Welke Afvalcontainers Heb Je Nodig ✔️ 7 ONGEBRUIKELIJKE FEITEN

Vlug en voordelig van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Poog het afvalstroompje heel beperkt toevallig te behouden en je zal opmerken dat deze geldelijk gunstig is. Door afval dus zoveel toevallig te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, overblijft er heel minimaal mogelijk overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Welke Afvalcontainers Heb Je Nodig

Kies uit bij het ruimste gamma containers en bestel de de beste beste afvalcontainer voor je je overblijvend afval. In de rest afvalcontainer werp je al het het niet niet te recyclen afvalstoffen dat je geen extra kan verdelen. Documenten/karton, keukenafval, en ruiten thuishoren niet in de de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren hebben we het geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming aangaande ieder afvalstromen welke binnen firma’s voortkomen. Dit stromen mogen dikwijls afzonderlijk ingezameld geraken. Dat is beter aangaande het milieu leefomgeving en het portemonnee.

Wat mag er in ondernemingsafval?

Hoe goed je je vuil eveneens verdeelt, er zal er telkens restvuil blijven voorkomen. Probeer het afvalstroompje heel klein toevallig te bewaren en je zal opmerken dat deze geldelijk voordelig is. Door vuil zo veel mogelijk te scheiden, waaronder papier/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er heel minimaal eventueel restvuil over. In de restafvalcontainer werp je al de onrecyclebare afval welke je geen extra kan sorteren. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de het container.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft verplicht afvalstromen mogelijk toevallig te scheiden. In het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het bedoeling beschreven goederen nogmaals te benutten indien dat lukt.

Wat kost een afvalcontainer voor?

De tarieven voor de afvalcontainers zijn afhankelijk hangt af van het stroom van afval, de afmeting van de rolcontainer en hoe vaak de container geledigd afvalcontainer ontleegd moet worden. U ontdekt elke kosten op de de.

Welk type afval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je papier, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te gebruiken. Bij ons koop je snel en vlug een van de vele typen vuilcontainers. Wij brengen hem gratis binnen een dag in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de verwijdering. Onze scherpe kosten zie je meteen tijdens het bestelproces. Praktisch, want dan kun je gelijk observeren of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te zamelen, reduceer je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Bekijk dan even door. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De geschikte container voor restafval

Bij ons vind je steeds passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een kunststof container huren, maar ook gaan voor een stalen vuilcontainer. Een stalen rolcontainer is solide en brandbestendig, nuttig als de bak op een openbare locatie staat. Je selecteert uit meerdere groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) ontdaan moeten worden. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de twaalf omvangrijke hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de generatie van duurzame kracht. Gemengd afval lijkt dan misschien waardeloos, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar liefst een vijfde van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbranden blijft er verbrandingsas over, ook wel resten genoemd. Met magnetische krachten worden de laatste metaalresten er geëxtraheerd die hun pad vervolgen naar de metaalhergebruik. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige resten worden gebruikt voor het ophogen of creëren van straten. Spijtig genoeg komen er ook verschillende schadelijke substanties los gedurende de verbrandingsproces die in bepaalde of geringere mate toch in het milieu belanden. Dus moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Afvalhiërarchie van Lansink geeft de orde in de afvalbeheer aan.

Welke Afvalcontainers Heb Je Nodig:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container begint bij ons, het adres voor een eenvoudige en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst vind je snel de container die je vereist hebt. Daarnaast huur je via ons heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Hierdoor zijn wij ook de ideale samenwerkingspartner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijv. bij een renovatie binnen je onderneming, of bij een verhuizing. We zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet toereikend voor het afval dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en voordelig één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo wordt het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Praktisch voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van robuust kunststof of metaalmateriaal. De bakken sluiten adequaat af zodat er geen plagen bij het vuilnis kan. Ook kan stank niet ontsnappen uit de container.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee deze zal worden geleegd. Het installeren van de rolcontainer is geheel kosteloos.

Je betaalt alleen voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een té ruime bak.

Je betaald enkel voor een leging die echt nodig hebt is
Het is zonde om te betalen voor het ledigen van de bak als deze slechts halfvol is. Met ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze containers op wielen geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste bak is geschikt voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken geschikt voor alle types ondernemingen in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en ook essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten vertrouwelijke papieren zorgvuldig worden verwijderd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden discreet getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime papieren op de correcte manier worden vernietigd.

