Werken Ophaaldienst Glascontainer Katwijk ➡️ 14 VERBIJSTERENDE WEETJES

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe prima je je vuil ook verdeelt, er zal altijd overblijvend afval blijven bestaan. Poog deze afvalstroompje zo minimaal eventueel te houden en je zal merken dat dit economisch voordeelgevend is. Met afval heel zoveel toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo min eventueel overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Werken Ophaaldienst Glascontainer Katwijk

Selecteer uit het grootste meest uitgebreide gamma afvalcontainers en koop de ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. In de de container gooi je je reeds de onrecyclebare vuil die je geen meer kan sorteren. Karton/karton, swill, en ruiten horen geen in de restafvalcontainer. Tevens omtrent PMD sorteren bezitten wij de juiste correcte rolcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Ondernemingsafval is de verzamelnaam betreffende elke afvalstromen welke in ondernemingen voortkomen. Dit stromingen mogen meestal afzonderlijk verzameld geraken. Het is goed betreffende het milieu en het geldbeugel.

Wat moet er in bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afval ook sorteert, er zal altijd restafval voortdurend zijn. Poog dit stroom van afval heel beperkt toevallig te houden en je zal zien dat het financieel voordeelgevend is. Met afval zo veel toevallig te scheiden, zoals documenten/karton, PMD, ruiten, en swill, rest er zo min toevallig overblijvend afval over. Binnen de restafvalcontainer werp je al het het niet niet-recyclebare afval dat je niet verder kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en vensterglas horen geen in de container.

Is het sorteren van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromen zoveel eventueel te scheiden. Binnen het landelijk Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het de streefdoel omschreven artikelen weer te aanwenden als dat het lukt.

Wat kost een een container voor container voor bedrijfsafval?

De tarieven prijzen voor containers zijn hangt af van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van de rolcontainer en hoevaak hoevaak de container geledigd container geledigd dient worden. U vindt je ieder prijzen op tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je karton, glas, swill en PMD scheiden. Ook dragen wij voor veilige bestandvernietiging. Wat er dan overblijft is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons aankloppen.

Afvalverzameling met restafval containers

In ieder bedrijf komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je snel en rap een van de verschillende varianten rolcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze scherpe tarieven zie je direct tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes gescheiden in te ophalen, verklein je de hoeveelheid gemengd afval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets extra uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw restafval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je tijdloos passende verzamelmiddelen voor je algemeen afval. Je kan een plastic container huren, maar ook kiezen voor een metalen rolcontainer. Een ijzeren afvalcontainer is solide en brandwerend, praktisch als de container op een publieke plaats staat. Je gaat uit diverse groottes. De beslissing is aan jou, op basis van je noodzaak. Ook laat je zelf aan hoe vaak jouw container(s) ontdaan moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaalt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt afvalresten behandeld

Al het gemengde afval en het niet-verwerkbaar afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en vervoeren het naar een verwerkingsbedrijf; één van de twaalf omvangrijke actuele afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van hernieuwbare stroom. Algemeen afval klinkt dan wellicht waardeloos, dat is het dus niet! De afvalbranche levert maar minstens een vijfde van de groene energieopwekking.

Na de verbranden blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magnetische apparaten worden de overgebleven metaaldeeltjes er uitgehaald die hun route voortzetten naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een functionele doel. Deze zwarte korrelige slakken worden gebruikt voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse schadelijke substanties vrij tijdens de verbranden die in meer of mindere mate echter in het natuur komen. Dus moeten we volhouden met proberen naar zo min mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de rangorde in de afvalbeheer aan.

Werken Ophaaldienst Glascontainer Katwijk:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét locatie voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. We leveren de kans om voor de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht ontdek je gemakkelijk de container die je vereist hebt. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel soepel.

Onze overeenkomsten zijn immers per maandelijkse periode op te beëindigen. Daardoor zijn wij ook de perfecte partner voor tijdelijke projecten. Bijv. bij een renovatie binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. Wij zorgen voor gratis plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze volgens een afgesproken tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt ontvangen veel te klein voor jouw ondernemingsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan eenvoudig en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Praktisch voor je personeel, voordeel voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kan. Tevens kan afvalgeur geen ontsnappen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het type bak en hoe vaak dit zal worden geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig kosteloos.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je bepaalt zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaalt dus nimmer voor een té ruime bak.

