Wanneer Worden De Afvalcontainers Geleegd In Oudewater 🔥 9 VERBAZENDE FEITEN

Vlug en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook sorteert, er zal altijd restafval blijven bestaan. Poog deze stroom van afval dus klein eventueel te behouden en je gaat merken dat dit financieel voordeelgevend is. Via afval heel veel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wanneer Worden De Afvalcontainers Geleegd In Oudewater

Kies uit uit de ruimste aanbod afvalcontainers en koop het meest geschikte rolcontainer voor je je restafval. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare afvalstoffen welke je geen verder kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet thuis in de het restafvalcontainer. Eveneens omtrent PMD sorteren bezitten wij het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromingen die in ondernemingen ontstaan. Dit stromingen zouden vaak gescheiden ingezameld worden. Dit is beter aangaande het milieu natuur en de portemonnee portemonnee.

Wat moet er in ondernemingsafval?

Hoezo goed je je vuil eveneens sorteert, er gaat steeds restafval voortdurend voorkomen. Tracht het afvalstroompje dus klein mogelijk te behouden en je zult zien dat het geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen zo veel eventueel te scheiden, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, overblijft er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over. Binnen de container gooi je reeds het onrecyclebare afval die je niet extra kan verdelen. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas horen geen in de de afvalcontainer.

Is het verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je bent verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te verdelen. In de de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel streefdoel omschreven artikelen nogmaals te gebruiken waar dat het lukt.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor de rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroompje, de grootte afmeting van de afvalcontainer en hoevaak hoe vaak de de afvalcontainer geledigd moet zijn. Je vindt je alle prijzen op de de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende soorten vuilcontainers. Wij leveren hem kosteloos binnen 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste inzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de vat op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij neergezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime actuele afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de opwekking van duurzame energie. Gemengd afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het verhogen of creëren van straten. Helaas komen er ook verschillende giftige materialen vrij gedurende de verbranden die in meer of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we doorgaan met streven naar zo minimaal verbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Wanneer Worden De Afvalcontainers Geleegd In Oudewater:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door ons heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor gratis installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte wijze af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af zodat er geen ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee dit zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té ruime bak.

Je betaalt enkel voor een lediging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te vergoeden voor het ledigen van de container als dit slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Waarom een container op wielen verhuren via ons? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Wanneer Worden De Afvalcontainers Geleegd In Oudewater

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zes stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, des te ecologischer de verwerking. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want zuiver gescheiden afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en kosten bedrijfsafval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar ertussen. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om bij te ramen wat grootte het goed bij je aansluit? Neem dan snel contact op met één van onze experts. Met onze langdurige ervaring met afvalstromen begrijpen wij precies wat je benodigd hebt. En wil je één keer een meer leegmaken of standaard een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalsoort, materiaal en literinhoud. Je least bij ons telkens tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de prijzigere afvalstromen. Dit voortvloeit, als we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons juist waar je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een andere container betaalt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie duidelijk is. Hierdoor raak je later niet voor nare onthullingen te zitten.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Wanneer Worden De Afvalcontainers Geleegd In Oudewater

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer zetten, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes apart verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We hebben een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, taart, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je jouw biologisch afval apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer met restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit meer recyclebaar afval als je vermoedt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel vlug vol. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval ook goed voor de omgeving. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen vers materialen ontgonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Wanneer Worden De Afvalcontainers Geleegd In Oudewater

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor jouw PMD. Wij leveren diverse plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis bezorging en nationale bereik, heeft je in 24 uur jouw container op het verlangde locatie geplaatst. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geleegd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast dat je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt aan een verbeterde omgeving via je afval te splitsen. Bestel snel je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, want we belasten het milieu veel als we afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische teken (deodorant, verf enzovoort)
 • Pakketten met ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Verpakking inclusief van chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer vuilnis je scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van de milieu en ook je portemonnee. Glas is een van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potten en ook scherven. Zonder om splitsen neemt het vanwege de volume en massa heel veel ruimte in het afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast verbruikt het recyclen veel kleiner energie in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op je onderneming heel veel glas los, zoals bij de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten omdat je het aantal bakken eenvoudig aanpast.

De juiste bak voor het glasafval

Bestel het beste bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de selectie van één bak met tweehonderdveertig liters en met negenhonderd liters. Er is al één glascontainer vanaf €13 per maand en dit worden kosteloos neergezet. Op basis van de hoeveelheid afval kies jij op welke manier frequent wij de bak komen ledigen. ons leveren de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen één prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glas in nieuw glazen. Bij het bewerken maken wij verschil tussen wit, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast zijn kurken en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij één veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallend onder glazen oppervlak

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief moet veilig en ook op een veilige wijze vernietigd te worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heb jij honderd procent zekerheid dat je dossiers veilig vernietigd zijn. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij jouw dossiers niet wil in het papierbak wilt werpen. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen kunnen daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor het archiefvernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak heeft één gleuf waarin het papier precies doorheen . Als de documenten eenmaal binnen de bak zijn, krijgt niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eenmaal in de zoveel tijdstip bij om de bak ledigen en het papier ter plaats vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak door het truck zelf wordt opgetild en geopend. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in het deksel kun je het documenten in het container werpen. Je heeft de keuze uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat jouw archief geen op het vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze worden verzameld en verwoest.