Wat Moet Bij Restafval 🔥 7 SNELLE TRUCS

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze afvalstroompje heel klein toevallig te behouden en je zult opmerken dat het geldelijk voordelig is. Met afval zo mogelijk mogelijk te scheiden, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, vensterglas, en swill, rest er heel zo weinig mogelijk restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Wat Moet Bij Restafval

Kies uit het grootste ruimste assortiment containers en bestel de meest geschikte afvalcontainer voor je je restafval. In het afvalcontainer gooi je al het de niet te recyclen afvalstoffen die je geen meer kan verdelen. Papier/karton, voedselafval, en vensterglas thuishoren geen binnen de container. Ook betreffende PMD sorteren beschikken ons de juiste geschikte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de naam voor elke afvalstromen dat bij bedrijven voortkomen. Die stromingen mogen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is verbeterd betreffende de milieu en de portemonnee.

Wat kan er in bedrijfsafval?

Op welke manier prima je je afvalstoffen eveneens scheidt, er zal altijd restvuil aanwezig voorkomen. Tracht het afvalstroom heel beperkt toevallig te behouden en je zal opmerken dat het economisch voordelig is. Met afval zo zoveel toevallig te verdelen, bijvoorbeeld documenten/karton, PMD, glas, en keukenafval, blijft er dus zo weinig mogelijk restvuil over. In de de afvalcontainer gooi je al het niet te recyclen vuil welke je niet extra kan sorteren. Papier/karton, voedselafval, PMD en glas passen geen in de afvalcontainer.

Is het scheiden van zakelijk afval gedwongen?

Je bent gedwongen afvalstromen zoveel toevallig te scheiden. In de het landelijk Landelijk Afvalbeheersing (LAP3) staat de bedoeling beschreven goederen opnieuw te benutten waar dat het mag.

Wat kost een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven voor afvalcontainers zijn afhankelijk afhankelijk van de de afvalstroom stroom van afval, de grootte afmeting van de container alsook hoe vaak de container geledigd container ontleegd dient zijn. U ontdekt ieder tarieven op de.

Welk soort bedrijfsafval kan ik sorteren?

Met emmers van ons kun je papier, vensters, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook zorgen voor wij voor veilige dossiervernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In ieder onderneming komt restafval vrij. Je ontsnapt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en rap een van de talloze soorten afvalcontainers. Wij leveren hem kosteloos gedurende een etmaal in volledig Nederland. Je vergoedt alleen voor de leegmaken. Onze lage tarieven zie je direct in het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt besparen met een restafval container. Gemengd afval is door zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvalstromen afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de massa restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw stortingskosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook gaan voor een stalen afvalcontainer. Een metalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, praktisch als de bak op een openbare plek staat. Je gaat uit meerdere inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, op basis van je behoefte. Ook meld je zelf aan hoe frequent jouw container(s) ontdaan moeten geraken. Een gemengd afval container wordt gratis bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten geprocessd

Al het niet gescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij zamelen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de twaalf grote moderne afvalverbrandingsinstallaties in Nederland. Hier wordt het algemeen afval verbrand voor de opwekking van groene stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalindustrie levert maar liefst 20% van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metalen er verwijderd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan resterend is heeft nog een nuttige doel. Deze gitzwarte korrelachtige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van straten. Jammer genoeg komen er ook allerlei giftige substanties uit tijdens de verbranding die in bepaalde of kleinere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met zoeken naar zo zo weinig mogelijk verbrandingsproces. De Ladder van Lansink geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Wat Moet Bij Restafval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoorde afvoer van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om voor de laagste prijzen rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische lijst vind je gemakkelijk de container die je nodig hebt. Bovendien verhuur je via ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de ideale partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of geen toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Praktisch in gebruik

Onze rolcontainers zijn praktisch in toepassing. Je rolt de bak gemakkelijk naar de verlangde plek, in óf buitenshuis. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om al jouw ondernemingsafval op de correcte manier af te voeren. Handig voor jouw werknemers, voordeel voor het milieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaalmateriaal. De containers dichten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank niet ontkomen uit de container.

