Zeeland Afvalcontainers ✔️ 6 OPZIENBARENDE FEITJES

Gauw en betaalbaar van je Afval af

{service1)

Hoe prima je je afval ook verdeelt, er zal steeds restvuil aanwezig bestaan. Tracht het stroom van afval heel minimaal eventueel te houden en je zal merken dat het economisch gunstig is. Met afvalstoffen zo mogelijk eventueel te scheiden, waaronder karton/karton, PMD, glas, en swill, blijft er heel min toevallig overblijvend afval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Zeeland Afvalcontainers

Selecteer van de grootste aanbod containers en bestel de de beste ideale rolcontainer geschikt voor je restvuil. Binnen de rest container gooi je reeds de niet-recyclebare afval die je geen extra kan scheiden. Documenten/karton, keukenafval, en glas passen niet in de restafvalcontainer. Ook betreffende PMD scheiden beschikken wij het juiste container.

Wat is Ondernemingsafval?

Zakelijk afval is de naam betreffende ieder afvalstromingen die binnen firma’s voortkomen. Deze stromen zouden meestal afzonderlijk ingezameld worden. Het is beter aangaande het milieu milieu en de portemonnee geldbeugel.

Wat kan er in de bedrijfsafval?

Hoezo uitstekend je je afvalstoffen tevens scheidt, er zal er steeds overblijvend afval aanwezig bestaan. Probeer dit afvalstroom dus klein mogelijk te houden en je zult merken dat dit geldelijk voordeelgevend is. Door afvalstoffen zo veel toevallig te scheiden, zoals papier/karton, PMD, vensterglas, en voedselafval, blijft er dus minimaal toevallig restafval over. In de afvalcontainer werp je al het niet niet te recyclen afval die je geen meer kan scheiden. Karton/karton, swill, PMD en ruiten thuishoren geen binnen het afvalcontainer.

Is het scheiden scheiden van bedrijfsafval gedwongen?

Je blijft noodzakelijk afvalstromingen zoveel mogelijk te verdelen. In de het Landelijk Afvalbeheer (LAP3) staat het het streefdoel vermeld producten nogmaals te benutten indien dat het kan.

Wat kost een een rolcontainer bedrijfsafval?

De tarieven kosten voor de containers zijn afhankelijk afhankelijk van de het afvalstroom, de grootte van de rolcontainer en hoe vaak de de container geledigd dient zijn. U ontdekt elke prijzen op de de tarievenpagina.

Welk type bedrijfsafval kan ik scheiden?

Met bakken van ons kun je documenten, glas, voedselresten en verpakkingsafval scheiden. Ook zorgen voor wij voor betrouwbare bestandvernietiging. Wat er dan blijft is gemengd afval. Ook voor dit kun je bij ons aansluiten.

Afvalverzameling met afvalresten containers

In elke organisatie komt gemengd afval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te huren. Bij ons bestel je eenvoudig en vlug een van de vele soorten afvalcontainers. Wij bezorgen hem zonder kosten in een etmaal in geheel Nederland. Je betaalt alleen voor de lediging. Onze scherpe prijzen zie je gelijk tijdens het bestelproces. Nuttig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt besparen met een restafval container. Algemeen afval is wegens zijn milieubelasting een kostbare afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, verminder je de hoeveelheid restafval.

Hiermee verlaag je dus jouw afvaluitgaven. Heb je noodzaak aan iets meer uitleg? Lees dan even verder. Of bestel direct jouw gemengd afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je tijdloos juiste inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container bestellen, maar ook gaan voor een ijzeren vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is solide en brandwerend, handig als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit verschillende inhoudsmaten. De beslissing is aan jou, afhankelijk van je verlangen. Ook laat je zelf aan hoe frequent jouw container(s) geleegd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt kosteloos bij uitgezet. Je betaald alleen voor het ledigen.

