Wanneer Betalen Restafval Arnhem 🔥 6 VERBORGEN TRUCS

Snel en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Tracht deze stroom van afval heel minimaal mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat deze financieel voordelig is. Via afval heel zoveel toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wanneer Betalen Restafval Arnhem

Kies van het ruimste gamma afvalcontainers en bestel de meest geschikte afvalcontainer geschikt voor je restafval. In de de rest restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afval dat je geen verder kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas horen geen in het restafvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren hebben ons het juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam voor ieder afvalstromen welke bij bedrijven ontstaan. Dit stromingen kunnen dikwijls afzonderlijk verzameld worden. Het is goed betreffende het milieu leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal er telkens restvuil aanwezig voorkomen. Poog deze stroom van afval dus beperkt eventueel te bewaren en je gaat opmerken dat deze geldelijk voordeelgevend is. Met vuil zo zoveel mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er heel zo weinig mogelijk restafval over. In het restafvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afval dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, swill, PMD en glas passen geen in de de afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te sorteren. In de de Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het bedoeling beschreven goederen opnieuw te benutten indien het kan.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De prijzen voor de rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte afmeting van rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container afvalcontainer geledigd moet geraken. Je vindt je alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de vele soorten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandwerend, praktisch als de bak op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze zwarte korrelvormige resten worden ingezet voor het verhogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Om die reden moeten we doorgaan met proberen naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Wanneer Betalen Restafval Arnhem:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er niet ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een rolcontainer huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Wanneer Betalen Restafval Arnhem

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoger op de orde, hoe ecologischer de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar ertussen. Je kan selecteren voor een gunstige synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om in te schatten welke grootte het goed bij je past? Neem dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze jarenlange kennis met afvalmaterialen weten wij exact wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een aanvullend lediging of standaard een grootte grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen issue!

De tarieven van de containers variëren per afvalstroom, materiaal en volume. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere alternatieve bak betaalt. Wij vinden het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor ben je naderhand nooit voor nare onthullingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Wanneer Betalen Restafval Arnhem

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je beurs, omdat we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer divers assortiment van afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton behandeld

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat jouw document- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis tot nieuw producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor mag je je biologisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar afval dan je vermoedt! Ongemerkt bestaande een groot deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder vlug vol. Daarnaast is het apart houden van je afval ook beter voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Wanneer Betalen Restafval Arnhem

{service1)

Bij ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende kunststof rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geleegd moet te zijn. Zo ken je daarom zeker dat je jouw afval steeds weg kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het milieu veel minder indien wij afval hergebruiken. Uit jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. De overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Draagtas boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit gestopt Los doosjes ofwel verschillend document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe veel vuilnis je sorteert, des te beter dat het zal zijn voor het milieu en jouw geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te scheiden is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en ook glasscherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege het volume en massa heel veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Je kan daarom heel uit besparen op jouw kosten voor afval. Het is tevens volledig om te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het heel veel minder kracht dan glaswerk te produceren uit verse materialen.

Komt daar bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je de nummer bakken eenvoudig verandert.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel het beste bakken voor het je glasafval op ons. Je heeft de keuze van één container van tweehonderdveertig liter en van 900 liter. Er is reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en ook dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest jij hoe frequent wij het container komen legen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen een prima basis. Er zit meestal ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuwe glas. Bij het bewerken maken we onderscheid onder wit, bruine, groene en gemengd glazen. Ook zijn kurk en deksels verwijderd. Via het glas te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere warmte glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gediend had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. n Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen beschermd en op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend regelen. De gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernietiging van dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft je 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernietiging worden de restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je je archief niet wil in de het papierbak wil gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document exact doorheen . Als de papieren al in het bak zijn, krijgt zij nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij voor de bak te legen en de papier ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten systeem waarin het container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content zal vervolgens direct vernielt.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Door de klep in het deksel kun jij het papieren in het bak gooien. Je heeft de keuze van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw archief geen op vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.