Wanneer Restafval Didam ᐅ 13 BEWEZEN FEITEN

Gauw en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afval ook verdeelt, er zal steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus minimaal toevallig te behouden en je gaat zien dat deze economisch voordelig is. Met vuil zo zoveel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wanneer Restafval Didam

Selecteer van het grootste assortiment afvalcontainers en bestel de het ideale container geschikt voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afval welke je niet extra kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas passen niet thuis in de de container. Ook betreffende PMD scheiden hebben we het juiste afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam voor ieder afvalstromingen die in firma’s ontstaan. Dit stromen kunnen meestal afzonderlijk ingezameld worden. Dat is beter voor het natuur en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je vuil ook scheidt, er zal er altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te bewaren en je gaat zien dat deze financieel voordelig is. Door afval zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min mogelijk restvuil over. In de de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet niet te recyclen afval die je niet verder extra kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas thuishoren geen binnen het container.

Is het sorteren van bedrijfsafval verplicht?

Je wordt verplicht afvalstromingen mogelijk eventueel te sorteren. In de de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het bedoeling omschreven artikelen nogmaals te gebruiken indien het kan.

Wat kost een container een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor containers zijn afhangend van de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van de container en hoevaak hoe vaak de afvalcontainer geleegd dient worden. Jij vindt je ieder kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een restafval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en rap een van de talloze typen rolcontainers. Wij leveren hem gratis in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze lage prijzen zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets meer uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, nuttig als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De selectie is aan jou, op basis van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval schijnt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar zowaar een vijfde van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze donkere korrelvormige assen worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook diverse gevaarlijke substanties uit gedurende de verbranding die in minstens of geringere mate desondanks in het milieu belanden. Om die reden moeten we doorgaan met zoeken naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Wanneer Restafval Didam:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door ons handige lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien huur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De containers dichten adequaat af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime container.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit maar halfvol is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in Nederland, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Wanneer Restafval Didam

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want puur gescheiden afvalmaterialen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een gemengd afval container varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te ramen die grootte het goed bij je past? Neem dan even aansluiting op met één van onze experts. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalstromen kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je verhuurt bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit duidelijk is. Hierdoor ben je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Wanneer Restafval Didam

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, keukenafval en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er dus behoorlijk wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Toegestaan:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Ernstig besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel uitgebreid aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vandalisme op de loer staat. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart inzamelt. Je mag er op ons op rekenen dat jouw document- en papier in de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral bij horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een groot gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je andere afvalstromen in te verzamelen, geraken je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval tevens goed voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD is namelijk een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Wanneer Restafval Didam

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw afvalcontainer bij het verlangde locatie staan. U bepaalt zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geleegd moet te zijn. Zo weet je dus vast waar je je vuilnis steeds weg kan en waar je bijdraagt aan een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is essentieel, omdat wij belasten het omgeving minder als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. Het overgebleven kunststof wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, aftaprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit gestopt Afzonderlijk doosjes ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te beter dat is ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om splitsen is. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het vanwege de ruimte en massa heel veel plaats in het afval van het bedrijf op. Je kan daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook bovendien compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het veel minder energie dan glazen om te produceren uit nieuwe materialen.

Komt er op jouw onderneming veel glasafval vrij, bijvoorbeeld in de sector van de horeca, dan is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor glas restafval

Bestel het meest geschikte containers voor het jouw glasafval op onze dienst. Jij heeft de keuze uit selectie uit een bak met tweehonderdveertig liters en van 900 liters. Er is is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook dit worden gratis geplaatst. Op basis van de afval kiest je hoe frequent ons de bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo worden glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het het glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is echter een prima grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen wij onderscheid tussen wit, bruine, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te recyclen, kan er op een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of verbinding op.

Wat is mag er zijn bij het de glasafval?

Wel:

Leeg glasafval die gefungeerd had zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruiten

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je archief dienen veilig en ook in een veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan jij daarom best goed regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je archief veilig vernietigt is. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wil werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier precies erin . Wanneer de papieren al in het bak zijn, krijgt niemand zij meer bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal tijd bij voor het container te legen en de papier ter plekke te vernielen in onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin het bak door de vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop je jouw geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in de deksel kan je het papieren in het bak gooien. Je hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op vervoer gaat, loopt jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor jouw archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.