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening?

Redenen een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Omdat we gespecialiseerd zijn in het verwerken van ondernemingsafval. Wij bieden een passende oplossing voor elk type afval en voor elk bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel flexibel. Als het bijvoorbeeld vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Welke Afvalcontainers Heb Je Nodig

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, functioneren wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een standaard op het vlak van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is samengesteld uit zes niveaus.

Hoger op de hiërarchie, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo trachten wij gezamenlijk met jou de massa rommel in jouw gemengd afval container te verlagen, fase 1. Dit doen wij door te aanbevelen over scheiden bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalsoorten worden zo veel als mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Stap 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te vermijden, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt bij niet bij aan een kringloop systeem.

Typen en kosten zakelijk afval en restafval verwerking

De inhoudsmaat voor een algemeen afval container varieerd van 240 liter tot tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussenin. Je kunt kiezen voor een voordelige synthetisch container of een metalen ‘hufterproof’ container. Vind je het moeilijk om in te ramen die omvang het beste bij je past? Haal dan even verbinding op met een van onze deskundigen. Met onze jarenlange deskundigheid met afvalmaterialen weten wij precies wat je vereist hebt. En verlang je een keer een aanvullend leegmaken of regulier een formaat grotere? Dan is dit natuurlijk ook geen probleem!

De prijzen van de bakken wisselen per afvalsoort, materiaal en volume. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige kosten. Gemengd afval is één van de duurdere afvalcategorieën. Dit voortvloeit, gelijk we bedoelden, door haar milieu-impact. Gelukkig genoeg vind je bij ons exact waarvoor je aan toe. In ons gemakkelijke bestelproces staat duidelijk wat je voor een specifieke restafvalcontainer of een andere alternatieve rolcontainer betaalt. Wij achten het belangrijk dat dit aspect transparant is. Op deze manier raak je naderhand geen voor nare ontdekkingen te zitten.

Hoe hou je deze afvalstroom zo minder mogelijk?

Welke Afvalcontainers Heb Je Nodig

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval vanzelf in restafval. Ook als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is immers aanzienlijk minder effectief dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Slechts een gering percentage plastic en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar omlaag worden bijgesteld. Goed voor je beurs, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, glas, swill en geheim archief. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verminderen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen recyclebare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Nee:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en en bruin goed
 • Sterk stoffend of geurend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen brandbaar afval zoals puin, zandkorrels en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet direct zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en karton gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van document en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn vele soorten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, enveloppen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies je leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds netjes afzonderlijk inzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers assortiment van afvalcontainers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale dekking en je krijgt een brede keuze tussen plastic en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast als de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest gepaste
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt papier en karton verwerkt

Document kan zelfs zeven maal gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk wanneer je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er bij ons aan vertrouwen dat je document- en papier op de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde manier wordt afgevoerd en gebruikt als basis tot nieuw artikelen. Wil je je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vraagstukken? Bekijk de veelgestelde vragen of neem contact.

Swill

Swill bestaat uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenafval en voedselresten. Denk aan piepers, broden, deegwaren, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groentes en fruit en zuivelproducten. Met name bij horecazaken ontstaan deze afvalstromen vrij, echter ook op kantoren mag je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met restafval werpt.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk uit extra herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat één groot deel uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalstroom: Plastic, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je overige afvalsoorten te te zamelen, zitten je afvalcontainers minder snel vlug gevuld. Daarnaast is het scheiden uit uw afval tevens beter voor het de omgeving. PMD kan immers gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers materialen gewonnen te worden voor verse artikelen te maken, jouw PMD wordt namelijk een grondstof!