De prijzen van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaald dus nimmer voor een te ruime bak.

Je betaalt enkel voor een leging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de container wanneer deze slechts halfgevuld is. Met ons besluit je zelf hoe vaak de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen toepasbaar?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze minimaalste container is geschikt voor vier afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de juiste wijze verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de correcte manier verwerkt en afgebroken. Dat is belangrijk voor het leefmilieu en ook essentieel voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden discreet vervoerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte wijze worden vernietigd.

Waarom een container op wielen verhuren via ons?

Redenen een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Aangezien we gespecialiseerd zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder soort vuilnis en voor elk onderneming. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan verrichten we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalbehandeling
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalbeheer volgens de Ladder van Lansink Wat Moet Bij Restafval

Als het om afvalverwijdering in het groter geheel gaat, functioneren wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een standaard op het vlak van afvalmanagement. De Ladder van Lansink is samengesteld uit 6 niveaus.

Naarmate je hoger op de hiërarchie, des te duurzamer de afhandeling. Zo proberen wij samen met jou de massa vuilnis in jouw gemengd afval container terug te dringen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de afkomst. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan hergebruikt, stap 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, fase 4. Etappe 5 en 6 proberen wij zo veel als mogelijk te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en neemt deel niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Soorten en tarieven zakelijk afval en restafval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer schommelt van 240 liter tot maar liefst tweeduizendvijfhonderd liter en alles daar tussendoor. Je kan selecteren voor een gunstige kunststof container of een metalen ‘hufterproof’ container. Ontdek je het ingewikkeld om in te schatten wat omvang het beste bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze experts. Dankzij onze langdurige ervaring met afvalsoorten begrijpen wij juist wat je benodigd hebt. En wil je eenmalig een extra legen of regulier een formaat ruimer? Dan is dit uiteraard ook geen enkel kwestie!

De prijzen van de bakken verschillen per afvalstroom, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons steeds tegen de laagste kosten. Gemengd afval is een van de prijzigere afvalstromen. Dit ontstaat, gelijk we bedoelden, door haar effect op het milieu. Gelukkig zie je bij ons precies waarvoor je te maken hebt. In ons simpele bestelproces staat vermeld helder wat je voor een specifieke gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak neerlegt. Wij vinden het cruciaal dat deze informatie duidelijk is. Op deze manier raak je naderhand nooit voor vervelende onthullingen te liggen.

Hoe hou je deze afvalstroom zo klein mogelijk?

Wat Moet Bij Restafval

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de oorsprong. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed herbruikbare grondstoffen tussen bevinden. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf verdelen bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het reactie op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter scheiden

Hergebruikbare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en vertrouwelijk archief. Zoals je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met afmetingen kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruin goed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Dode dieren
 • Niet ontvlambaar afval zoals puin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en karton afzonderlijk inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn vele typen papierafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papierbak gooien. Plaats een afvalcontainer plaatsen, selecteer uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort altijd netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie tussen een zeer uitgebreid aanbod van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papier en Karton

De meest geschikte geschikte rolcontainer voor je document en karton ontdek je bij ons. We hebben een landelijke dekking en je hebt een ruime keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of vernieling op de horizon ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier frequent je container(s) geledigd dienen te worden. Een papier en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Papier kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Ook in je beurs scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden inzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat je papier- en papier op de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als grondstof voor nieuw artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heeft u nog vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaat uit organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk hierbij aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecagelegenheden ontstaan deze afvalsoorten vrij, maar tevens in kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaardere swillafval niet in je rolcontainer voor restafval gooit.

