Zakken Voor Pmd Afval ➡️ 8 OPZIENBARENDE FEITEN

Gauw en betaalbaar van je Afvalstoffen af

{service1)

Hoe goed je je afvalstoffen ook verdeelt, er zal telkens restvuil voortdurend bestaan. Probeer deze afvalstroom zo beperkt eventueel te behouden en je zult zien dat deze financieel gunstig is. Met afvalstoffen dus veel mogelijk te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, ruiten, en swill, overblijft er dus minimaal mogelijk restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Zakken Voor Pmd Afval

Selecteer bij het grootste ruimste assortiment afvalcontainers en koop de ideale container voor je je restvuil. Binnen de afvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afvalstoffen welke je niet verder verder kan verdelen. Karton/karton, swill, en glas thuishoren geen in de rest afvalcontainer. Tevens betreffende PMD sorteren hebben we het geschikte container.

Wat is Zakelijk afval?

Ondernemingsafval is de naam aangaande ieder afvalstromen die in firma’s ontstaan. Dit afvalstromen mogen vaak afzonderlijk verzameld worden. Dit is beter betreffende de milieu en de geldtas.

Wat kan er binnen zakelijk afval?

Hoe goed je je afval tevens verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig zijn. Probeer deze afvalstroompje dus minimaal mogelijk te behouden en je gaat zien dat dit financieel voordeelgevend is. Via vuil zo veel eventueel te verdelen, bijvoorbeeld karton/karton, PMD, glas, en voedselafval, rest er zo minimaal toevallig restvuil over. In de rest afvalcontainer gooi je reeds de niet-recyclebare afvalstoffen die je niet meer kan verdelen. Documenten/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen niet thuis in het container.

Is het verdelen van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je blijft verplicht afvalstromingen zoveel eventueel te sorteren. In het Landelijk Afvalmanagement (LAP3) staat het doel het doel streefdoel vermeld goederen weer te benutten indien dat het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer bedrijfsafval?

De kosten voor rolcontainers zijn hangt af van de afvalstroom het stroom van afval, de omvang van container en hoevaak hoevaak de afvalcontainer ontleegd moet worden zijn. Jij vindt je ieder tarieven op de de tarievenpagina.

Welk aard restafval kan ik scheiden?

Met emmers van ons kun je papier, ruiten, voedselresten en plastic, metaal en drinkkartons scheiden. Ook dragen wij voor betrouwbare archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is gemengd afval. Ook daarvoor kun je bij ons aankloppen.

Afvalinzameling met restafval containers

In ieder organisatie komt algemeen afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te huren. Bij ons neem je snel en vlug een van de vele typen rolcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten binnen een dag in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de verwijdering. Onze concurrerende kosten zie je direct gedurende het aankoopproces. Nuttig, want dan kun je meteen bekijken of je nog kunt besparen met een gemengd afval container. Restafval is wegens zijn milieubelasting een dure afvalstroom. Door afvalstromen apart in te zamelen, verminder je de aantal algemeen afval.

Hiermee verklein je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Doorlees dan even verder. Of bestel direct jouw algemeen afval container.

De correcte container voor afvalresten

Bij ons vind je altijd passende ophaalmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een synthetische container bestellen, maar ook opteren voor een stalen rolcontainer. Een metalen vuilcontainer is solide en brandbestendig, praktisch als de container op een openbare plaats staat. Je kiest uit meerdere groottes. De selectie is aan jou, gebaseerd van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw vat(ten) geledigd moeten geraken. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij geplaatst. Je vergoedt alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij zamelen het afval in en brengen het naar een verwerkingsbedrijf; één van de 12 ruime moderne afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het restafval verbrandt voor de productie van duurzame stroom. Algemeen afval lijkt dan eventueel zonder waarde, dat is het dus niet! De afvalsector voorbrengt maar minstens twintig procent van de hernieuwbare stroomopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er verbrandingsresten over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de laatste metalen er verwijderd die hun weg voortzetten naar de metaalhergebruik. En zelfs de verzameling die dan rest heeft nog een bruikbare toepassing. Deze gitzwarte korrelvormige resten worden toegepast voor het aanvullen of creëren van verkeerswegen. Spijtig genoeg komen er ook diverse giftige stoffen uit in de verbranden die in bepaalde of geringere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we blijven streven naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Lansink’s Ladder geeft de rangorde in de afvalverwijdering aan.

