Wat Kost Het Huren Van Een Afvalcontainer ᐅ 6 VERBIJSTERENDE WEETJES

Snel en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroom heel minimaal toevallig te houden en je zult opmerken dat het economisch voordelig is. Via afvalstoffen heel mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er zo zo weinig eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Kost Het Huren Van Een Afvalcontainer

Selecteer bij de ruimste aanbod afvalcontainers en bestel de de beste beste rolcontainer voor je je overblijvend afval. Binnen de rest container gooi je al het het niet te recyclen afval die je niet verder meer kan scheiden. Documenten/karton, swill, en glas passen geen in de de rest container. Eveneens betreffende PMD sorteren hebben ons de correcte rolcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Zakelijk afval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen dat in ondernemingen ontstaan. Dit afvalstromen kunnen vaak apart opgehaald zijn. Dat is goed betreffende het milieu en de portemonnee portemonnee.

Wat is toegestaan er in bedrijfsafval?

Hoezo goed je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er zal er telkens restafval voortdurend voorkomen. Probeer dit afvalstroom zo minimaal mogelijk te behouden en je gaat zien dat deze geldelijk voordelig is. Met afval dus mogelijk eventueel te verdelen, zoals papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de de rest restafvalcontainer gooi je je al de niet te recyclen vuil welke je niet verder extra kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet thuis in de de rest afvalcontainer.

Is het scheiden sorteren van zakelijk afval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven artikelen weer te aanwenden als het kan.

Wat kost een een container afvalcontainer voor?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn afhankelijk afhangend van de stroom van afval, de grootte van rolcontainer en hoevaak hoevaak de container rolcontainer geledigd dient geraken. Je ontdekt ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons bestel je gemakkelijk en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem zonder kosten in 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze concurrerende kosten zie je gelijk in het orderproces. Nuttig, want dan kun je meteen zien of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te zamelen, verminder je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of koop direct jouw restafval container.

De correcte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je gaat uit meerdere volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook geef je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de generatie van hernieuwbare energie. Restafval schijnt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei giftige stoffen los tijdens de verbrandingsproces die in meer of geringere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwijdering aan.

Wat Kost Het Huren Van Een Afvalcontainer:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de laagste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij ons praktische overzicht ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de verlangde goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te klein voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de correcte manier af te verwijderen. Praktisch voor jouw personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig kunststof of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak deze zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container als dit slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale rolcontainers bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Wat Kost Het Huren Van Een Afvalcontainer

Als het om afvalbeheer in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is opgebouwd uit zes treden.

Hoe hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de volume rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Soorten en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container schommelt van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je mag opteren voor een betaalbare synthetisch container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om bij te bepalen die omvang het perfect bij je aansluit? Haal dan snel verbinding op met één van onze deskundigen. Dankzij onze vele jaren ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen enkel probleem!

De kosten van de bakken variëren per afvalcategorie, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de scherpste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we noemden, door haar milieubelasting. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waar je te maken hebt. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een alternatieve bak betaalt. Wij vinden het essentieel dat dit helder is. Zo ben je achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe bewaar je dit type afvalstroom zo klein mogelijk?

Wat Kost Het Huren Van Een Afvalcontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, omdat we vermelden al eerder dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn vele typen kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papiercontainer werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze uit een heel divers aanbod met containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We beschikken over een landelijke bereik en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt als de containers buiten staan, of vernieling op de loer ligt. Selecteer, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Daarna beslis je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan wel 7 maal gerecycled worden. Ook in je portemonnee bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je mag er bij ons aan rekenen dat jouw papier- en karton op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt als grondstof tot nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoor mag je je biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk uit meer recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden uit je overige afvalsoorten te zamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Bovendien is het apart houden van je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag immers gerecycled worden. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor het PMD en Wat Kost Het Huren Van Een Afvalcontainer

{service1)

Bij vind je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden diverse kunststof afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur je container op de gewenste plek staan. Je beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de afvalcontainer geledigd moet te zijn. Zo ken je daarom vast dat je je afval steeds kwijt kan en dat je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal gerecycled zijn. Dit is essentieel, want wij belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je gerecyclede PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Pakketten inclusief aluminium laag aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksvoorwerpen (emmers, aftaprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend stof is geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasverval

Hoe veel afval jezelf sorteert, hoe beter dat is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat van flessen, potten en glasscherven. Zonder om scheiden neemt het glasafval vanwege het volume en ook gewicht heel veel ruimte bij de bedrijfsafval in. Jij kunt dus flink uit besparen op je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te recyclen. Ook verbruikt het recyclen heel veel kleiner energie dan glazen te produceren van verse materialen.

Ontstaat daar bij jouw bedrijf veel glas los, zoals in de sector van de horecabedrijven, dan is één container voor glas essentieel. Bezit je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met flexibele contracten omdat je het nummer bakken eenvoudig aanpast.

Het juiste bak voor glasafval

Koop het meest geschikte containers voor het je glasafval bij ons. Jij hebt de selectie van één container van tweehonderdveertig liter en met 900 liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier frequent wij het container zullen komen ledigen. ons biedt het voordeligste dienstverlening.

Zo worden het glas verwerkt

Het heel veel energie om het glas te produceren van nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één goede grondslag. Daar zit meestal circa 50% oud glazen binnen nieuw glas. Bij de bewerken maken wij verschil onder wit, bruine, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurken en deksels verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel lagere temperatuur glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem contact op.

Wat mag er zijn bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval die gediend heeft zoals verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschalen, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus best goed regelen. De afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Documenten zullen vertrouwelijk getransporteerd. Op deze manier heb jij 100% zekerheid dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling worden de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je jouw archief niet wil in de papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb jij regelmatig veel afval in het vorm van vertrouwelijk document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze bak bevat één gleuf waar het papier precies doorheen past. Als de papieren al in de bak zitten, krijgen ze meer in . Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijd langs voor de container ledigen en de papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de bak door de truck zelf wordt opgetild en geopend. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kan jij het documenten in het bak werpen. Jij heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op jouw behoefte kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het transport gaat, loop jij niet risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van je archief gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer te hergebruiken en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.