PMD (Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaande vermoedelijk uit extra recyclebaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte van ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalmaterialen horen allemaal bij dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD apart van je andere afvalstromen in verzamelen, geraken je containers minder snel snel vol. Daarnaast is het apart houden uit je vuilnis tevens beter voor het omgeving. PMD mag namelijk gerecycled zijn. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te produceren, je PMD wordt immers een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Wat Moet Bij Restafval

{service1)

Bij ons ontdek je altijd een passende rolcontainer voor je PMD. Wij bieden verschillende plastic rolcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze vlugge, kosteloze bezorging en landelijke bereik, heeft je binnen 24 uren jouw container bij het verlangde locatie staan. Je bepaalt zelf het gewenste capaciteit en op welke manier frequent de container geledigd moet te zijn. Zo ken je dus vast dat je jouw vuilnis altijd weg kunt en waar je meewerkt aan een verbeterde milieu via je vuilnis te splitsen. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal hergebruikt worden. Dit is essentieel, want wij belasten het milieu minder minder als wij afvalstoffen recycleren. Uit je hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met speciale methoden worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metale doppen
 • Draaideksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkpakken
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Polystyreenschuim Pakketten met aluminium laagje aan de binnenkant (zoals zakken chips, kruidenmixverpakkingen en koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en ook kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Boodschappentas draagtassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waar ander stof is geplaatst Los karton of ander document
 • Verpakking inclusief chemische materialen
 • Glasscherven

Des te meer afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn ten behoeve van het milieu en ook jouw geldbeurs. Glaswerk is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk om splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en ook scherven. Zonder te scheiden pakt het vanwege het ruimte en massa heel veel plaats in de afval van het bedrijf op. Je kunt daarom heel uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te produceren uit nieuwe grondstoffen.

Komt er bij je onderneming veel glas los, bijvoorbeeld in de horeca, dan is is een container voor glas essentieel. Bezit jij variërende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? wij werkt samen met flexibele overeenkomsten waardoor jij de aantal bakken makkelijk aanpast.

De juiste container voor het glas restafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasverval op ons. Jij heeft de selectie van één container van tweehonderdveertig liter en met negenhonderd liter. Er al één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze wordt kosteloos neergezet. Afhankelijk van de hoeveelheid afval kiest je op welke manier vaak wij het bak komen ledigen. wij biedt de meest voordelige dienstverlening.

Zo worden glas verwerkt

Het heel veel kracht voor het glas om te maken uit nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen één goede grondslag. Er zit gewoonlijk ongeveer 50% oudere glazen binnen nieuw glazen. Tijdens de verwerken maken we verschil onder blank, bruine, groen en gemengd glas. Ook worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via glas te recyclen, kunnen er op één veel kleinere warmte glazen gemaakt worden. Een milieuvriendelijker en verantwoord proces dus. Heeft jij vragen? Bekijk de veelgestelde vragen of neem neem contact op.

Wat mag wel er zijn bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, steen, porseleinen. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glazen, ovenschaaltjes, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplanken enzovoort. vallend onder vlakglas

Medische of ziekenhuisglas: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw dossiers moet veilig en in een veilige manier vernietigd worden. Dossiervernietiging zou je daarom beter goed organiseren. De gesloten rolcontainer van ons onze dienst ondersteunen tijdens een veilig proces voor inzameling en vernieling van dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet vervoerd. Op deze manier heeft je 100% zekerheid dat je dossiers veilig vernietigt zijn. Na vernietiging worden het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat je je je archief niet wil in de het papierbak wil werpen. Sommige papieren bevatten geheime gegevens en kunnen daarom best vernielt worden. Waarschijnlijk gebruik voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en omslachtig. Heb jij frequent veel afval in de het gedaante van vertrouwelijk papier? Kies dan voor dossiervernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een gesloten container op wielen.

Deze bak bevat een gleuf waar het papier precies doorheen . Wanneer de documenten al binnen het container zijn, krijgt ze nog bij handen. Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijd bij om de container legen en de papier ter plekke vernielen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten systeem waarin de container via de truck zelf is opgetild en opengemaakt. Het content wordt daarna meteen vernietigd.

De juiste bak voor archiefvernietiging Voor archiefvernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Via de klepje in de deksel kan jij de papieren in het bak gooien. Je hebt de selectie van diverse capaciteiten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je behoefte kies jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat je archief niet op transport is, loop je geen gevaar dat er iets met jouw geheime papieren gebeurt. Je kunt voor jouw dossiervernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij één gesloten rolcontainer en onze gecertificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier verwijderd en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoordelijke manier wordt ingezameld en vernietigd.