Wat Is Restafval Antwerpen 🔴 10 SCHOKKENDE GEHEIMEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal telkens overblijvend afval aanwezig bestaan. Tracht het afvalstroom zo beperkt toevallig te houden en je zal opmerken dat deze economisch gunstig is. Met afvalstoffen heel zoveel toevallig te sorteren, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, overblijft er dus zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Is Restafval Antwerpen

Selecteer bij de meest uitgebreide gamma afvalcontainers en bestel de ideale rolcontainer geschikt voor je restafval. In de container werp je al het de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan verdelen. Karton/karton, swill, en ruiten horen niet in de rest container. Eveneens voor PMD verdelen hebben we de juiste geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromingen welke binnen bedrijven ontstaan. Die afvalstromen zouden meestal apart opgehaald geraken. Het is goed voor het leefomgeving en het geldbeugel.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje heel beperkt mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Met afval zo zoveel eventueel te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo min eventueel overblijvend afval over. In de het container gooi je je al het niet-recyclebare afval die je niet verder extra kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval gedwongen?

Je wordt verplicht afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld artikelen opnieuw te gebruiken waar het kan.

Wat kost een container een rolcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten van containers afhankelijk hangt af van de de afvalstroompje, de grootte van omvang van de afvalcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet zijn. Jij vindt alle prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je karton, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan rest is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In ieder organisatie komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je eenvoudig en snel een van de verschillende typen afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende tarieven zie je direct in het aankoopproces. Handig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even door. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, praktisch als de container op een algemene plek staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het echter niet! De afvalsector produceert maar liefst 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun route vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een bruikbare toepassing. Deze donkere korrelachtige assen worden ingezet voor het aanvullen of bouwen van straten. Helaas komen er ook allerlei schadelijke substanties los tijdens de verbranden die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur belanden. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Wat Is Restafval Antwerpen:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig zal hebben. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaalmateriaal. De bakken sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Ook kan afvalgeur geen ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaald enkel voor een leging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel Nederland. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier verwerkt

Met ons wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat vertrouwelijke papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Wat Is Restafval Antwerpen

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zestal treden.

Hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de verwerking. Zo proberen wij gezamenlijk met jou de volume afval in jouw gemengd afval container te verlagen, stap 1. Dit bereiken wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussendoor. Je kan kiezen voor een betaalbare kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om bij te bepalen welke omvang het beste bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je nodig hebt. En verlang je één keer een aanvullend lediging of standaard een formaat grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de containers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de laagste prijzen. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode staat vermeld helder wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij vinden het belangrijk dat deze informatie transparant is. Hierdoor kom je later geen voor vervelende verrassingen te zitten.

Hoe bewaar je deze afvalstroom zo gering mogelijk?

Wat Is Restafval Antwerpen

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen komend van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de optie uit een erg uitgebreid aanbod van afvalcontainers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je krijgt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je hoe frequent je container(s) geledigd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat jouw papier- en karton op de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de meest gestelde vragen of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan piepers, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoor kunt je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar vuilnis als je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte van bedrijfsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te zamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval ook goed voor het omgeving. PMD kan immers gerecycled zijn. Hierdoor moeten er geen vers materialen ontgonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Wat Is Restafval Antwerpen

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. We bieden diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het verlangde plek staan. U beslist zelf het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval altijd kwijt kunt en waar je bijdraagt voor een beter milieu via je afval te splitsen. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via je PMD apart in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat wij belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om vervolgens hergebruikt te worden. De resterende plastic wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook gomballen) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, verf etc)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is gestopt Los doosjes ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf sorteert, hoe goed dat zal zijn ten behoeve van het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk blijkt één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te scheiden zijn. Glasscherven bestaat van flessen, potjes en ook scherven. Zonder het om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook massa veel plaats bij de bedrijfsafval in. Je kan dus heel besparen op je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner energie in vergelijking met glaswerk te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op jouw onderneming veel glasafval vrij, zoals in de horecabedrijven, dan is is een container voor glas essentieel. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij de nummer containers eenvoudig verandert.

Het geschikte bak voor het glasafval

Koop de beste containers voor je glasverval bij ons. Je hebt de selectie van een bak met 240 liters en ook met 900 liters. Er is reeds één glascontainer vanaf €13 elke maand en dit wordt kosteloos neergezet. Op basis van de de afval kiest je op welke manier frequent ons het container zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden het glas verwerkt

Het kost veel energie voor het het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter een goede basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Bij het verwerken maken wij verschil onder blank, bruin, groen en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en ook deksels verwijderd. Door glas te recyclen, kan er bij een heel veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat is mag er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Lege glasverval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallen kruiken, borden, kopjes, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medische ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief dienen beschermd en ook op veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. Het gesloten rolcontainers van onze dienst ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je jouw archief beschermd vernietigt is. Na de vernietiging zullen het restproducten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw archief niet wil in de de papierbak wilt gooien. Sommige documenten bezitten geheime informatie en dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een gleuf waar het document precies erin past. Als het documenten al binnen de container zijn, krijgen niemand ze meer bij . Onze chauffeur arriveert eens de zoveel tijdstip bij om het bak te ledigen en het papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit werkt middels een afgesloten mechanisme waarin de bak via de truck zelf wordt opgetild en opengemaakt. De content zal daarna direct vernielt.

De juiste container voor het dossiervernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij de documenten in het bak werpen. Jij hebt de selectie uit verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat jouw archief niet op het vervoer gaat, loop je niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke manier worden verzameld en verwoest.