Wat Kost Een Afvalcontainer Voor De Deur ☑️ 10 SCHOKKENDE ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd restvuil voortdurend bestaan. Poog het afvalstroompje heel klein toevallig te houden en je gaat opmerken dat het economisch gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er zo zo weinig eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Kost Een Afvalcontainer Voor De Deur

Kies uit bij het ruimste assortiment rolcontainers en koop de beste beste afvalcontainer voor je je restafval. In de de rest container werp je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je geen extra kan verdelen. Karton/karton, keukenafval, en glas passen niet thuis in de de rest container. Ook omtrent PMD scheiden hebben we de juiste correcte container.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen die in ondernemingen ontstaan. Deze stromingen mogen vaak afzonderlijk verzameld zijn. Dit is goed aangaande het milieu leefomgeving en het portemonnee.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afvalstoffen tevens sorteert, er gaat steeds restvuil blijven voorkomen. Probeer het afvalstroompje heel klein eventueel te houden en je zult merken dat dit financieel gunstig is. Door afval zo zoveel eventueel te scheiden, zoals papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo min eventueel restvuil over. In het afvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen afval welke je niet meer kan sorteren. Papier/karton, swill, PMD en ruiten passen geen in de container.

Is scheiden verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt verplicht afvalstromingen zoveel mogelijk te sorteren. In het Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel doel beschreven producten weer te gebruiken waar het kan.

Wat kost een container een container container bedrijfsafval?

De tarieven voor kosten voor containers zijn hangt af van de afvalstroom afvalstroom, de omvang van container en hoevaak hoevaak de container geledigd afvalcontainer geledigd dient geraken. Je vindt je ieder prijzen op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, vensters, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In ieder onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je eenvoudig en rap een van de verschillende typen rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in 24 uur in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe tarieven zie je direct in het orderproces. Handig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is vanwege zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de aantal restafval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Bekijk dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd geschikte ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is vandaalbestendig en brandveilig, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt gratis bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan wellicht zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar zowaar twintig procent van de duurzame energieproductie.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er uitgehaald die hun weg verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze zwarte korrelige resten worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige materialen vrij gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Wat Kost Een Afvalcontainer Voor De Deur:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je snel de container die je nodig hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel soepel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis installatie van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee dit wordt geleegd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een té ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak als deze maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Waarom een rolcontainer verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren via onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type vuilnis en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalbehandeling
 • Contract maandelijks op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Wat Kost Een Afvalcontainer Voor De Deur

Als het om afvalbeheer in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid afval in jouw restafvalcontainer terug te dringen, etappe 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want puur aparte afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en tarieven ondernemingsafval en restafval verwerking

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar ertussen. Je kan selecteren voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te ramen die maat het perfect bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij exact wat je benodigd hebt. En wens je een keer een extra lediging of standaard een grootte groter? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De tarieven van de rolcontainers variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig genoeg ervaar je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces staat vermeld duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een alternatieve container betaalt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf geen voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Wat Kost Een Afvalcontainer Voor De Deur

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Wel:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je krijgt de optie tussen een erg uitgebreid aanbod met afvalcontainers tussen 240 tot 2400 L.

De juiste container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme op de loer staat. Selecteer, naargelang uit je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan wel 7 maal hergebruikt worden. Ook in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat je papier- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Met name op horecazaken komen deze afvalstromen vrij, maar ook op kantoor kunt je je organisch afval scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande vermoedelijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je denkt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD gescheiden van je overige afvalsoorten te te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel gevuld. Daarnaast ligt het apart houden van je afval tevens beter voor het de milieu. PMD kan immers hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Wat Kost Een Afvalcontainer Voor De Deur

{service1)

Bij vind je steeds een passende rolcontainer voor jouw PMD. We bieden diverse kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze bezorging en nationale dekking, heeft je binnen 24 uren jouw container op de verlangde locatie staan. Je beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en hoe frequent het afvalcontainer geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom zeker dat je jouw afval altijd weg kan en dat je meewerkt aan een beter omgeving via je afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, want we belasten het milieu veel als wij afvalstoffen hergebruiken. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe producten zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook gomballen) (Stevig) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksartikelen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten met of yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes ofwel ander papier
 • Pakket inclusief van gevaarlijke stoffen
 • Glasverval

Hoe meer afval jezelf sorteert, des te beter dat zal zijn voor het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glaswerk is 1 uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden zijn. Glasafval bestaat van flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het om splitsen pakt het glasafval vanwege het volume en massa veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Je kan daarom flink uit besparen in jouw kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glaswerk te maken uit verse grondstoffen.

Komt daar bij je bedrijf heel veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes qua drukte? wij werkt met flexibele overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor jouw glasverval op ons. Jij heeft de selectie van een bak met 240 liters en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds een glascontainer startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de de afval kies jij op welke manier vaak ons het bak komen legen. wij biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het heel veel energie voor het het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter daarentegen een goede basis. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glas. Bij het bewerken maken wij verschil onder blank, bruin, groene en bont glazen. Daarnaast worden kurk en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn op één heel veel kleinere warmte glas gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragen of neem contact .

Wat mag wel er zijn bij het het glasafval?

Wel:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk etc. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en op veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij dus beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en veilig. Documenten zullen discreet vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt is. Na vernieling worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat je jij jouw archief niet wil in het papiercontainer wilt werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernietigd . Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel vuil in het vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container heeft één spleet waarin het papier exact erin past. Wanneer de papieren al in de bak zitten, krijgen niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens in tijdstip bij om het container te ledigen en het papier ter plaats te vernietigen in onze truck. Ook dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de container door de truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. Het inhoud wordt vervolgens meteen vernietigd.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij jouw geheime documenten veilig in het afgesloten containers op wielen van ons. Door het klep in de deksel kun je het papieren in het container gooien. Je hebt de keuze van diverse capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies jij de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op vervoer gaat, loopt je niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier worden ingezameld en verwoest.