Wat Mag Er In Restafval ☑️ 4 VERBORGEN ZAKEN

Vlug en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal steeds restvuil blijven bestaan. Tracht dit afvalstroom heel minimaal mogelijk te bewaren en je zal opmerken dat deze economisch gunstig is. Met vuil dus zoveel toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo min mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Mag Er In Restafval

Kies uit van het grootste grootste assortiment rolcontainers en bestel de de beste afvalcontainer voor je je restvuil. Binnen de rest afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je geen meer kan sorteren. Karton/karton, voedselafval, en glas horen niet thuis in de de rest container. Eveneens omtrent PMD verdelen hebben we de juiste correcte afvalcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam aangaande ieder afvalstromen welke binnen ondernemingen ontstaan. Deze stromen mogen dikwijls apart ingezameld geraken. Dat is goed aangaande het natuur en de geldbeugel.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil tevens sorteert, er zal er telkens restvuil blijven bestaan. Tracht het afvalstroom heel beperkt mogelijk te behouden en je zult opmerken dat dit geldelijk gunstig is. Via vuil zo veel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er heel minimaal toevallig overblijvend afval over. Binnen het afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen welke je geen extra kan sorteren. Karton/karton, keukenafval, PMD en vensterglas horen niet thuis in de het restafvalcontainer.

Is scheiden sorteren van bedrijfsafval noodzakelijk?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalmanagement (LAP3) staat de streefdoel vermeld producten opnieuw te gebruiken waar dat mag.

Wat kost een een container voor container voor?

De prijzen voor afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom afvalstroompje, de grootte van grootte van afvalcontainer alsook hoe vaak de container afvalcontainer geledigd moet worden geraken. U vindt je ieder tarieven op de.

Welk type afval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je karton, glas, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor degelijke archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afval Inzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en rap een van de vele varianten rolcontainers. Wij brengen hem zonder kosten binnen een dag in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze lage kosten zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieu-impact een dure afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de aantal gemengd afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even voort. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook opteren voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is hufterproof en brandbestendig, nuttig als de container op een algemene plek staat. Je kiest uit diverse volumematen. De keuze is aan jou, gebaseerd van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe dikwijls jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een algemeen afval container wordt zonder kosten bij neergezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt gemengd afval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij zamelen het afval in en transporteren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn ruime actuele afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het gemengd afval opgebrand voor de opwekking van duurzame stroom. Algemeen afval schijnt dan misschien zonder waarde, dat is het daarom niet! De afvalindustrie voorbrengt maar liefst een vijfde van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de resterende metaalresten er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalrecycling. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een functionele toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige assen worden gebruikt voor het ophogen of bouwen van wegen. Helaas komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen los in de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het leefomgeving terecht komen. Om die reden moeten we blijven proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Wat Mag Er In Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons bedrijf, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. We bieden de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Hierdoor zijn wij ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. We dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en komen deze conform een overeengekomen schema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het afval dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de bak gemakkelijk naar de gewenste plek, in óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te verwijderen. Praktisch voor je werknemers, goed voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaal. De containers dichten goed af zodat er niet plagen bij het afval kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De kosten van een container op wielen verhuren

De kosten van het verhuren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote bak.

Je betaalt alleen voor een lediging die écht nodig hebt is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de bak als dit maar halfvol is. Bij ons bepaal je zelf hoe vaak de bak wordt geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen verschaffen maar liefst plek voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze containers toepasbaar voor alle types ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de juiste manier verwerkt

Bij ons wordt jouw afval verzekerd op de correcte manier verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo dienen geheime papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Redenen een rolcontainer huren bij ons? Aangezien we bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor elk type afval en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Levering in 24 u
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Overeenkomst per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Wat Mag Er In Restafval

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de verwerking. Zo trachten wij in samenwerking met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te aanbevelen over sorteren bij de bron. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, stap 4. Stap 5 en 6 pogen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het leefmilieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en kosten zakelijk afval en algemeen afval verwerking

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en ieder daar ertussen. Je kan opteren voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te ramen wat grootte het perfect bij je past? Pak dan even aansluiting op met een van onze specialisten. Met onze langdurige deskundigheid met afvalsoorten weten wij precies wat je vereist hebt. En wens je een keer een meer lediging of regulier een grootte groter? Dan is dit natuurlijk ook geen issue!

De tarieven van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je verhuurt bij ons steeds tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit komt, als we bedoelden, door zijn milieubelasting. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons exact waar je aan toe bent. In ons eenvoudige bestelsysteem staat vermeld duidelijk wat je voor een bepaalde restafvalcontainer of een bepaalde verschillende container aftikt. Wij achten het essentieel dat dit aspect transparant is. Hierdoor raak je achteraf nooit voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Wat Mag Er In Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Ook als hier prima herbruikbare materialen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk veel minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal restafval te verminderen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het restafval?

