Wat Kost Het Om Een Afvalcontainer Te Huren 🔴 15 ONTHULLENDE FEITJES

Vlug en betaalbaar van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal telkens overblijvend afval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroompje dus minimaal eventueel te behouden en je zult zien dat het economisch voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder papier/karton, PMD, glas, en keukenafval, rest er dus min toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Kost Het Om Een Afvalcontainer Te Huren

Kies van het grootste aanbod afvalcontainers en bestel het meest geschikte afvalcontainer voor je restafval. In de rest container gooi je reeds het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je niet verder meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, en vensterglas horen niet thuis binnen het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden bezitten ons de correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de naam aangaande elke afvalstromen dat bij ondernemingen ontstaan. Die afvalstromen kunnen meestal afzonderlijk verzameld geraken. Het is verbeterd betreffende het leefomgeving en de portemonnee portemonnee.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Op welke manier goed je je afval ook verdeelt, er zal altijd restvuil aanwezig voorkomen. Probeer deze stroom van afval zo beperkt eventueel te behouden en je zult opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met afval dus mogelijk mogelijk te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er dus zo weinig toevallig overblijvend afval over. In de rest afvalcontainer werp je al het het onrecyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas horen niet in het container.

Is het scheiden verdelen van ondernemingsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromen mogelijk mogelijk te scheiden. In het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel doel beschreven artikelen nogmaals te gebruiken als het mag.

Wat kost een container een container voor afvalcontainer voor?

De tarieven kosten voor containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de afmeting van container en hoe vaak de de container container geleegd moet worden. Jij vindt je alle kosten op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met emmers van ons kun je papier, glas, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met gemengd afval containers

In iedere onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een restafval container te gebruiken. Bij ons neem je snel en rap een van de verschillende varianten vuilcontainers. Wij leveren hem gratis binnen 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je meteen zien of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verklein je de massa gemengd afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Lees dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container bestellen, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandwerend, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je gaat uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je noodzaak. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten verwerkt

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van duurzame kracht. Gemengd afval klinkt dan eventueel waardeloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar zowaar twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige slakken worden toegepast voor het ophogen of creëren van wegen. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke materialen vrij in de verbranden die in bepaalde of geringere mate toch in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we volhouden met zoeken naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Wat Kost Het Om Een Afvalcontainer Te Huren:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons handige overzicht ontdek je snel de container die je vereist hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt gekregen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de verlangde plek, in óf buiten. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je werknemers, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het afval kunnen. Tevens kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en de frequentie waarmee deze zal worden geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nooit voor een te ruime container.

Je betaald enkel voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf hoe vaak de container zal worden geledigd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen geheime documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Omdat wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalbehandeling
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Ladder van Lansink Wat Kost Het Om Een Afvalcontainer Te Huren

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de orde, hoe duurzamer de verwerking. Zo proberen wij samen met jou de volume afval in jouw algemeen afval container te verminderen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zo veel als mogelijk gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te ontlopen, want dit is nadelig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en tarieven zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot maar liefst 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag opteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om in te schatten die grootte het perfect bij je past? Pak dan even verbinding op met één van onze specialisten. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een extra lediging of gewoonlijk een formaat ruimer? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen probleem!

De tarieven van de containers verschillen per afvalcategorie, stof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de meest voordelige prijzen. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door haar milieubelasting. Gelukkig zie je bij ons juist waarvoor je aan toe. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij achten het essentieel dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier ben je achteraf geen voor vervelende ontdekkingen te zitten.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Wat Kost Het Om Een Afvalcontainer Te Huren

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er daarom flink wat opties om jouw aantal restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Ja:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten kartonafval, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer gooien. Laat een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd netjes gescheiden inzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers assortiment met containers van 240 en 2400 L.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast als de containers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en karton behandeld

Papier kan wel 7 keer gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, zoals (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren kunt je jouw organisch vuilnis apart houden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van meer herbruikbaar vuilnis als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk deel van ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te te zamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Bovendien ligt het apart houden uit je afval ook goed voor de omgeving. PMD kan immers hergebruikt worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om nieuwe producten te produceren, jouw PMD is immers één grondstof!

De juiste afvalcontainer voor PMD en Wat Kost Het Om Een Afvalcontainer Te Huren

{service1)

Bij ontdek je altijd een passende rolcontainer voor jouw PMD. We leveren verschillende plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis levering en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uur jouw container bij het gewenste plek staan. Je bepaalt zelf de gewenste inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd moet te zijn. Op deze manier weet je dus vast dat je jouw afval altijd weg kunt en dat je bijdraagt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt zijn. Dit is belangrijk, want we belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen met aluminium laag aan de binnenkant (bijv. chipszakken, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) kunststof zoals speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is gestopt Los karton ofwel verschillend papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe meer vuilnis jezelf scheidt, des te beter dat het zal zijn voor het milieubescherming en je portemonnee. Glas is één van de {afvalstromen|afvalsoorten die makkelijk te splitsen is. Glasscherven bestaan uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen neemt het glasafval door het volume en gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus flink besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet om te recyclen. Daarnaast kost het veel minder kracht in vergelijking met glazen om te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij jouw onderneming heel veel glas los, zoals bij de sector van de horeca, dan een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende periodes qua bezigheden? wij werkt met aanpasbare contracten waardoor jij het nummer containers makkelijk verandert.

De geschikte bak voor glasafval

Koop het meest geschikte bakken voor jouw glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit één bak met 240 liter en van negenhonderd liters. Er is al één glascontainer startend bij €13 per maand en deze worden kosteloos geplaatst. Op basis van de hoeveelheid glasafval kies jij hoe frequent ons de bak zullen komen legen. wij leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost veel kracht voor het glas om te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is daarentegen een prima grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen binnen nieuwe glas. Tijdens de bewerken doen wij onderscheid onder wit, bruin, groene en ook bont glazen. Ook worden kurken en dekseltjes verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er zijn bij een veel lagere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of verbinding .

Wat mag er bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. Hittebestendig glas, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medische ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en ook in veilige wijze vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan jij dus best uitstekend regelen. Het gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een veilig proces voor verzameling en ook vernietiging van jouw dossiers. Discreet en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je 100% zekerheid dat je jouw archief beschermd vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat je je jouw dossiers niet wil in de het papierbak wil gooien. Enkele documenten bevatten geheime informatie en kunnen daarom beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een versnippermachine. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter heel tijd consumerend en omslachtig. Heb je frequent veel afval in het vorm van geheim papier? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van onze dienst U. U krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een gleuf waarin het document precies doorheen past. Wanneer het papieren al binnen de bak zijn, krijgen niemand zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in zoveel tijdstip langs voor het bak ledigen en de documenten plekke te vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarbij de bak via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het content zal daarna direct vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klepje in het deksel kan jij de documenten in de container werpen. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kan voor jouw archiefvernietiging reeds een bak huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te recyclen en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.