Wat Mag Er Bij Restafval 🔴 4 SNELLE ZAKEN

Gauw en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal steeds restafval voortdurend bestaan. Tracht deze afvalstroom dus minimaal mogelijk te houden en je zult merken dat dit economisch gunstig is. Door vuil heel mogelijk toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, rest er dus zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Mag Er Bij Restafval

Selecteer uit het grootste ruimste gamma rolcontainers en koop het ideale afvalcontainer voor je restafval. In de rest restafvalcontainer werp je al het niet niet-recyclebare afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Karton/karton, swill, en glas horen niet thuis in de de rest restafvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren bezitten ons het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen welke bij bedrijven vrijkomen. Dit stromingen kunnen vaak afzonderlijk ingezameld geraken. Het is verbeterd voor het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat mag er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal altijd restvuil blijven zijn. Poog het stroom van afval zo beperkt toevallig te behouden en je gaat opmerken dat het financieel gunstig is. Met afvalstoffen dus zoveel mogelijk te sorteren, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er dus min mogelijk overblijvend afval over. In de de rest container werp je al het het onrecyclebare afval die je niet meer kan scheiden. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de rest container.

Is het sorteren van zakelijk afval verplicht?

Je bent noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te verdelen. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel het doel omschreven artikelen nogmaals te benutten waar dat het kan.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor de afvalcontainers afhankelijk afhankelijk van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van afmeting van rolcontainer alsook hoe vaak de container afvalcontainer ontleegd moet worden geraken. Je vindt je ieder kosten op tarievenpagina.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met bakken van ons kun je papier, vensters, organisch afval en verpakkingsafval scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met gemengd afval containers

In iedere organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons neem je gemakkelijk en snel een van de vele typen vuilcontainers. Wij bezorgen hem kosteloos in een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe prijzen zie je meteen tijdens het bestelproces. Handig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen apart in te ophalen, verklein je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandwerend, nuttig als de bak op een openbare locatie staat. Je selecteert uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw bak(ken) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 ruime moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het restafval verbrand voor de productie van duurzame kracht. Restafval klinkt dan misschien waardeloos, dat is het dus niet! De afvalsector produceert maar minstens 20% van de duurzame stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun pad verdergaan naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelige resten worden toegepast voor het verhogen of creëren van straten. Jammer genoeg komen er ook diverse schadelijke materialen vrij in de verbrandingsproces die in bepaalde of kleinere mate desondanks in het milieu terecht komen. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Wat Mag Er Bij Restafval:

Eenvoudig en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Door onze handige lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist zal hebben. Bovendien huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste goedkope container en komen deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plaats, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een deel makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor jouw personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers sluiten adequaat af zodat er niet plagen bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De uitgaven van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak wordt geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Daardoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat geheime papieren op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een rolcontainer huren bij ons?

Waarom een container op wielen huren via ons? Aangezien wij bekwaam zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Bovendien functioneren we heel soepel. Als het bijv. nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophalingstijden zijn niet probleem.

 • Levering in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Wat Mag Er Bij Restafval

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is samengesteld uit 6 treden.

Hoger op de hiërarchie, hoe duurzamer de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa afval in jouw gemengd afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te raadplegen over sorteren bij de afkomst. Want ongemengd aparte afvalsoorten worden zoveel mogelijk gerecycled, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het afval naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieert van tweehonderdveertig liter tot tot wel 2500 liter en elk daar tussenin. Je kunt kiezen voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Vind je het ingewikkeld om naar te ramen welke grootte het perfect bij je past? Pak dan gauw contact op met één van onze experts. Door onze langdurige ervaring met afvalstromen kennen wij juist wat je vereist hebt. En wil je eenmalig een aanvullend legen of standaard een formaat grotere? Dan is dit vanzelfsprekend ook geen enkel kwestie!

