Wat Kan Ik Allemaal Doen Met Mijn Afvalcontainer 🔥 9 OPZIENBARENDE ZAKEN

Vlug en voordelig van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook verdeelt, er zal telkens restafval voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom dus klein mogelijk te houden en je gaat merken dat het financieel gunstig is. Met vuil heel veel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Kan Ik Allemaal Doen Met Mijn Afvalcontainer

Selecteer bij het grootste grootste aanbod rolcontainers en koop de beste meest geschikte rolcontainer voor je restafval. Binnen de restafvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis binnen de rest container. Ook betreffende PMD scheiden hebben we de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen dat bij bedrijven ontstaan. Die stromingen kunnen dikwijls gescheiden ingezameld worden. Dat is goed voor de natuur en het portemonnee.

Wat is toegestaan er in ondernemingsafval?

Op welke manier uitstekend je je afval eveneens scheidt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat merken dat deze financieel gunstig is. Door vuil dus mogelijk eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo min eventueel overblijvend afval over. In de de afvalcontainer werp je al het de niet te recyclen afvalstoffen welke je niet extra kan verdelen. Papier/karton, keukenafval, PMD en glas horen niet thuis in het container.

Is het verdelen van bedrijfsafval verplicht?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel mogelijk te sorteren. Binnen de Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld artikelen nogmaals te gebruiken indien dat het mag.

Wat kost een container rolcontainer voor bedrijfsafval?

De kosten voor de containers zijn afhangend van het stroom van afval, de grootte grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de container rolcontainer geleegd dient zijn. Jij vindt je alle kosten op de tarievenpagina de tarievenpagina.

Welk soort afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je documenten, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem gratis binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage prijzen zie je gelijk in het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Algemeen afval is vanwege zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw restafval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd juiste verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container huren, maar ook kiezen voor een metalen vuilcontainer. Een ijzeren rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de vat op een openbare plaats staat. Je gaat uit diverse volumematen. De selectie is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten worden. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de dozijn ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare stroom. Restafval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranding blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan overblijft heeft nog een nuttige toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of aanleggen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke stoffen los in de verbrandingsproces die in bepaalde of mindere mate toch in het natuur belanden. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Wat Kan Ik Allemaal Doen Met Mijn Afvalcontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container start bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om voor de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Daarnaast huur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten goed af waardoor er niet plagen bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontsnappen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Met ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor 42 afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle soorten bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en vernietigd. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut verzekerd dat geheime papieren op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende oplossing voor elk soort vuilnis en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een aanvullende rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Wat Kan Ik Allemaal Doen Met Mijn Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 stappen.

Naarmate je hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij samen met jou de massa rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval verwijdering

De volume voor een gemengd afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar tussenin. Je kan selecteren voor een betaalbare plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te schatten wat grootte het beste bij je past? Haal dan even aansluiting op met een van onze deskundigen. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of gewoonlijk een maatje ruimer? Dan is dat vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Restafval is één van de kostbaardere afvalstromen. Dit komt, zoals we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem staat overtuigend wat je voor een gemengd afval container of een andere andere rolcontainer betaalt. Wij vinden het cruciaal dat dit helder is. Zo raak je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Wat Kan Ik Allemaal Doen Met Mijn Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en geheim dossier. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een afvalcontainer zetten, kies je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie tussen een heel gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang uit je nood, de meest geschikte gepaste
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, frites, taart, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar tevens op kantoren kunt je je biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart van je andere afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van uw afval tevens goed voor het het omgeving. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Wat Kan Ik Allemaal Doen Met Mijn Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je steeds een passende afvalcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer bij de verlangde locatie staan. U bepaalt zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je afval steeds kwijt kunt en dat je meewerkt voor een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder minder als wij afval recycleren. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende kunststof wordt daarna op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van geneesmiddelen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, lak enz.)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, des te goed dat zal zijn ten behoeve van de milieu en jouw portemonnee. Glas is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flessen, potjes en ook scherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval door de ruimte en ook gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval in. Jij kunt daarom heel uit besparen op jouw afvalkosten. Het is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij jouw onderneming veel glas los, zoals bij de horecabedrijven, dan is een glascontainer essentieel. Heb je wisselende periodes met betrekking tot bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare overeenkomsten waardoor je de aantal bakken makkelijk verandert.

Het juiste container voor glasafval

Bestel het beste containers voor het jouw glasverval op ons. Jij hebt de selectie van een container met tweehonderdveertig liter en van negenhonderd liters. Er al één container voor glas startend bij €13 per maand en ook deze worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de afval kies jij op welke manier frequent ons de bak komen ledigen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost heel veel energie voor het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter echter een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Tijdens het bewerken doen we verschil tussen blank, bruin, groen en ook bont glazen. Ook worden kurken en ook dekseltjes verwijderd. Door glas te recyclen, kan er op een heel veel kleinere warmte glas gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem verbinding .

Wat mag wel er bij het glasafval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallen kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glazen, labo glazen, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medisch- of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet beschermd en ook in veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij daarom best goed regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernietiging van dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat je dossiers veilig vernietigd is. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet wil in de papiercontainer wil werpen. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen dossiers is zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container bevat een spleet waarin het document precies erin past. Als het papieren al binnen de container zitten, krijgen niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal zoveel tijdstip langs voor het bak te legen en het documenten ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Ook dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarbij het container via de truck zelf wordt opgetild en geopend. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De geschikte bak voor het dossiervernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van ons. Door het klepje in de deksel kun jij het papieren in het bak werpen. Je heeft de selectie van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies jij de gewenst frequentie van lediging. Doordat jouw dossier geen op vervoer is, loop je geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.