Zakken Voor Pmd Afval:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het verhuren van een voordelige container start bij ons, het adres voor een gemakkelijke en verantwoordelijke afvoer van bedrijfsafval. We leveren de kans om tegen de laagste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze handige overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je via ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de ideale samenwerkingspartner voor voorlopige werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een verhuizing. We dragen zorg voor kosteloze plaatsing van de gewenste goedkope container en arriveren deze conform een afgesproken schema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt ontvangen verre te klein voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je bezit? Húúr er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze rolcontainers zijn handig in toepassing. Je rolt de bak eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buiten. Zo ontstaat het een stuk eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én geldbesparend.

Onze rolcontainers zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken dichten adequaat af waardoor er geen ongedierte bij het vuilnis kunnen. Tevens kan stank geen ontkomen uit de container.

De prijzen van een container op wielen huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en de frequentie waarmee dit wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaalt enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te grote bak.

Je betaald alleen voor een lediging die écht nodig is
Het is jammer om te betalen voor het legen van de container als dit maar halfvol is. Bij onze dienstverlening bepaal je zelf hoe vaak de container wordt geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers geschikt?

Wij leveren aan alle midden- en kleinbedrijven in heel ons land. Onze kleinste container is toepasbaar voor 4 afvalzakken per week. En onze grootste containers op wielen verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig afvalzakken. Hierdoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten bedrijven in ons land, van bakkerijen tot aan grote kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Met onze dienstverlening wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze verwerkt en vernietigd. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten geheime papieren veilig worden verwijderd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent daardoor volkomen zeker dat vertrouwelijke documenten op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Redenen een container op wielen huren via ons? Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het verwerken van bedrijfsafval. We bieden een passende uitkomst voor ieder type afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast functioneren wij heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook aanvullende ophaalmomenten zijn geen issue.

 • Bezorging binnen 24 uur
 • Kosteloos installatie in heel Nederland
 • Zekerheid op correcte afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Ladder van Lansink Zakken Voor Pmd Afval

Als het om afvalbeheer in het algemeen gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een norm op het terrein van afvalverwerking. De Afvalhiërarchie van Lansink is gevormd uit 6 niveaus.

Hoger op de ladder, hoe duurzamer de verwerking. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, stap 1. Dit realiseren wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur afzonderlijke afvalstromen worden zoveel als kan gerecycled, stap 2 en 3. Is hergebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalenergiecentrale, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zoveel als kan te voorkomen, want dit is ongunstig voor het natuur en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop systeem.

Soorten en kosten bedrijfsafval en gemengd afval verwerking

De capaciteit voor een gemengd afval container varieert van 240 liter tot wel tweeduizendvijfhonderd liter en ieder daar tussendoor. Je mag kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het ingewikkeld om naar te ramen wat grootte het beste bij je past? Neem dan gauw contact op met een van onze specialisten. Dankzij onze jarenlange deskundigheid met afvalsoorten kennen wij precies wat je benodigd hebt. En wens je één keer een extra legen of standaard een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen kwestie!

De kosten van de rolcontainers verschillen per afvalcategorie, grondstof en volume. Je huurt bij ons telkens tegen de laagste kosten. Restafval is een van de duurdere afvalsoorten. Dit komt, als we noemden, door zijn milieu-impact. Gelukkigerwijs vind je bij ons precies waar je aan toe bent. In ons simpele bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een andere andere rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het essentieel dat dit aspect transparant is. Zo ben je later geen voor onaangename ontdekkingen te zitten.

Hoe houd je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Zakken Voor Pmd Afval

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen grondstoffen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan verandert dit afval automatisch in restafval. Oók als hier goed recyclebare grondstoffen tussen bevinden. Na scheiding is namelijk aanzienlijk minder efficiënt dan vooraf scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen zamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw overig afval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je portemonnee, omdat we schreven al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: papier, PMD, glas, keukenafval en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er dus flink wat mogelijkheden om jouw aantal overig afval te verkleinen waardoor er mindere in de overig afval container dient.

