Wat Mag Er Bij Pmd Afval 🔴 5 OPMERKELIJKE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afvalstoffen ook sorteert, er zal steeds restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze stroom van afval heel beperkt mogelijk te bewaren en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Met vuil heel mogelijk toevallig te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, glas, en voedselafval, blijft er zo min mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Mag Er Bij Pmd Afval

Kies van het meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en koop de beste beste rolcontainer voor je restafval. In de afvalcontainer werp je al het niet-recyclebare afvalstoffen dat je niet extra kan verdelen. Karton/karton, voedselafval, en glas thuishoren geen binnen het afvalcontainer. Eveneens betreffende PMD verdelen beschikken wij het geschikte container.

Wat is Bedrijfsafval?

Ondernemingsafval is de algemene benaming betreffende elke afvalstromen dat in bedrijven vrijkomen. Dit stromen zouden vaak apart ingezameld geraken. Dit is beter voor het natuur en de portemonnee.

Wat mag er in de zakelijk afval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens verdeelt, er gaat altijd restafval blijven voorkomen. Poog dit stroom van afval zo minimaal toevallig te bewaren en je gaat merken dat dit economisch voordelig is. Door vuil zo veel eventueel te sorteren, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en swill, blijft er dus min eventueel overblijvend afval over. In het restafvalcontainer werp je reeds de niet te recyclen afval welke je geen verder kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en glas passen niet binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen mogelijk mogelijk te verdelen. In het landelijk Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat de doel omschreven artikelen weer te gebruiken als het mag.

Wat kost een container voor?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers zijn hangt af van de afvalstroom het afvalstroom, de grootte grootte van rolcontainer en hoe vaak de de container geleegd moet worden geraken. U ontdekt ieder kosten op de de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik opsplitsen?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere organisatie komt restafval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos in een etmaal in volledig Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze lage tarieven zie je meteen in het bestelproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt economiseren met een restafval container. Restafval is door zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verklein je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Bekijk dan even voort. Of neem direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren vuilcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, handig als de bak op een publieke locatie staat. Je kiest uit meerdere groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaalt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf ruime hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het gemengd afval verbrandt voor de opwekking van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan misschien nutteloos, dat is het dus niet! De afvalbranche produceert maar minstens 20% van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metalen er verwijderd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan resterend is heeft nog een functionele bestemming. Deze donkere korrelachtige assen worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke substanties los in de verbranding die in minstens of kleinere mate toch in het leefomgeving terecht komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalverwijdering aan.

Wat Mag Er Bij Pmd Afval:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van ondernemingsafval. Wij leveren de mogelijkheid om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons handige overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Daarnaast huur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze contracten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plaats, binnen óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De bakken dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan afvalgeur niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is volledig kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een té grote container.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen maar liefst plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in Nederland, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw onderneming. Zo dienen vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de juiste manier worden vernietigd.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren bij ons? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een passende oplossing voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Ook extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 u
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Zekerheid op juiste afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Lansink’s Ladder Wat Mag Er Bij Pmd Afval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 stappen.

Hoe hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de volume afval in jouw restafvalcontainer te verminderen, stap 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want zuiver afzonderlijke afvalsoorten worden zoveel als kan opnieuw gebruikt, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, etappe 4. Stap 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en prijzen ondernemingsafval en restafval verwijdering

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt opteren voor een voordelige plastic container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om naar te ramen wat omvang het perfect bij je aansluit? Neem dan gauw aansluiting op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een aanvullend lediging of standaard een maatje groter? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalstroom, stof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de laagste tarieven. Gemengd afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat overtuigend wat je voor een restafvalcontainer of een bepaalde andere rolcontainer betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect helder is. Zo ben je later nooit voor nare verrassingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Wat Mag Er Bij Pmd Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden weggegooid dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan verandert dit afval vanzelf in overig afval. Oók als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je opmerkt zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er minder in de overig afval container dient.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen papier, bijvoorbeeld aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd aanbod van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en papier vind je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren containers. Een ijzeren container is gepast als de containers buitenshuis staan, of vandalisme aan de horizon ligt. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens bepaal je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en papier behandeld

Document kan wel 7 keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs bespaart het beduidend als je deze afvalsoort gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij piepers, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar ook in kantoor mag je jouw organisch afval scheiden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk van meer recyclebaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaande een omvangrijk deel uit bedrijfsafval vaak uit kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren stuk voor stuk tot dezelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je containers minder snel vlug vol. Bovendien ligt het apart houden uit je afval ook goed voor het de omgeving. PMD kan namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden om verse producten te produceren, jouw PMD is immers een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor PMD en Wat Mag Er Bij Pmd Afval

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij leveren verschillende kunststof afvalcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je in 24 uur jouw container op het gewenste locatie staan. U beslist zelfstandig het gewenste inhoudsmaat en hoe vaak de container geleegd dient te worden. Op deze manier ken je dus vast dat je je vuilnis altijd kwijt kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te splitsen. Bestel snel uw goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te zamelen in een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder indien we afval hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminiumfolie laagje binnenin (bijvoorbeeld zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemisch teken (antitranspirant, verf etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk doosjes of ander papier
 • Pakket inclusief chemische materialen
 • Glasafval

Hoe veel vuilnis je scheidt, hoe goed dat het zal zijn ten behoeve van de milieu en ook je geldbeurs. Glaswerk blijkt 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om splitsen is. Glasafval bestaat uit flesjes, potjes en ook glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het door de volume en massa veel plaats in de afval van het bedrijf op. Jij kunt dus flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens compleet om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie dan glazen te maken van verse materialen.

Komt daar bij je bedrijf veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de horecabedrijven, dan is is een glascontainer onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert met aanpasbare overeenkomsten omdat jij het aantal containers eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glas restafval

Bestel de beste bakken voor het je glasafval op ons. Jij hebt de selectie van een bak van 240 liters en met 900 liter. Er reeds een container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en ook dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kiest je op welke manier vaak wij het container komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Zo worden het glas bewerkt

Het kost kost heel veel energie om het glas om te produceren van nieuwe grondstoffen. Glasverval is echter een prima basis. Daar zit gewoonlijk circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groene en gemengd glazen. Ook worden kurken en deksels verwijderd. Door glas te hergebruiken, kan er bij een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vraagstukken? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend had zoals verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Hieronder vallen kruiken, borden, koppen, aardewerk en dergelijke. n Warmtebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen binnen glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Archiefvernietiging

Je archief dienen veilig en op een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging kan je dus beter goed organiseren. Het afgesloten rolcontainers van ons onze dienst ondersteunen tijdens een beschermd proces van inzameling en vernieling van dossiers. Discreet en veilig. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je honderd procent zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het is begrijpelijk dat jij jouw archief niet wil in de het papierbak wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik je je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge hoeveelheden archief is echter echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig een grote hoeveelheid afval in de gedaante van geheim document? Kies dan dan voor het dossiervernietiging van ons U. Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waarin het document exact erin past. Als de documenten al in de bak zijn, krijgen ze meer in . Onze chauffeur arriveert eens in de zoveel tijdstip langs om het container legen en het papier plaats vernielen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarin het bak door het truck zelf wordt opgeheven en geopend. Het content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime documenten veilig in de gesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kun jij het papieren in de bak gooien. Jij heeft de selectie van diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je noden kiest je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op transport is, loopt jij niet gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Jij kan voor jouw archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De inzameling van jouw archief verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij onze dienst weet jij zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze worden ingezameld en verwoest.