Wanneer Komt De Pmd Container 🔴 7 VREEMDE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook scheidt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Poog het stroom van afval zo beperkt eventueel te houden en je zal zien dat het economisch voordeelgevend is. Via afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wanneer Komt De Pmd Container

Kies uit het grootste grootste gamma rolcontainers en bestel de het beste container voor je restvuil. In het container gooi je al de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder verder kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas horen niet thuis in de rest afvalcontainer. Eveneens omtrent PMD scheiden bezitten ons het juiste rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen dat in firma’s voortkomen. Die stromingen kunnen meestal afzonderlijk opgehaald worden. Het is beter voor het milieu natuur en de portemonnee geldtas.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Hoe uitstekend je je afval tevens sorteert, er zal telkens restvuil voortdurend zijn. Probeer dit stroom van afval dus klein eventueel te bewaren en je zult zien dat dit financieel voordeelgevend is. Met afval zo mogelijk eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo minimaal mogelijk overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer werp je al het het niet-recyclebare vuil welke je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten thuishoren niet thuis binnen de rest afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het streefdoel vermeld artikelen nogmaals te benutten waar het kan.

Wat kost een container voor afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroom, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoe vaak de container geledigd rolcontainer geleegd dient geraken. U vindt je ieder kosten op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In elke organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de talloze varianten vuilcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk gedurende het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten apart in te ophalen, verminder je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een openbare plaats staat. Je selecteert uit meerdere volumematen. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche voorbrengt maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg vervolgen naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelige assen worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen uit in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate echter in het milieu belanden. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Wanneer Komt De Pmd Container:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de correcte wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de juiste wijze worden vernietigd.

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan doen we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Wanneer Komt De Pmd Container

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit zes niveaus.

Hoe hoger op de orde, des te ecologischer de afhandeling. Zo proberen wij in samenwerking met jou de volume rommel in jouw algemeen afval container te verlagen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en tarieven bedrijfsafval en algemeen afval beheer

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te schatten wat maat het goed bij je past? Pak dan even contact op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je benodigd hebt. En wil je een keer een aanvullend legen of standaard een formaat groter? Dan is deze uiteraard ook geen probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalstroom, stof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de duurdere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig vind je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een andere alternatieve container neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat dit duidelijk is. Zo kom je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Wanneer Komt De Pmd Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment van containers tussen 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en metalen afvalcontainers. Een metalen container is gepast wanneer de containers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat je document- en karton in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch afval, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens op kantoren kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw vuilnis ook beter voor de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is immers één basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Wanneer Komt De Pmd Container

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uur jouw container bij het verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw vuilnis altijd weg kan en dat je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te zamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving veel minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (bakken, aftaprek en dergelijke)
 • Draagtas tassen
 • Boerenplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk karton ofwel ander document
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval je sorteert, hoe beter dat zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen is. Glasverval bestaat uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook massa veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kan dus heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens compleet om te recyclen. Ook kost het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk te maken van nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horecabedrijven, dan is is een glascontainer essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat je de aantal containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Koop het beste containers voor jouw glasverval bij ons. Je hebt de keuze uit selectie uit een bak van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er al een glascontainer vanaf €13 per maand en ook dit wordt gratis geplaatst. Afhankelijk van hoeveelheid afval kiest je hoe frequent ons het container komen legen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Zo wordt het glas verwerkt

Het heel veel kracht om het glas te produceren van verse materialen. Glasafval is daarentegen een prima grondslag. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas binnen nieuw glas. Bij het verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groene en ook gemengd glazen. Daarnaast zijn kurken en ook dekseltjes verwijderd. Via het glas om te recyclen, kunnen er bij een veel kleinere temperatuur glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen jenever kruiken, borden, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers moet beschermd en ook in veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je daarom best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling zullen het restanten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet in de het papiercontainer wil gooien. Enkele documenten bezitten geheime gegevens en kunnen kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in het vorm van geheim papier? Kies voor dossiervernietiging van ons U. U krijgt een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het document precies erin . Wanneer het documenten eenmaal in de container zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze bestuurder komt eenmaal tijdstip bij om het bak ledigen en de papier ter plekke te vernielen binnen onze truck. Ook dit werkt door middel van een gesloten systeem waarbij de container via het vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. Het content zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Door de klep in de deksel kan je het documenten in de container werpen. Je hebt de keuze van verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op transport gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.