Wat mag bij het overig afval?

Wel:
Ontvlambare niet herbruikbare afvalstoffen afkomstig van ondernemingen, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbesthoudend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Banden
 • Dode dieren
 • Geen ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en glas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Gesloten verpakkingen waarvan de (voormalige) inhoud niet rechtstreeks zichtbaar is

Papier en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van papier en papier, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn tientallen varianten papier, denk aan verpakkingen, drukwerk, enveloppen, kranten en tijdschriften. Ernstig vervuild document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, kies uw ledigingsfrequentie en je kan deze afvalsoort steeds netjes apart verzamelen. Je krijgt de optie uit een zeer uitgebreid assortiment met containers tussen 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest geschikte gepaste afvalcontainer voor je papier en karton ontdek je bij ons. We hebben een nationale dekking en je hebt een ruime selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een metalen container is gepast als de containers buitenshuis staan, of wanneer vandalisme op de horizon staat. Selecteer, afhankelijk uit je behoefte, de meest geschikte gepaste grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je afvalcontainer(s) geleegd dienen te worden. Een document en papiercontainer wordt reeds vanaf €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier behandeld

Document kan zelfs zeven keer gerecycled worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons aan vertrouwen dat je papier- en karton op de aller doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt verwijderd en ingezet voor basis voor nieuwe producten. Wil je een rolcontainer huren maar heb u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact op.

Swill

Swill bestaande van organisch vuilnis, zoals (gekookt) keukenvuilnis en voedselresten. Denk aan piepers, brood, pasta, dranken, eierschelpen, frites, gebak, groenten en vruchten en melkproducten. Vooral op horecagelegenheden ontstaan deze afvalstromen vrij, echter tevens in kantoren mag je jouw organisch vuilnis scheiden. Je spaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je bedrijfsafval bestaat waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je denkt! Ongemerkt bestaande één groot deel uit ondernemingsafval dikwijls van plastic verpakkingsmaterialen, blikjes en drinkpakken.

Deze afvalstoffen horen allemaal tot hetzelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen in te zamelen, geraken je containers minder vlug gevuld. Bovendien is het scheiden van uw vuilnis ook goed voor het de milieu. PMD kan namelijk hergebruikt zijn. Daardoor hoeven er geen enkele nieuwe grondstoffen gewonnen te worden voor nieuwe artikelen te produceren, je PMD wordt namelijk een basisgrondstof!

De geschikte container voor PMD en Zakken Voor Pmd Afval

{service1)

Bij vind je altijd een passende afvalcontainer voor jouw PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, gratis levering en nationale dekking, heb je in 24 uur jouw container op het verlangde plek geplaatst. U beslist zelfstandig de verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent de container geledigd moet te worden. Op deze manier ken je dus vast waar je je vuilnis steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een beter milieu door je afval te scheiden. Bestel vlug uw voordelige afvalcontainer(s)!

Op deze manier geraakt PMD bewerkt

Via jouw PMD apart in te verzamelen in een PMD container, mag het optimaal gerecycled worden. Dit is belangrijk, want wij belasten het milieu minder minder indien wij afval recycleren. Uit jouw hergebruikte PMD komen bijvoorbeeld nieuwe verpakkingen, bakken en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken geraken de metalen en drankkartons uit het afval gezeefd om daarna hergebruikt te worden. De overgebleven plastic wordt vervolgens op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en vermalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel toegestaan:

 • Kunststof omhulsels
 • Tasjes, zakken, flesjes
 • Botervlootjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sappakken
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