De kosten van de containers verschillen per afvalcategorie, materiaal en literinhoud. Je least bij ons altijd tegen de laagste kosten. Restafval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit ontstaat, als we noemden, door haar effect op het milieu. Gelukkig genoeg vind je bij ons precies voor wat je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelproces is aangegeven helder wat je voor een specifieke algemeen afval container of een bepaalde verschillende container neerlegt. Wij achten het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Op deze manier kom je achteraf geen voor nare ontdekkingen te staan.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo klein mogelijk?

Wat Mag Er Bij Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Oók als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand verdelen bij de oorsprong. Enkel een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van karton en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn verscheidene typen kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papierbak gooien. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd assortiment van containers van 240 tot 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We beschikken over een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en metalen containers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buiten staan, of vernieling aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Ook in jouw beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je mag er op ons aan vertrouwen dat jouw papier- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en gebruikt als grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, deegwaren, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Vooral op horecazaken komen deze soorten afvalsoorten vrij, echter ook in kantoor kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer met overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk uit extra recyclebaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande een groot deel uit ondernemingsafval vaak uit kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden uit je overige afvalstromen in te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder vlug vol. Bovendien is het apart houden uit uw afval ook goed voor het de milieu. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers materialen ontgonnen te worden om nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is immers één grondstof!

De geschikte container voor het PMD en Wat Mag Er Bij Restafval

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden diverse plastic rolcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en nationale dekking, heeft je binnen 24 uur je afvalcontainer bij de gewenste plek geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en op welke manier vaak het container geledigd dient te zijn. Zo weet je daarom zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je meewerkt voor een beter milieu door jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Door je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want we belasten het milieu veel minder als wij afvalstoffen hergebruiken. Van je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden geraken de metalen en drankkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Polystyreenschuim Verpakkingen inclusief aluminium laagje binnenin (zoals zakken chips, kruidenverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (voor medicijnen en gomballen) (Stevig) kunststof waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal zit gestopt Los karton ofwel ander document
 • Verpakking met gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval je scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk is een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk om splitsen zijn. Glasverval bestaan uit flesjes, potjes en glasscherven. Zonder om scheiden pakt het glasafval vanwege het ruimte en ook gewicht heel veel ruimte bij het afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig om te recyclen. Daarnaast verbruikt het recyclen veel minder energie dan glaswerk te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb je wisselende tijdsperioden qua drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor jij de aantal containers makkelijk verandert.

Het geschikte container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval bij ons. Je heeft de keuze uit een container met tweehonderdveertig liter en met 900 liter. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit wordt gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij hoe vaak wij het bak zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te produceren van verse grondstoffen. Glasverval is echter echter één prima basis. Er zitten gewoonlijk ongeveer 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij het verwerken maken we onderscheid tussen blank, bruine, groene en bont glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of verbinding op.

Wat is mag wel er bij het de glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallen kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplank enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medische ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers dienen beschermd en in veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou jij daarom beter goed organiseren. Het gesloten rolcontainers van ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en vernieling van jouw dossiers. Vertrouwelijk en ook beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heb je honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is begrijpelijk dat jij je dossiers niet in de de papierbak wil werpen. Enkele papieren bevatten geheime informatie en daarom best vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van vertrouwelijk document? Kies voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten rolcontainer.

Deze container bevat een gleuf waar het document exact erin . Wanneer de papieren eenmaal in de container zitten, krijgen niemand zij meer in handen. Onze bestuurder arriveert eens in de zoveel tijdstip langs voor het container te legen en de papier ter plaats vernielen in onze vrachtwagen. Ook dit functioneert door middel van een gesloten mechanisme waarbij het bak via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer jij je geheime documenten veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in het deksel kun jij het documenten in de bak werpen. Je heeft de keuze uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw noden kies je de gewenst frequentie van lediging. Omdat je archief niet op vervoer gaat, loop jij niet risico dat er iets met je geheime documenten gebeurt. Je kunt voor je archiefvernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gecertificeerde chauffeurs. Document is heel te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt verzameld en vernietigd.