Wat Mag Je In Een Afvalcontainer Gooien ᐅ 3 SNELLE ZAKEN

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook scheidt, er zal telkens restafval blijven bestaan. Tracht deze afvalstroom dus klein eventueel te behouden en je zal opmerken dat deze economisch voordeelgevend is. Met vuil dus mogelijk toevallig te verdelen, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en keukenafval, blijft er zo min eventueel restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Mag Je In Een Afvalcontainer Gooien

Kies uit van het grootste grootste aanbod containers en bestel de het ideale rolcontainer voor je restafval. In de rest container werp je reeds het niet niet te recyclen afval welke je niet verder verder kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, en glas horen geen binnen de restafvalcontainer. Eveneens betreffende PMD scheiden hebben ons het correcte rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Zakelijk afval is de verzamelnaam betreffende ieder afvalstromen dat in bedrijven vrijkomen. Deze afvalstromen mogen vaak apart ingezameld worden. Dat is verbeterd voor het milieu leefomgeving en de geldtas.

Wat mag wel er in de zakelijk afval?

Op welke manier uitstekend je je vuil eveneens verdeelt, er zal steeds restafval voortdurend voorkomen. Poog het stroom van afval zo minimaal mogelijk te behouden en je zal merken dat dit geldelijk gunstig is. Via afvalstoffen dus mogelijk mogelijk te verdelen, bijvoorbeeld papier/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er heel minimaal toevallig restafval over. In de de rest afvalcontainer gooi je je reeds het niet-recyclebare afvalstoffen dat je geen verder kan sorteren. Documenten/karton, swill, PMD en ruiten passen niet in de de container.

Is het sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel eventueel te verdelen. In het Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het het doel bedoeling vermeld goederen opnieuw te benutten als dat het lukt.

Wat kost een container rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor de containers afhankelijk afhangend van de afvalstroom het afvalstroompje, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoe vaak de de container geledigd afvalcontainer geleegd moet zijn. Jij vindt alle kosten op de de tarievenpagina.

Welk type restafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, organisch afval en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan blijft is restafval. Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te gebruiken. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de talloze soorten rolcontainers. Wij brengen hem kosteloos in een etmaal in geheel Nederland. Je vergoedt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk gedurende het aankoopproces. Praktisch, want dan kun je direct observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Algemeen afval is door zijn milieu-impact een kostbare afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te zamelen, verklein je de massa algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets extra uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw restafval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos geschikte ophaalmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook kiezen voor een stalen vuilcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandveilig, handig als de container op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je behoefte. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) ontdaan moeten geraken. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het niet gescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel nutteloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar zowaar 20% van de groene energieproductie.

Na de verbranden blijft er verbrandingsresten over, ook wel slakken genoemd. Met magnetische krachten worden de overgebleven metalen er geëxtraheerd die hun pad verdergaan naar de metaalverwerking. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelige slakken worden ingezet voor het verhogen of aanleggen van straten. Helaas komen er ook allerlei giftige substanties vrij gedurende de verbrandingsproces die in minstens of kleinere mate toch in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo minimaal afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Wat Mag Je In Een Afvalcontainer Gooien:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een goedkope container begint bij ons, het locatie voor een gemakkelijke en verantwoordelijke verwijdering van ondernemingsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te bestellen. Door onze handige overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de ideale partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. We zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en komen deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container gemakkelijk naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van stevig plastic of metaalmateriaal. De containers sluiten goed af zodat er geen ongedierte bij het afval kan. Ook kan stank geen ontsnappen uit de container.

De prijzen van een container op wielen verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té grote container.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het legen van de bak wanneer deze maar halfgevuld is. Bij onze dienstverlening besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke ondernemingen zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers bieden zelfs ruimte voor 42 vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij ons wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is goed voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen verzekerd dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Redenen een rolcontainer verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren bij ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. We leveren een passende uitkomst voor elk soort afval en voor elk onderneming. Bovendien functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen wij dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in geheel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Wat Mag Je In Een Afvalcontainer Gooien

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, opereren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de behandeling. Zo pogen wij gezamenlijk met jou de hoeveelheid afval in jouw algemeen afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over scheiden bij de bron. Want ongemengd afzonderlijke afvalmaterialen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, fase 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel mogelijk te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en draagt bij niet bij aan een kringloop economie.

Typen en prijzen zakelijk afval en gemengd afval verwijdering

De capaciteit voor een algemeen afval container varieerd van tweehonderdveertig liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussenin. Je kunt selecteren voor een betaalbare kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om naar te schatten wat maat het goed bij je past? Haal dan even verbinding op met één van onze deskundigen. Met onze langdurige deskundigheid met afvalmaterialen kennen wij exact wat je vereist hebt. En verlang je eenmalig een extra legen of gewoonlijk een maatje grotere? Dan is deze natuurlijk ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalsoort, stof en volume. Je least bij ons steeds tegen de scherpste tarieven. Algemeen afval is één van de prijzigere afvalcategorieën. Dit komt, als we noemden, door zijn effect op het milieu. Gelukkigerwijs ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelmethode is aangegeven duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een bepaalde verschillende rolcontainer neerlegt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect duidelijk is. Zo raak je achteraf geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo minder mogelijk?

