen er op één veel lagere temperatuur glas gemaakt worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en op een veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Vertrouwelijk en veilig. Documenten zullen discreet getransporteerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden het restproducten gerecycled.

Het begrijpelijk dat je jij jouw archief niet in de papiercontainer wilt werpen. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk document? Kies voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een gleuf waar het document exact doorheen past. Wanneer de papieren al binnen de container zitten, krijgen ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in tijdstip bij voor het bak te ledigen en de documenten plaats vernielen in onze truck. Ook dit functioneert middels een gesloten mechanisme waarin het container via het vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klep in het deksel kan je de papieren in de container werpen. Jij heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het transport is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime documenten gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat je dossier op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier wordt verzameld en verwoest.