Wat Mag Er In Een Puincontainer ᐅ 13 MAKKELIJKE WEETJES

Vlug en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook sorteert, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Poog dit afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zal opmerken dat het economisch voordeelgevend is. Via vuil zo zoveel toevallig te verdelen, waaronder documenten/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Mag Er In Een Puincontainer

Kies van het grootste aanbod rolcontainers en bestel de het ideale afvalcontainer voor je overblijvend afval. In de restafvalcontainer gooi je je al het het niet-recyclebare afvalstoffen welke je niet verder extra kan sorteren. Papier/karton, swill, en vensterglas thuishoren niet in de de restafvalcontainer. Eveneens voor PMD verdelen bezitten we de geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de verzamelnaam voor elke afvalstromen dat binnen ondernemingen vrijkomen. Deze stromingen zouden vaak apart ingezameld worden. Het is verbeterd betreffende de milieu en het portemonnee.

Wat moet er in de bedrijfsafval?

Hoe goed je je afval tevens sorteert, er gaat altijd restafval aanwezig voorkomen. Probeer het stroom van afval zo klein mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat het financieel voordelig is. Via afval zo mogelijk toevallig te verdelen, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er zo zo weinig mogelijk overblijvend afval over. In de rest container werp je reeds de onrecyclebare vuil dat je geen extra kan sorteren. Karton/karton, swill, PMD en glas thuishoren niet thuis binnen het restafvalcontainer.

Is het scheiden verdelen van zakelijk afval noodzakelijk?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen mogelijk mogelijk te sorteren. In de Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel streefdoel omschreven artikelen weer te aanwenden als dat mag.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten van containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroompje, de omvang van de afvalcontainer alsook hoe vaak de container rolcontainer ontleegd moet worden zijn. U vindt je alle tarieven op de tarievenpagina.

Welk soort restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons koop je eenvoudig en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij brengen hem gratis binnen 24 uur in heel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je gelijk gedurende het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt economiseren met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je behoefte aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds geschikte verzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container huren, maar ook opteren voor een ijzeren rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, handig als de vat op een publieke locatie staat. Je gaat uit verschillende groottes. De beslissing is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) geledigd moeten zijn. Een algemeen afval container wordt gratis bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het gemengde afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de productie van hernieuwbare kracht. Algemeen afval klinkt dan eventueel zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche voorbrengt maar zowaar 20% van de groene stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de laatste metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een bruikbare bestemming. Deze gitzwarte korrelachtige assen worden gebruikt voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook allerlei schadelijke substanties uit tijdens de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal verbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de rangorde in de afvalverwerking aan.

Wat Mag Er In Een Puincontainer:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container start bij ons, het locatie voor een eenvoudige en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. Wij leveren de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij ons praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je door onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een overeengekomen schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de gemeente hebt ontvangen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste manier af te voeren. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De containers dichten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald zodoende nimmer voor een te grote container.

Je betaalt enkel voor een leging die écht nodig is
Het is zonde om te vergoeden voor het ledigen van de container als deze slechts halfgevuld is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf de frequentie waarmee de container wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

We bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel ons land. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw bedrijf. Zo dienen vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden afgevoerd. Onze afgesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet vervoerd door gecertificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor volkomen verzekerd dat geheime documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte oplossing voor ieder type vuilnis en voor elk onderneming. Bovendien werken wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten wij dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Wat Mag Er In Een Puincontainer

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 treden.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de afhandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, etappe 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over verdelen bij de oorsprong. Want ongemengd aparte afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, etappe 2 en 3. Is recyclen geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel mogelijk te voorkomen, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten ondernemingsafval en restafval verwerking

De volume voor een algemeen afval container schommelt van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen wat grootte het beste bij je aansluit? Neem dan snel verbinding op met een van onze specialisten. Door onze vele jaren deskundigheid met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je nodig hebt. En verlang je een keer een meer legen of gewoonlijk een grootte groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen probleem!

De prijzen van de bakken variëren per afvalstroom, grondstof en capaciteit. Je verhuurt bij ons altijd tegen de laagste tarieven. Restafval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit voortvloeit, zoals we bedoelden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs zie je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelmethode is aangegeven overtuigend wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde verschillende bak aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit helder is. Op deze manier raak je naderhand geen voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Wat Mag Er In Een Puincontainer

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier goed herbruikbare materialen tussen zitten. Na scheiding is immers aanzienlijk minder efficiënt dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een klein percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en geheim archief. Zoals je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Mag Wel:
Brandbare niet recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en karton, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele varianten kartonafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Laat een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je krijgt de keuze uit een heel divers aanbod van containers tussen 240 en 2400 liter.