Je betaalt alleen voor een leging die echt nodig is
Het is jammer om te betalen voor het ledigen van de container wanneer dit slechts halfvol is. Bij ons bepaal je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in heel Nederland. Onze minimaalste bak is toepasbaar voor vier afvalzakken per weekperiode. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoren.

Jouw afval op de correcte manier verwerkt

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis gegarandeerd op de correcte wijze verwerkt en vernietigd. Dat is goed voor het leefmilieu en ook belangrijk voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten zorgvuldig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat geheime documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Waarom een container op wielen verhuren bij onze dienstverlening?

Waarom een container op wielen verhuren via onze dienstverlening? Aangezien we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We leveren een geschikte uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Bovendien werken wij heel soepel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra rolcontainer te installeren, dan doen we dat. Tevens aanvullende ophaalmomenten zijn geen probleem.

 • Levering binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Werken Ophaaldienst Glascontainer Katwijk

Als het om afvalverwerking in het geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een norm op het gebied van afvalverwerking. De Lansink’s Ladder is gevormd uit 6 niveaus.

Hoe hoger op de ladder, hoe ecologischer de afhandeling. Zo trachten wij in samenwerking met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw algemeen afval container terug te dringen, fase 1. Dit bereiken wij door te aanbevelen over scheiden bij de afkomst. Want zuiver gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is hergebruiken geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het milieu en draagt niet bij aan een gesloten kringloop economie.

Soorten en kosten ondernemingsafval en gemengd afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van 240 liter tot tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je kan kiezen voor een betaalbare synthetisch container of een stalen ‘hufterproof’ container. Vind je het lastig om naar te bepalen die maat het beste bij je aansluit? Haal dan gauw verbinding op met een van onze deskundigen. Door onze vele jaren ervaring met afvalmaterialen weten wij precies wat je benodigd hebt. En verlang je één keer een extra lediging of regulier een maatje groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De prijzen van de bakken variëren per afvalcategorie, stof en volume. Je verhuurt bij ons altijd tegen de scherpste prijzen. Gemengd afval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, zoals we bespraken, door zijn effect op het milieu. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact voor wat je aan toe. In ons eenvoudige bestelsysteem is aangegeven duidelijk wat je voor een gemengd afval container of een bepaalde andere container neerlegt. Wij beschouwen het essentieel dat deze informatie transparant is. Zo kom je later niet voor vervelende verrassingen te staan.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Werken Ophaaldienst Glascontainer Katwijk

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de oorsprong. Op het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier prima recyclebare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is immers veel minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Slechts een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat overig afval een kostbare afvalstroom is. Voor de volgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat opties om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Brandbare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of ruikend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Geen brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en verpakkingen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten kartonafval, bijvoorbeeld aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, dagbladen en tijdschriften. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papiercontainer gooien. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden inzamelen. Je hebt de keuze tussen een erg gevarieerd assortiment van containers tussen 240 tot 2400 liter.

De juiste container voor Papieren en Verpakkingen

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je papier en karton vind je op ons. We hebben een landelijke bereik en je krijgt een brede keuze tussen kunststof en metalen containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Selecteer, naargelang van je nood, de meest geschikte geschikte
inhoudsmaat. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd moeten worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Ook in je beurs bespaart het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je mag er op ons aan rekenen dat jouw papier- en papier op de aller doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en gebruikt voor grondstof tot nieuw producten. Wil je je een afvalcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de meest gestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van biologisch vuilnis, bijvoorbeeld (bereid) keukenafval en voedselresten. Denk hierbij piepers, broden, pasta, dranken, eierschalen, frites, taart, groenten en vruchten en zuivelproducten. Met name op horecazaken ontstaan deze afvalsoorten vrij, echter tevens op kantoren kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart beduidend aan afvalkosten wanneer je het zwaar swillafval niet in je afvalcontainer voor restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat vermoedelijk van extra recyclebaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaat een omvangrijk gedeelte uit ondernemingsafval vaak uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Deze afvalstoffen behoren allemaal bij hetzelfde afvalsoort: Plastic, Metalen materialen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart van je overige afvalstromen te verzamelen, geraken je containers minder snel gevuld. Daarnaast ligt het scheiden uit je afval tevens beter voor het de milieu. PMD kan namelijk gerecycled zijn. Daardoor moeten er geen enkele vers grondstoffen ontgonnen te worden voor nieuwe artikelen te maken, jouw PMD is namelijk één grondstof!