De geschikte afvalcontainer voor het PMD en Welke Afvalcontainers Heb Je Nodig

{service1)

Bij vind je altijd een geschikte afvalcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de snelle, kosteloze levering en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw container op de verlangde plek staan. U beslist zelf het gewenste inhoudsmaat en hoe frequent de container geledigd dient te zijn. Op deze manier weet je dus zeker waar je jouw vuilnis altijd kwijt kunt en dat je bijdraagt aan een beter milieu via jouw afval te scheiden. Bestel vlug je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD verwerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD afvalcontainer, kan het optimaal gerecycled worden. Dat is belangrijk, omdat we belasten het omgeving veel indien wij afvalstoffen recycleren. Uit jouw gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken geraken de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om vervolgens gerecycled te worden. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Tasjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Blikjes
 • Blikken
 • Metale dopjes
 • Draaideksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkpakken
 • Yoghurtpakken

VERBODEN:

 • Schuimplastic Pakketten inclusief aluminium laagje binnenin (bijv. zakken chips, kruidenmixverpakkingen en ook koffiepakken)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en gomballen) (Stijf) kunststof zoals speelgoed
 • Huishoudelijke artikelen en ook gebruiksvoorwerpen (bakken, druiprek etc.)
 • Draagtas tassen
 • Landbouwplastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen inclusief chemische symbool (antitranspirant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waarin verschillend materiaal zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met chemische stoffen
 • Glasscherven

Des te meer afval je scheidt, hoe goed dat is ten behoeve van de milieubescherming en ook je portemonnee. Glaswerk is 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig om scheiden zijn. Glasscherven bestaan van flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het om scheiden neemt het glasafval vanwege de ruimte en gewicht heel veel plaats bij het bedrijfsafval op. Jij kan daarom flink uit besparen op je kosten voor afval. Het is ook tevens volledig te hergebruiken. Ook kost het veel minder kracht dan glazen om te maken van nieuwe materialen.

Ontstaat daar op je onderneming veel glas vrij, zoals bij de horeca, dan is één glascontainer essentieel. Bezit je wisselende periodes qua drukte? wij werkt met flexibele contracten waardoor jij de nummer bakken eenvoudig aanpast.

De geschikte container voor het glasafval

Koop het beste containers voor je glasafval bij ons. Je hebt de selectie uit een bak van 240 liter en ook met negenhonderd liters. Er is is reeds één glascontainer startend bij €13 per maandelijkse periode en ook deze worden kosteloos neergezet. Afhankelijk van de glasafval kies je hoe frequent ons het container zullen komen legen. ons leveren de meest voordelige service.

Op deze manier wordt het glas verwerkt

Het kost veel energie om glas om te maken van nieuwe grondstoffen. Glasverval is daarentegen een goede basis. Er zit meestal circa 50% oud glas binnen nieuwe glas. Bij het verwerken maken we verschil onder wit, bruine, groene en ook bont glas. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Via het glas om te hergebruiken, kan er zijn op één veel lagere temperatuur glazen gemaakt gemaakt. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heeft je vraagstukken? Bekijk dan het frequent gestelde vragen of neem contact op.

Wat is mag wel er bij de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gediend had als verpakking

NIET:

Keramiek, steen, porseleinen. Daaronder vallend kruikjes, borden, kopjes, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken etc. vallend onder glazen oppervlak

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemische stoffen, vloeistof etc.

Archiefvernietiging

Jouw dossiers dienen veilig en ook op veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou je daarom beter goed regelen. De afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een veilig proces van verzameling en vernieling van jouw dossiers. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij 100% zekerheid dat je je archief veilig vernietigd is. Na vernieling worden de restanten hergebruikt.

Het begrijpelijk dat je je je dossiers niet in de de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen dus beter vernielt . Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote hoeveelheden dossiers is echter zeer tijd consumerend en ingewikkeld. Heb je frequent veel afval in het gedaante van geheim document? Kies dan voor archiefvernietiging van ons U. U krijgt een gesloten container op wielen.

Deze container bevat één spleet waar het papier exact doorheen past. Als het papieren al binnen het bak zitten, krijgt niemand ze nog bij handen. Onze bestuurder arriveert eenmaal in zoveel tijd langs voor het bak te legen en het documenten plaats vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten mechanisme waarbij het container via de vrachtwagen zelf is opgeheven en opengemaakt. De content zal vervolgens meteen vernielt.

De juiste bak voor het dossiervernietiging Voor dossiervernietiging stop jij je geheime papieren veilig in het afgesloten containers op wielen van onze dienst. Door het klep in het deksel kan je de papieren in de bak werpen. Je heeft de selectie uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Omdat jouw dossier niet op het transport is, loop je niet gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging reeds een bak verhuren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw dossier gebeurt veilig en secuur dankzij één afgesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde bestuurders. Papier is zeer te hergebruiken en kan verschillende keren opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat jouw archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en vernietigd.