De juiste container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een ruime selectie tussen plastic en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de containers buiten staan, of wanneer vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk uit je nood, de meest geschikte grootte. Daarna bepaal je op welke manier frequent je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton behandeld

Document kan zelfs zeven maal hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort afzonderlijk verzamelt. Je mag er op ons op vertrouwen dat jouw papier- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heeft u nog vragen? Raadpleeg de veelgestelde vragen of neem neem contact.

Swill

Swill bestaat van organisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, patat, taart, groentes en vruchten en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, echter tevens in kantoren mag je je organisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend aan afvalkosten als je het zwaardere swillvuilnis niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van extra recyclebaar afval dan je vermoedt! Onopgemerkt bestaat één omvangrijk gedeelte uit bedrijfsafval dikwijls van plastic verpakkingen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren stuk voor stuk bij dezelfde afvalstroom: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel gevuld. Bovendien is het apart houden uit uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD mag immers gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, je PMD is immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor het PMD en Wat Mag Er In Een Puincontainer

{service1)

Bij ons vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We leveren diverse kunststof afvalcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale bereik, heeft je binnen 24 uur jouw container op het gewenste locatie staan. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een beter omgeving door je vuilnis te splitsen. Bestel vlug uw goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te zamelen binnen een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is essentieel, omdat we belasten het omgeving minder indien we afval recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale methoden worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. Het resterende plastic wordt daarna op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Uit deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en gomballen) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemisch symbool (antitranspirant, verf enzovoort)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waarin ander stof zit gestopt Afzonderlijk karton ofwel verschillend papier
 • Verpakking inclusief van gevaarlijke materialen
 • Glasverval

Hoe meer vuilnis je sorteert, des te goed dat het is voor het milieu en jouw portemonnee. Glaswerk is 1 uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te scheiden is. Glasscherven bestaat van flesjes, potjes en glasscherven. Zonder het te scheiden pakt het door de ruimte en gewicht heel veel plaats in het afval van het bedrijf in. Je kunt daarom flink besparen op je kosten voor afval. Het glas is bovendien compleet te recyclen. Ook verbruikt het heel veel kleiner kracht dan glazen om te produceren van nieuwe materialen.

Komt er op jouw onderneming veel glas los, zoals in de horecabedrijven, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot drukte? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je het aantal containers makkelijk verandert.

De juiste bak voor glasafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasafval bij onze dienst. Jij hebt de keuze uit selectie uit één bak met 240 liter en ook van negenhonderd liter. Er al een container voor glas startend bij €13 elke maand en ook deze worden gratis neergezet. Op basis van hoeveelheid afval kies jij op welke manier vaak ons de bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo wordt het glas verwerkt

Het veel kracht om glas te produceren van verse materialen. Glasverval is echter echter een prima grondslag. Daar zitten meestal ongeveer 50% oud glas binnen nieuw glazen. Tijdens het verwerken doen wij onderscheid tussen blank, bruine, groene en ook bont glazen. Ook zijn kurken en ook deksels verwijderd. Via glas om te hergebruiken, kan er zijn op één veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces . Heeft jij vragen? Bekijk dan het frequent gestelde vragenlijst of neem neem verbinding op.

Wat mag er zijn bij het het glasverval?

Toegestaan:

Lege glasafval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschalen, kookplaten en kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder vlakglas

Medisch- ofwel glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden vertrouwelijk vervoerd. Zo heeft je honderd procent garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigd is. Na de vernietiging zullen de restanten gerecycled.

Het te begrijpen dat je je je archief niet wil in de het papiercontainer wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen kunnen daarom best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge hoeveelheden dossiers is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een spleet waarin het document exact erin . Als het papieren al in het bak zitten, krijgt zij nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eens in tijd langs om het bak legen en het documenten plaats vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert middels een gesloten systeem waarin de bak door de vrachtwagen zelf wordt opgetild en opengemaakt. De inhoud zal daarna meteen vernielt.

De geschikte container voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop je jouw vertrouwelijke documenten veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door de klep in het deksel kan jij de papieren in de bak werpen. Jij hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan jouw behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief geen op het transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke documenten gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van je dossier verloopt veilig en secuur dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet je zeker dat je archief op de meest doeltreffende, duurzame en verantwoordelijke wijze wordt ingezameld en verwoest.