Wel:
Ontvlambare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en en bruin goed
 • Hevig stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet direct herkenbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Zwaar vervuild document kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd ordelijk afzonderlijk verzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers aanbod met afvalcontainers van 240 en 2400 liter.

De geschikte container voor Papieren en Dozen

De meest geschikte rolcontainer voor je papier en karton vind je bij ons. We beschikken over een nationale dekking en je krijgt een brede selectie tussen plastic en metalen afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vandalisme aan de horizon staat. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Document kan wel zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalsoort gescheiden inzamelt. Je kunt er op ons op vertrouwen dat jouw document- en karton in de aller efficiënte, ecologische en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet als basis voor nieuw artikelen. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact op.

Swill

Swill bestaat van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenafval en etensresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, taart, groentes en fruit en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden komen deze afvalsoorten beschikbaar, maar ook in kantoren kunt je jouw biologisch afval scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande waarschijnlijk van extra herbruikbaar vuilnis als je denkt! Onopgemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten in te zamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het apart houden uit uw afval tevens beter voor het de omgeving. PMD kan namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden voor nieuwe producten te maken, jouw PMD is immers een basisgrondstof!

De juiste container voor PMD en Wat Mag Er In Restafval

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte rolcontainer voor jouw PMD. Wij bieden diverse plastic afvalcontainers , zoals 240, 660 en 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heb je binnen 24 uren je container bij de gewenste locatie geplaatst. Je beslist zelfstandig het gewenste capaciteit en op welke manier vaak de afvalcontainer geleegd dient te worden. Op deze manier weet je daarom zeker dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en dat je meewerkt voor een verbeterde milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via je PMD gescheiden in te zamelen in een PMD container, mag het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, omdat wij belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven kunststof wordt vervolgens op basis van de kunststofsoorten verder verdeeld en vermalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic zoals speelgoed
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, druiprek etc.)
 • Shopper tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische symbool (deodorant, lak enz.)
 • Verpakkingen inclusief of yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend papier
 • Pakket met gevaarlijke materialen
 • Glasscherven

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, hoe beter dat het is voor de milieubescherming en ook je geldbeurs. Glas is één uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk te splitsen is. Glasafval bestaan van flessen, potjes en glasscherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door het volume en ook massa heel veel plaats bij de afval van het bedrijf in. Je kan daarom heel besparen in je afvalkosten. Het glas is ook bovendien volledig te recyclen. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk om te maken van verse grondstoffen.

Komt er bij jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden qua bezigheden? wij functioneert samen met aanpasbare contracten waardoor jij de nummer containers makkelijk aanpast.

De geschikte bak voor het glas restafval

Bestel de beste containers voor je glasverval bij onze dienst. Je hebt de keuze uit keuze uit één bak van 240 liter en van 900 liters. Er is is reeds één container voor glas vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies jij op welke manier frequent ons het container komen ledigen. wij leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost heel veel kracht voor het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is daarentegen één goede grondslag. Er zit meestal circa 50% oud glazen in nieuwe glas. Tijdens de verwerken maken we verschil tussen wit, bruine, groen en ook bont glazen. Ook zijn kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op een heel veel kleinere warmte glas geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat mag wel er bij het de glasafval?

Toegestaan:

Lege glasverval dat gefungeerd had zoals verpakking

NIET:

Keramiek, stenen, porseleinen. Daaronder vallend kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruitjes

Koelkasten glasplaatje, snijplanken etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Archiefvernietiging

Je dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van onze dienst helpen tijdens een veilig proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% garantie dat je jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na vernietiging worden de restanten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen daarom best vernielt . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van hoge aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heb je regelmatig veel afval in de de gedaante van geheim papier? Kies dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten rolcontainer.

Deze bak heeft een spleet waar het papier precies erin past. Wanneer het papieren al binnen de container zijn, krijgt niemand ze nog bij . Onze bestuurder arriveert eens tijdstip bij voor het container te ledigen en het documenten ter plekke vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een gesloten systeem waarbij het container via de truck zelf is opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens direct vernielt.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer jij jouw geheime papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van ons. Door de klep in de deksel kun jij de documenten in de container gooien. Je hebt de keuze van diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenste frequentie van lediging. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loop je geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke documenten gebeurt. Jij kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert archiefvernietiging

De verzameling van jouw dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één afgesloten container op wielen en onze gecertificeerde bestuurders. Document is heel goed te recyclen en kan meerdere keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.