Wat Mag Je In Een Afvalcontainer Gooien

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen materialen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de bron. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden bijgesteld. Gunstig voor je beurs, want we schreven al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, glas, swill en geheim dossier. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container dient.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Medisch afval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Hevig stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het opsplitsen van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen soorten papierafval, denk aan inpakmateriaal, drukwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Ernstig vervuild papier kan je liever niet in de papierbak werpen. Laat een rolcontainer plaatsen, selecteer je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een heel divers aanbod met afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je papier en karton ontdek je op ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede keuze tussen kunststof en ijzeren containers. Een metalen afvalcontainer is gepast wanneer de containers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de loer ligt. Kies, naargelang uit je nood, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je hoe vaak je container(s) geleegd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Tevens in je beurs bespaart het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk inzamelt. Je kunt er bij ons aan vertrouwen dat je papier- en papier in de aller efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoordelijke manier wordt verwijderd en ingezet als basis tot nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vraagstukken? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem contact contact op.

Swill

Swill bestaat van biologisch afval, zoals (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschelpen, frites, gebak, groentes en vruchten en zuivelproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter ook op kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalverwijderingskosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor overig afval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk uit meer recyclebaar vuilnis dan je vermoedt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van kunststof verpakkingsmaterialen, blikken en drankverpakkingen.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD gescheiden van je andere afvalsoorten in verzamelen, zitten je containers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het apart houden van je vuilnis ook goed voor de milieu. PMD mag immers hergebruikt zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, jouw PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Wat Mag Je In Een Afvalcontainer Gooien

{service1)

Bij vind je steeds een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende kunststof rolcontainers aan, van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en landelijke dekking, heeft je in 24 uren je afvalcontainer op het verlangde locatie staan. Je beslist zelf het verlangde capaciteit en op welke manier frequent het afvalcontainer geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je daarom vast waar je jouw afval altijd weg kan en waar je meewerkt aan een beter omgeving door jouw afval te splitsen. Bestel vlug je voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier wordt PMD bewerkt

Door jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, omdat wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Van jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons van het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te worden. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminium laag binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Doordrukstrips (van medicijnen en ook kauwgom) (Stevig) plastic zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksartikelen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfblikken
 • Spuitbussen met chemisch symbool (deodorant, verf etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin ander materiaal is geplaatst Los karton of ander document
 • Pakket inclusief van chemische materialen
 • Glasverval

Des te veel vuilnis je scheidt, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van het milieubescherming en ook jouw portemonnee. Glaswerk is een van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen is. Glasverval bestaan van flessen, potten en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door de ruimte en ook massa heel veel ruimte bij de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom flink uit besparen op je afvalkosten. Het is tevens compleet om te recyclen. Ook verbruikt het veel minder energie dan glaswerk te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar bij je onderneming heel veel glas vrij, zoals bij de horecabedrijven, dan is één container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende periodes met betrekking tot drukte? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je de nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte bakken voor jouw glasafval op onze dienst. Je heeft de keuze uit keuze uit één bak van 240 liters en met negenhonderd liter. Er is al een glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en ook deze worden gratis neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid glasafval kies je op welke manier frequent ons het bak zullen komen ledigen. ons leveren de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost heel veel energie voor het het glas te produceren uit nieuwe materialen. Glasverval is echter echter één prima grondslag. Daar zit meestal ongeveer 50% oudere glas binnen nieuw glazen. Bij het bewerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groene en gemengd glazen. Ook worden kurk en deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er op een heel veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook verantwoord proces dus. Heeft jij vraagstukken? Bekijk het frequent gestelde vragenlijst of contact .

Wat is mag wel er bij de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, stenen, porselein. Hieronder vallend kruiken, borden, koppen, keramiek en dergelijke. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallen onder glazen oppervlak

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers dienen beschermd en in veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je dus best goed organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons onze dienst helpen bij een beschermd proces van verzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Documenten worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je jouw dossiers beschermd vernietigt zijn. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet in de het papiercontainer wilt gooien. Sommige documenten bevatten geheime informatie en kunnen dus beter vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft je frequent veel afval in de vorm van geheim document? Kies dan voor dossiervernietiging van ons . Je krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft één gleuf waar het papier precies erin past. Als het documenten eenmaal in het bak zijn, krijgt ze meer in handen. Onze chauffeur komt eenmaal in zoveel tijd bij voor de container legen en het documenten ter plaats vernielen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de bak door het truck zelf wordt opgeheven en opengemaakt. De inhoud zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van ons. Via het klep in de deksel kun jij de papieren in het bak gooien. Jij hebt de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw behoefte kiest je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het vervoer gaat, loopt jij niet risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor jouw dossiervernietiging reeds een container huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten rolcontainer en onze gecertificeerde bestuurders. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde manier worden verzameld en verwoest.