Wat In De Plastic Container 🔥 4 VERBIJSTERENDE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Poog het afvalstroompje heel beperkt mogelijk te behouden en je zult merken dat deze financieel gunstig is. Via afvalstoffen zo veel eventueel te sorteren, zoals documenten/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er heel zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat In De Plastic Container

Selecteer van het ruimste assortiment containers en bestel de het beste afvalcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de restafvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, keukenafval, en ruiten passen niet in de het afvalcontainer. Ook omtrent PMD sorteren bezitten ons de juiste juiste container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande alle afvalstromen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Dit stromingen mogen meestal afzonderlijk ingezameld geraken. Dit is goed voor het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat moet er binnen zakelijk afval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er zal er steeds overblijvend afval voortdurend bestaan. Tracht dit stroom van afval zo minimaal eventueel te behouden en je gaat opmerken dat deze financieel voordeelgevend is. Via afval heel zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, vensterglas, en keukenafval, rest er heel min eventueel overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al het het niet niet-recyclebare afval dat je niet extra kan scheiden. Documenten/karton, swill, PMD en glas horen geen in de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je bent verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te scheiden. In de het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de streefdoel beschreven producten weer te aanwenden indien dat het kan.

Wat kost een container een container bedrijfsafval?

De prijzen van rolcontainers zijn afhangend van de stroom van afval, de grootte van omvang van de afvalcontainer alsook hoe vaak de de container geledigd container geledigd moet worden geraken. Jij vindt je alle prijzen op de tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, swill en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan rest is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de talloze varianten afvalcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten afzonderlijk in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw restafval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook gaan voor een ijzeren afvalcontainer. Een metalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plaats staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de twaalf grote hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van groene stroom. Gemengd afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties vrij in de verbranden die in minstens of mindere mate toch in het milieu belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo minimaal verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Wat In De Plastic Container:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor jouw werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de bak als deze maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Wat In De Plastic Container

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Naarmate je hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo pogen wij in samenwerking met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de bron. Want puur aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en prijzen bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en elk daar ertussen. Je kunt selecteren voor een gunstige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te schatten welke grootte het beste bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange ervaring met afvalsoorten weten wij exact wat je nodig hebt. En wens je een keer een aanvullend legen of standaard een grootte ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je huurt bij ons steeds tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is één van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door haar milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies voor wat je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelproces staat helder wat je voor een restafvalcontainer of een verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je achteraf nooit voor nare verrassingen te zitten.

Hoe hou je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Wat In De Plastic Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen kartonafval, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je behoefte, de meest gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan wel 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort apart verzamelt. Je mag er bij ons op vertrouwen dat je papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe producten. Wil je je een rolcontainer huren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze soorten afvalsoorten beschikbaar, maar ook op kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je spaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk van extra recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart van je overige afvalsoorten in te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse producten te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Wat In De Plastic Container

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je in 24 uren je container op het verlangde locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de afvalcontainer geledigd dient te worden. Op deze manier ken je daarom vast dat je je vuilnis steeds kwijt kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het omgeving minder minder indien we afval recycleren. Van je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De resterende kunststof wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en kauwgom) (Stevig) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek enzovoort)
 • Shopper draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking met van gevaarlijke materialen
 • Glasafval

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe beter dat zal zijn voor de milieubescherming en ook jouw geldbeurs. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te splitsen is. Glasafval bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen neemt het vanwege het ruimte en gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval in. Je kunt dus flink uit besparen op jouw kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet om te hergebruiken. Ook verbruikt het recyclen heel veel minder kracht dan glazen om te maken uit nieuwe materialen.

Komt daar bij je onderneming heel veel glas vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? wij functioneert samen met flexibele overeenkomsten omdat jij het nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor glas restafval

Bestel de beste containers voor jouw glasverval bij ons. Je hebt de keuze van een bak van 240 liters en met negenhonderd liter. Er is reeds een glascontainer startend bij €13 per maand en dit wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent ons de bak komen ledigen. ons biedt de meest voordelige service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het veel kracht voor het glas om te produceren uit nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij de bewerken doen wij verschil tussen wit, bruine, groene en bont glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn op één heel veel kleinere temperatuur glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en duurzaam proces . Heb jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Lege glasverval die gefungeerd heeft als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en op een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. Het afgesloten rolcontainers van ons ondersteunen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernietiging van archief. Discreet en ook veilig. Documenten zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb jij 100% garantie dat je archief beschermd vernietigd zijn. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat jij je archief niet wil in de de papierbak wilt werpen. Enkele documenten bezitten geheime informatie en daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer de documenten al binnen het container zijn, krijgt niemand zij meer bij . Onze bestuurder komt eens de zoveel tijd langs voor de bak ledigen en het papier plekke vernietigen binnen onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de container door de vrachtwagen zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernietigd.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Via het klepje in het deksel kan jij de documenten in het bak gooien. Je heeft de selectie uit diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kiest je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief geen op het vervoer gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.