Wanneer Wordt Het Restafval Opgehaald 🔴 13 VREEMDE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens restvuil blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus beperkt mogelijk te behouden en je zal opmerken dat deze financieel gunstig is. Met afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wanneer Wordt Het Restafval Opgehaald

Selecteer bij de grootste aanbod afvalcontainers en bestel de beste container voor je restafval. Binnen de rest restafvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen die je geen verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas passen niet in het afvalcontainer. Ook omtrent PMD scheiden bezitten we de correcte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen die bij bedrijven vrijkomen. Die stromingen mogen dikwijls afzonderlijk verzameld geraken. Dat is verbeterd betreffende de natuur en de geldbeugel.

Wat mag er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je afval eveneens verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend zijn. Tracht dit afvalstroom zo minimaal eventueel te houden en je zult opmerken dat deze financieel voordelig is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal eventueel restafval over. Binnen het container werp je al het het niet niet te recyclen afval die je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in de de restafvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel bedoeling omschreven producten weer te benutten indien het mag.

Wat kost een container een container rolcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor rolcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte van rolcontainer alsook hoe vaak de rolcontainer ontleegd moet worden. Jij vindt alle kosten op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en snel een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende een etmaal in heel Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze lage kosten zie je gelijk in het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw stortingskosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een stalen vuilcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een algemene plaats staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de generatie van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de resterende metaaldeeltjes er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties vrij gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Wanneer Wordt Het Restafval Opgehaald:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij ons handige lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de verlangde voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor jouw personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze slechts halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Redenen een container op wielen verhuren bij ons? Omdat we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Wanneer Wordt Het Restafval Opgehaald

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over verdelen bij de afkomst. Want puur aparte afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, etappe 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een kringloop systeem.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kan selecteren voor een gunstige plastic container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om naar te bepalen die maat het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je één keer een meer leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers verschillen per afvalcategorie, grondstof en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Restafval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat vermeld overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een andere container betaalt. Wij beschouwen het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je later geen voor nare verrassingen te staan.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Wanneer Wordt Het Restafval Opgehaald

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we schreven al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van papier en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene soorten kartonafval, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je krijgt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de containers buitenshuis staan, of vernieling op de horizon ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan wel 7 maal hergebruikt worden. Tevens in jouw beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens in kantoor mag je je organisch afval apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval vaak van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen stuk voor stuk tot hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalsoorten in verzamelen, geraken je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden uit uw vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te produceren, jouw PMD wordt namelijk één basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Wanneer Wordt Het Restafval Opgehaald

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur jouw container op de verlangde locatie geplaatst. U beslist zelf het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de container geleegd moet te worden. Zo ken je dus vast dat je je afval steeds kwijt kunt en waar je meewerkt voor een verbeterde omgeving door jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder indien wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laag aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los doosjes of ander papier
 • Verpakking inclusief chemische stoffen
 • Glasscherven

Hoe meer afval je scheidt, hoe goed dat het is ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glas is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en ook scherven. Zonder het te scheiden pakt het glasafval door het ruimte en ook gewicht veel ruimte in de bedrijfsafval in. Jij kan daarom heel besparen in jouw afvalkosten. Het glas is ook tevens volledig te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen heel veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming heel veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan één glascontainer onmisbaar. Bezit je wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de nummer containers makkelijk aanpast.

Het juiste bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte containers voor jouw glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit een container van 240 liter en van negenhonderd liter. Er reeds een glascontainer vanaf €13 elke maand en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kiest je op welke manier frequent wij het container komen legen. wij biedt de voordeligste dienstverlening.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost kost veel kracht voor het glas te maken van nieuwe materialen. Glasverval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuwe glazen. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid tussen blank, bruine, groen en bont glazen. Ook zijn kurk en ook deksels verwijderd. Door het glas te hergebruiken, kunnen er bij een veel lagere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb je vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag wel er bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplank etc. vallen onder vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet veilig en op veilige wijze vernietigt te worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst helpen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw archief. Discreet en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Zo heb jij 100% zekerheid dat jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat jij jouw archief niet in het papierbak wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke informatie en daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heeft jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het papier precies doorheen past. Als de papieren al binnen de bak zijn, krijgt ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijdstip bij om de bak ledigen en de documenten ter plaats vernielen in onze truck. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin de bak door de vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je vertrouwelijke documenten veilig in het gesloten containers op wielen van onze dienst. Via het klep in het deksel kun jij de papieren in het bak gooien. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op transport gaat, loop jij niet gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en verwoest.