Wat Mag Er In De Plastic Container ☑️ 7 OPVALLENDE ZAKEN

Snel en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal altijd overblijvend afval aanwezig bestaan. Poog deze afvalstroom heel klein eventueel te houden en je gaat opmerken dat dit financieel gunstig is. Met afvalstoffen heel veel eventueel te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, blijft er dus minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Mag Er In De Plastic Container

Kies van het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en koop het beste container voor je je restafval. In de rest afvalcontainer gooi je je al het het niet te recyclen vuil die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren geen in het container. Ook betreffende PMD scheiden bezitten we de juiste juiste afvalcontainer.

Wat is Bedrijfsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromingen welke binnen bedrijven ontstaan. Die stromen kunnen vaak afzonderlijk opgehaald zijn. Dit is beter aangaande de milieu en het geldbeugel.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil ook scheidt, er gaat altijd overblijvend afval blijven voorkomen. Tracht deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te bewaren en je zult zien dat dit financieel gunstig is. Met vuil dus mogelijk eventueel te sorteren, waaronder karton/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er zo minimaal mogelijk restafval over. Binnen de afvalcontainer gooi je je al het het niet onrecyclebare afval welke je niet verder verder kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, PMD en vensterglas thuishoren niet in de het container.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval gedwongen?

Je wordt gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In het Nationaal Afvalmanagement (LAP3) staat het doel doel beschreven goederen nogmaals te benutten waar het mag.

Wat kost een een container voor container bedrijfsafval?

De kosten van afvalcontainers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het stroom van afval, de grootte van omvang van de container en hoevaak de container geledigd afvalcontainer geleegd dient geraken. U ontdekt alle kosten op de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, glas, voedselresten en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In iedere bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze concurrerende tarieven zie je direct gedurende het orderproces. Praktisch, want dan kun je direct bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Algemeen afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalstromen gescheiden in te verzamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw restafval container.

De correcte container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een publieke plek staat. Je gaat uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe vaak jouw container(s) geledigd moeten worden. Een algemeen afval container wordt gratis bij geplaatst. Je betaalt alleen voor het ledigen.

Zo wordt gemengd afval verwerkt

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en brengen het naar een verwerker; één van de 12 grote actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de opwekking van duurzame kracht. Algemeen afval lijkt dan eventueel waardeloos, dat is het dus niet! De afvalindustrie produceert maar liefst twintig procent van de hernieuwbare energieproductie.

Na de verbranding blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metalen er geëxtraheerd die hun weg voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan rest heeft nog een bruikbare doel. Deze gitzwarte korrelvormige slakken worden gebruikt voor het aanvullen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige substanties los gedurende de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het leefomgeving belanden. Daarom moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalverwerking aan.

Wat Mag Er In De Plastic Container:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de kans om tegen de laagste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische overzicht vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Bovendien huur je door ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte samenwerkingspartner voor tijdelijke projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor gratis plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen verre te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een deel makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan stank geen ontkomen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De uitgaven van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald enkel voor wat je nodig hebt zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer dit maar halfgevuld is. Met onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze minimaalste container is toepasbaar voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste containers op wielen verschaffen maar liefst ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle soorten bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw vuilnis op de correcte wijze verwerkt

Met onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een rolcontainer verhuren via onze dienstverlening? Omdat wij gespecialiseerd zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Tevens extra ophalingstijden zijn geen issue.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis plaatsing in geheel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Contract maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Wat Mag Er In De Plastic Container

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Lansink’s Ladder is gevormd uit zes treden.

Hoe hoger op de ladder, hoe milieuvriendelijker de behandeling. Zo pogen wij samen met jou de volume rommel in jouw restafvalcontainer te verlagen, fase 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de afkomst. Want zuiver afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is nadelig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een circulaire maatschappij.

Categorieën en prijzen ondernemingsafval en gemengd afval verwijdering

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieert van 240 liter tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te bepalen welke omvang het perfect bij je past? Haal dan gauw verbinding op met één van onze specialisten. Door onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij juist wat je nodig hebt. En verlang je één keer een meer legen of regulier een grootte ruimer? Dan is dat natuurlijk ook geen enkel issue!

De prijzen van de rolcontainers variëren per afvalcategorie, materiaal en capaciteit. Je huurt bij ons telkens tegen de scherpste kosten. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit ontstaat, als we bespraken, door zijn milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke algemeen afval container of een alternatieve container neerlegt. Wij achten het essentieel dat dit duidelijk is. Zo ben je later geen voor onaangename ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Wat Mag Er In De Plastic Container

Dit is mogelijk door afvalstromen te scheiden bij de bron. Op het moment dat deze worden verwijderd dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na verdeling is immers veel minder effectief dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, want we vermelden al eerder dat overig afval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Zoals je opmerkt zijn er daarom flink wat mogelijkheden om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Mag Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet Toegestaan:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk apart inzamelen. Je krijgt de keuze uit een zeer gevarieerd aanbod met afvalcontainers van 240 tot 2400 L.