Zo wordt restafval verwerkt

Al het ongescheiden afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de algemeen afval container terecht. Wij verzamelen het afval in en transporteren het naar een verwerker; één van de 12 omvangrijke moderne afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de generatie van groene energie. Algemeen afval klinkt dan misschien zonder waarde, dat is het echter niet! De afvalbranche levert maar minstens 20% van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de resterende metaalresten er geëxtraheerd die hun route verdergaan naar de metaalhergebruik. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een bruikbare bestemming. Deze zwarte korrelvormige assen worden toegepast voor het ophogen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen los gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate echter in het natuur terecht komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbrandingsproces. De Lansink’s Ladder geeft de orde in de afvalverwerking aan.

Zeeland Afvalcontainers:

Eenvoudig en goedkoop een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een goedkope container begint bij ons bedrijf, hét adres voor een gemakkelijke en verantwoorde verwijdering van ondernemingsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te verkrijgen. Door ons praktische overzicht vind je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel flexibel.

Onze contracten zijn immers per maand op te beëindigen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor tijdelijke werkzaamheden. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze installatie van de verlangde voordelige container en komen deze volgens een afgesproken schema ook weer legen.

Is de container op wielen die je van de stadsbestuur hebt gekregen verre te klein voor jouw bedrijfsafval? Of geen geschikt voor het vuilnis dat je hebt? Húúr er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Praktisch in gebruik

Onze containers op wielen zijn praktisch in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, binnen óf buitenshuis. Zo ontstaat het een deel eenvoudiger om al jouw bedrijfsafval op de juiste manier af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het milieu én geldbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van stevig kunststof of metaal. De bakken sluiten goed af waardoor er geen plagen bij het vuilnis kunnen. Ook kan stank niet ontsnappen uit de bak.

De prijzen van een rolcontainer huren

De kosten van het verhuren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort bak en hoe vaak deze wordt geledigd. Het installeren van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt hebt
Je bepaalt zelf hoe groot jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nooit voor een té grote container.

Je betaalt enkel voor een lediging die écht nodig zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container als deze maar halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de container zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We bezorgen aan alle midden- en kleinbedrijven in geheel ons land. Onze kleinste container is geschikt voor 4 vuilniszakken per weekperiode. En onze grootste rolcontainers verschaffen zelfs plek voor tweeënveertig vuilniszakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in Nederland, van bakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw afval op de correcte wijze afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw afval verzekerd op de correcte wijze verwerkt en afgebroken. Dat is goed voor het leefmilieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke papieren veilig worden afgevoerd. Onze gesloten rolcontainers voor archiefvernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gekwalificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte wijze worden afgebroken.

Waarom een container op wielen huren via onze dienstverlening?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het afvoeren van ondernemingsafval. We bieden een geschikte oplossing voor ieder soort afval en voor ieder onderneming. Daarnaast functioneren we heel flexibel. Als het bijvoorbeeld nodig is om een extra container op wielen te installeren, dan verrichten we dat. Tevens extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Bezorging in 24 u
 • Kosteloos plaatsing in heel Nederland
 • Garantie op juiste afvalverwerking
 • Overeenkomst maandelijks opzegbaar

Afvalbeheer volgens de Lansink’s Ladder Zeeland Afvalcontainers

Als het om afvalverwerking in het groter geheel gaat, opereren wij volgens de Afvalhiërarchie van Lansink. Dit is een maatstaf op het vlak van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is gevormd uit zestal treden.

Hoe hoger op de orde, hoe ecologischer de afhandeling. Zo pogen wij samen met jou de hoeveelheid vuilnis in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over verdelen bij de bron. Want puur gescheiden afvalstromen worden zoveel mogelijk gerecycled, fase 2 en 3. Is recyclen geen optie? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Stap 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te vermijden, want dit is slecht voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire systeem.