VERBODEN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminium laagje aan de binnenkant (bijv. zakken chips, kruidenverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van geneesmiddelen en kauwgom) (Hard) plastic waaronder speelgoed
 • Huisraad en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek en dergelijke)
 • Shopper boodschappentassen
 • Boerenplastic
 • Verfblikken
 • Aerosolbussen met chemische teken (deodorant, lak enzovoort)
 • Verpakkingen inclusief vla- ofwel yoghurtresten
 • Drankverpakkingen waar verschillend materiaal is gestopt Afzonderlijk karton of ander papier
 • Verpakking met chemische stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval je sorteert, des te beter dat het is voor het milieu en ook je portemonnee. Glas is één uit de {afvalstromen|afvalsoorten welke eenvoudig te scheiden zijn. Glasverval bestaan uit flessen, potten en ook glasscherven. Zonder het te scheiden neemt het glasafval door het ruimte en ook gewicht veel plaats bij het afval van het bedrijf op. Jij kan dus heel uit besparen op je kosten voor afval. Het glas is ook tevens compleet te hergebruiken. Ook kost het veel minder kracht in vergelijking met glaswerk om te maken uit nieuwe materialen.

Ontstaat er op jouw onderneming veel glasafval los, bijvoorbeeld bij de sector van de horeca, dan is één container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes qua drukte? wij functioneert met flexibele contracten waardoor jij het aantal bakken eenvoudig verandert.

De juiste container voor glasafval

Bestel het beste containers voor het je glasverval bij onze dienst. Jij hebt de selectie van één bak van 240 liter en van 900 liter. Er is al één glascontainer vanaf €13 elke maandelijkse periode en deze wordt gratis neergezet. Op basis van de afval kies je hoe vaak wij het container zullen komen ledigen. ons biedt de voordeligste service.

Op deze manier worden het glas bewerkt

Het kost veel energie voor het het glas om te maken van verse materialen. Glasverval is echter daarentegen één prima grondslag. Daar zitten gewoonlijk ongeveer 50% oud glazen in nieuw glazen. Bij de bewerken doen we verschil tussen wit, bruin, groen en ook bont glazen. Daarnaast worden kurk en dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op één veel kleinere warmte glazen geproduceeerd gemaakt. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of neem neem verbinding .

Wat is mag er zijn bij het glasafval?

Wel:

Lege glasafval dat gediend had als verpakking

NIET:

Aardewerk, stenen, porseleinen. Hieronder vallend kruikjes, bordjes, koppen, aardewerk en dergelijke. Warmtebestendig glas, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplank etc. vallend binnen vlakglas

Medisch- ofwel ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistof enzovoort.

Dossiervernietiging

Jouw archief moet veilig en op veilige manier vernietigt te worden. Dossiervernietiging kan je dus best uitstekend organiseren. De afgesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor verzameling en vernietiging van jouw archief. Discreet en ook beschermd. Papieren worden discreet getransporteerd. Zo heb jij honderd procent garantie dat jouw dossiers beschermd vernietigt is. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat je je archief niet in het papierbak wilt gooien. Enkele papieren bezitten vertrouwelijke informatie en kunnen dus best vernietigd worden. Waarschijnlijk gebruik je voor dit doel een versnippermachine. Het versnipperen van grote aantallen archief is echter zeer tijdrovend en omslachtig. Heeft jij frequent veel afval in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan voor het dossiervernietiging van onze dienst . Je krijgt dan een afgesloten rolcontainer.

Deze container heeft één spleet waar het papier exact doorheen . Wanneer het papieren al binnen de container zitten, krijgt zij meer bij handen. Onze chauffeur komt eens in de tijd bij om het container legen en het papier plaats te vernietigen binnen onze truck. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten systeem waarin de bak door het truck zelf is opgeheven en opengemaakt. Het inhoud zal daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor archiefvernietiging Voor het dossiervernietiging stop jij jouw geheime papieren veilig in het gesloten rolcontainers van onze dienst. Via het klep in de deksel kan jij de documenten in het container gooien. Je heeft de selectie uit verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd op je behoefte kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Omdat jouw archief niet op vervoer is, loop jij geen risico dat er iets met jouw vertrouwelijke papieren gebeurt. Je kunt voor je dossiervernietiging al een container huren vanaf €19 per maand.

Op deze manier functioneert archiefvernietiging

De inzameling van je dossier gebeurt veilig en secuur dankzij een afgesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is zeer goed te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het papier gehaald en met water gemengd tot pulp. Bij ons weet je zeker dat jouw dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier wordt ingezameld en vernietigd.