De geschikte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en papier vind je op ons. We beschikken over een nationale bereik en je krijgt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is geschikt wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of wanneer vandalisme op de loer staat. Kies, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 maal hergebruikt worden. Tevens in je portemonnee scheelt het beduidend als je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je document- en papier op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt afgevoerd en gebruikt voor basis voor nieuwe artikelen. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij hierbij piepers, broden, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis apart houden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten wanneer je het zwaardere swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls uit plastic verpakkingsmaterialen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je overige afvalsoorten in te verzamelen, zitten je containers minder snel vol. Daarnaast ligt het apart houden van je vuilnis tevens goed voor het het omgeving. PMD mag immers hergebruikt zijn. Hierdoor hoeven er geen enkele nieuwe materialen ontgonnen te worden voor verse producten te maken, je PMD is immers één grondstof!

De juiste container voor het PMD en Wat Mag Er In De Plastic Container

{service1)

Bij ons ontdek je steeds een geschikte afvalcontainer voor het je PMD. Wij leveren diverse plastic rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze snelle, kosteloze levering en landelijke dekking, heb je binnen 24 uur je container op de gewenste plek staan. Je bepaalt zelfstandig de verlangde capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd moet te worden. Zo weet je dus zeker waar je jouw afval altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via jouw vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door je PMD apart in te verzamelen binnen een PMD container, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving minder minder indien wij afval recycleren. Van jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. Het overgebleven plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, tassen, flesjes
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Polystyreenschuim Pakketten inclusief aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor geneesmiddelen en kauwgom) (Stevig) plastic zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Boerenplastic
 • Verfemmers
 • Aerosolbussen inclusief chemische teken (antitranspirant, lak etc)
 • Verpakkingen met of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander materiaal zit geplaatst Los karton ofwel ander document
 • Verpakking met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te goed dat het zal zijn voor het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is een uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om scheiden is. Glasafval bestaat van flesjes, potten en scherven. Zonder te splitsen neemt het door het volume en ook massa veel ruimte bij het bedrijfsafval op. Jij kan dus heel besparen in je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen om te maken van verse materialen.

Ontstaat daar op jouw bedrijf heel veel glasafval vrij, zoals bij de sector van de horeca, dan is één glascontainer onmisbaar. Heb jij variërende periodes qua drukte? ons functioneert met aanpasbare contracten waardoor je de nummer containers makkelijk verandert.

Het geschikte bak voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasverval op onze dienst. Je hebt de keuze van één container met tweehonderdveertig liters en ook met 900 liter. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maandelijkse periode en ook dit worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de de glasafval kies jij hoe frequent wij het container komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas verwerkt

Het kost kost veel energie om het glas om te maken uit nieuwe grondstoffen. Glasafval is echter daarentegen één prima grondslag. Er zitten gewoonlijk circa 50% oud glazen binnen nieuw glazen. Bij de bewerken maken we onderscheid tussen blank, bruin, groen en gemengd glazen. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas te recyclen, kan er op een heel veel lagere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heb je vragen? Bekijk de veelgestelde vragenlijst of verbinding .

Wat mag wel er bij het het glasafval?

Wel:

Lege glasafval die gefungeerd had als verpakkingsmateriaal

Niet toegestaan:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Daaronder vallen jenever kruikjes, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Warmtebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en kachelruitjes

Koelkast glasplaatje, snijplank etc. vallend binnen glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou je dus beter goed regelen. Het afgesloten rolcontainer van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Vertrouwelijk en beschermd. Documenten worden vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft je 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling zullen de restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je archief niet in het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen dus best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je hiervoor een papiervernietiger. Het versnipperen van grote aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en omslachtig. Heb je frequent veel vuil in de gedaante van geheim papier? Kies voor archiefvernietiging van ons U. Je krijgt een afgesloten container op wielen.

Deze bak bevat één spleet waarin het papier exact doorheen past. Wanneer het papieren al binnen de bak zijn, krijgen ze nog bij handen. Onze chauffeur komt eens in zoveel tijdstip bij voor het bak te legen en het papier ter plaats te vernielen binnen onze truck. Eveneens dit werkt middels een afgesloten systeem waarin de container via het vrachtwagen zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De content wordt vervolgens meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je je vertrouwelijke papieren veilig in het afgesloten rolcontainers van onze dienst. Door het klep in de deksel kan jij de documenten in het bak gooien. Jij hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan je noden kies je de gewenste ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op vervoer gaat, loopt jij geen gevaar dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging al een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je archief verloopt veilig en secuur dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document gehaald en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat je archief op de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en vernietigd.