Wat Gaat Er In Restafval ᐅ 6 VERBORGEN FEITJES

Vlug en goedkoop van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook sorteert, er zal altijd restvuil blijven bestaan. Probeer dit afvalstroompje dus klein toevallig te bewaren en je zal opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Door vuil zo zoveel mogelijk te sorteren, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er dus min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Gaat Er In Restafval

Selecteer uit de ruimste assortiment containers en bestel de beste ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de de rest container gooi je je reeds het niet onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas passen geen in de rest afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken ons het geschikte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen dat binnen bedrijven voortkomen. Deze afvalstromen zouden dikwijls gescheiden verzameld geraken. Dat is goed voor het milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat is toegestaan er in de zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil eveneens sorteert, er zal er altijd restvuil voortdurend zijn. Poog deze stroom van afval dus minimaal eventueel te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met afvalstoffen heel veel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus min toevallig restafval over. In de de afvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afval dat je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, swill, PMD en vensterglas thuishoren niet binnen het container.

Is het scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te sorteren. In de de Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel beschreven artikelen opnieuw te benutten waar dat mag.

Wat kost een afvalcontainer voor?

De tarieven voor kosten van containers zijn hangt af van de het stroom van afval, de afmeting van afvalcontainer en hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd moet worden geraken. Je vindt je ieder tarieven op tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te huren. Bij ons koop je snel en snel een van de vele soorten afvalcontainers. Wij brengen hem gratis gedurende een dag in heel Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je meteen in het orderproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Restafval is vanwege zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of koop direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor gemengd afval

Bij ons vind je steeds geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is hufterproof en brandveilig, handig als de container op een publieke plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geledigd moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn omvangrijke moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van duurzame stroom. Restafval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het echter niet! De afvalsector levert maar minstens twintig procent van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze zwarte korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke materialen uit gedurende de verbranding die in bepaalde of geringere mate toch in het leefomgeving komen. Dus moeten we blijven streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Wat Gaat Er In Restafval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste rolcontainers bieden maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle types bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via ons?

Redenen een container op wielen verhuren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor elk type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Wat Gaat Er In Restafval

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de volume vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, stap 1. Dit doen wij door te raadplegen over scheiden bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Etappe 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieert van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan opteren voor een voordelige plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te bepalen welke grootte het beste bij je past? Neem dan snel contact op met een van onze deskundigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalstromen weten wij juist wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een meer legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, stof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit voortvloeit, gelijk we noemden, door haar milieu-impact. Gelukkig ervaar je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde algemeen afval container of een verschillende bak neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je later geen voor nare onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Wat Gaat Er In Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Plaats een afvalcontainer plaatsen, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een zeer divers aanbod met containers van 240 en 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een brede keuze tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste grootte. Daarna beslis je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 maal gerecycled worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalsoort apart inzamelt. Je kunt er bij ons op vertrouwen dat je document- en papier in de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaande van biologisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, pasta, drankjes, eierschalen, patat, taart, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten vrij, maar ook op kantoor kunt je je biologisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot gedeelte van ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel gevuld. Daarnaast is het scheiden uit je vuilnis tevens goed voor het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor verse artikelen te maken, je PMD is namelijk één basisgrondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Wat Gaat Er In Restafval

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. Wij leveren diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 en 1100 liter. Vanwege de snelle, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij de verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geleegd dient te worden. Zo ken je dus vast dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu veel als wij afval hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Hard) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Draagtas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander materiaal is geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Des te meer vuilnis je sorteert, des te goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en je geldbeurs. Glas blijkt 1 van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en scherven. Zonder te scheiden pakt het door het volume en ook massa veel plaats bij de afval van het bedrijf op. Jij kan dus flink besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is tevens volledig te recyclen. Ook verbruikt het heel veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit verse materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming heel veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is één glascontainer essentieel. Heb je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij werkt samen met aanpasbare contracten waardoor jij de aantal containers makkelijk aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor je glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit keuze van één bak met tweehonderdveertig liters en van negenhonderd liters. Er al één container voor glas startend bij €13 elke maand en ook dit worden kosteloos geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak ons het container komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo worden glas verwerkt

Het kost veel energie om glas om te produceren van nieuwe materialen. Glasafval is echter echter een prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glas binnen nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken we verschil onder wit, bruin, groen en bont glas. Ook zijn kurken en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kan er zijn op een veel lagere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval die gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en op veilige wijze vernietigd worden. Archiefvernietiging kan jij daarom beter goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons helpen tijdens een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van dossiers. Vertrouwelijk en beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heb jij 100% garantie dat jouw archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in de papiercontainer wilt werpen. Sommige papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus best vernielt . Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waarin het document precies doorheen past. Als de papieren al in het bak zitten, krijgt ze meer bij . Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip bij voor de bak legen en het papier ter plaats te vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een afgesloten systeem waarin het bak via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De juiste container voor dossiervernietiging Voor archiefvernietiging stop jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan je de papieren in de bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier geen op het vervoer is, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.