De juiste container voor PMD en Werken Ophaaldienst Glascontainer Katwijk

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende afvalcontainer voor het jouw PMD. Wij leveren diverse kunststof afvalcontainers , zoals 240, 660 of 1100 liter. Vanwege onze vlugge, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren je afvalcontainer op het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier vaak de container geleegd moet te worden. Zo weet je daarom zeker dat je jouw afval steeds weg kan en dat je meewerkt voor een verbeterde omgeving via jouw vuilnis te scheiden. Bestel snel je goedkope afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD verwerkt

Door jouw PMD gescheiden in te zamelen binnen een PMD afvalcontainer, mag het optimaal gerecycled zijn. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder indien we afvalstoffen hergebruiken. Uit je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs paaltjes geproduceerd. Met speciale technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gefilterd om vervolgens hergebruikt te zijn. De overgebleven plastic wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten zijn geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Plastic verpakkingen
 • Zakjes, tassen, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkverpakkingen
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtpakken

NIET:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag binnenin (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en ook kauwgom) (Hard) kunststof zoals speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Draagtas tassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Aerosolbussen met chemische symbool (antitranspirant, lak enz.)
 • Verpakkingen met vla- of yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof is geplaatst Afzonderlijk karton ofwel verschillend document
 • Pakket inclusief chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het is ten behoeve van het milieubescherming en jouw geldbeurs. Glas blijkt 1 van de {afvalstromen|afvalsoorten die gemakkelijk te splitsen zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potjes en scherven. Zonder het te splitsen pakt het glasafval door het ruimte en ook gewicht veel plaats in de afval van het bedrijf in. Jij kan daarom flink uit besparen in je kosten voor afval. Het glas is ook bovendien volledig om te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel minder energie dan glaswerk om te maken van verse materialen.

Komt daar bij je onderneming veel glas vrij, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan een glascontainer onmisbaar. Bezit je variërende periodes qua bezigheden? ons functioneert met flexibele contracten waardoor je het aantal containers eenvoudig aanpast.

De juiste container voor het glasafval

Bestel de meest geschikte bakken voor je glasverval op ons. Jij hebt de keuze van een container met 240 liter en ook van 900 liter. Er is al een container voor glas startend bij €13 elke maandelijkse periode en deze worden gratis geplaatst. Op basis van hoeveelheid glasafval kiest jij op welke manier frequent ons het container zullen komen ledigen. wij biedt het meest voordelige dienstverlening.

Op deze manier worden glas bewerkt

Het kost veel energie voor het glas te maken uit verse materialen. Glasverval is echter één prima basis. Daar zit meestal circa 50% oudere glas in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen wij onderscheid tussen wit, bruin, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Via het glas te recyclen, kan er op een veel kleinere temperatuur glazen geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en ook verantwoord proces . Heb jij vragen? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem verbinding .

Wat is mag wel er zijn bij het de glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval dat gefungeerd heeft zoals verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, stenen, porselein. Daaronder vallend jenever kruiken, borden, kopjes, aardewerk etc. Hittebestendig glazen, laboratorium glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Je archief dienen beschermd en op een veilige manier vernietigt worden. Archiefvernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons ons ondersteunen bij een beschermd proces van inzameling en ook vernieling van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren zullen vertrouwelijk vervoerd. Op deze manier heeft jij honderd procent garantie dat je je archief veilig vernietigt is. Na vernietiging worden het restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je je dossiers niet in het papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik je voor dit doel een papiervernietiger. Het versnipperen van hoge aantallen dossiers is echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heb jij frequent een grote hoeveelheid afval in de de vorm van geheim papier? Kies voor het dossiervernietiging van ons . U krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze bak heeft een spleet waar het document exact doorheen . Als het documenten eenmaal binnen het container zijn, krijgt zij nog bij . Onze chauffeur arriveert eenmaal in de tijd bij voor het bak ledigen en de papier plaats te vernielen in onze truck. Eveneens dit werkt door middel van een gesloten mechanisme waarin het container door het vrachtwagen zelf wordt opgetild en geopend. De content zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor dossiervernietiging Voor dossiervernietiging deponeer je je geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van ons. Door de klepje in de deksel kan jij de documenten in de bak gooien. Je hebt de selectie van verschillende inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op jouw noden kiest jij de gewenste frequentie van lediging. Doordat je dossier geen op het vervoer gaat, loop jij geen risico dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Jij kunt voor je dossiervernietiging al een bak huren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten rolcontainer en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water gemengd tot pulp. Met onze dienst weet jij zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze worden verzameld en verwoest.