Categorieën en kosten bedrijfsafval en restafval verwerking

De volume voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot wel 2500 liter en alles daar ertussen. Je mag selecteren voor een betaalbare plastic container of een metalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het lastig om naar te bepalen wat maat het beste bij je past? Pak dan even contact op met een van onze experts. Dankzij onze jarenlange ervaring met afvalmaterialen begrijpen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je een keer een extra leegmaken of standaard een formaat grotere? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De kosten van de rolcontainers variëren per afvalstroom, materiaal en capaciteit. Je least bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Algemeen afval is een van de kostbaardere afvalsoorten. Dit komt, gelijk we bedoelden, door zijn milieu-impact. Gelukkig genoeg zie je bij ons exact waarvoor je te maken hebt. In ons gemakkelijke bestelmethode staat vermeld overtuigend wat je voor een bepaalde gemengd afval container of een bepaalde alternatieve bak aftikt. Wij vinden het essentieel dat deze informatie helder is. Hierdoor ben je achteraf niet voor vervelende ontdekkingen te liggen.

Hoe bewaar je deze soort afvalstroom zo minder mogelijk?

Zeeland Afvalcontainers

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Bij het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt verdeeld en bij elkaar in de restafval container wordt gegooid, dan transformeert dit afval vanzelf in overig afval. Ook als hier prima herbruikbare grondstoffen tussen zitten. Na verdeling is namelijk aanzienlijk minder effectief dan op voorhand scheiden bij de oorsprong. Enkel een gering percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de kwestie ‘Wat is overig afval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit restafval kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met afzonderlijke rolcontainers. Zo kan de ophaalfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Goed voor je portemonnee, want we vermelden al voorheen dat restafval een dure afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons aparte rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en vertrouwelijk dossier. Gelijk je ziet zijn er daarom behoorlijk wat opties om jouw hoeveelheid overig afval te verkleinen waardoor er minder in de restafval container hoeft.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Ontvlambare geen herbruikbare afvalstoffen komend van bedrijven, met maten kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Scheikundig afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Ziekenhuisafval
 • Radioactief afval
 • Elektronisch-afval en en bruingoed
 • Sterk stoffend of ruikend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Niet brandbaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (groter dan 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeistoffen
 • Gloeiende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) inhoud niet rechtstreeks herkenbaar is

Papier en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je document en papier gescheiden inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het sorteren van document en karton, omdat het zeer goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papierafval, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, kranten en tijdschriften. Ernstig besmet papier kan je liever niet in de papiercontainer werpen. Plaats een rolcontainer plaatsen, kies uw leegmaakfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk apart inzamelen. Je hebt de keuze tussen een heel divers assortiment van containers van 240 en 2400 L.

De correcte container voor Papieren en Karton

De meest geschikte gepaste rolcontainer voor je document en papier ontdek je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren container is gepast wanneer de containers buiten staan, of wanneer vernieling aan de loer ligt. Kies, naargelang van je behoefte, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna bepaal je hoe frequent je container(s) geleegd moeten worden. Een papier en kartoncontainer wordt al vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt document en papier verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer hergebruikt worden. Tevens in je beurs scheelt het beduidend wanneer je deze afvalstroom apart verzamelt. Je kunt er bij ons op rekenen dat je document- en karton in de meest doelmatige, ecologische en verantwoorde wijze wordt verwijderd en ingezet voor grondstof voor nieuwe artikelen. Wil je een rolcontainer verhuren maar heb u nog vragen? Raadpleeg de meest gestelde vraagstukken of neem neem contact op.

Swill

Swill bestaande uit organisch afval, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk aan aardappelen, brood, deegwaren, dranken, eierschalen, frites, gebak, groenten en fruit en melkproducten. Vooral bij horecagelegenheden ontstaan deze soorten afvalsoorten vrij, maar tevens op kantoor kunt je je organisch vuilnis apart houden. Je spaart aanzienlijk aan afvalkosten als je het zwaar swillafval niet in je rolcontainer met overig afval gooit.

PMD (Plastic, Metalen en Drankenkartons)

Je bedrijfsafval bestaande waarschijnlijk van meer herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande één omvangrijk deel van ondernemingsafval dikwijls uit plastic verpakkingen, blikken en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen behoren allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD apart uit je andere afvalstromen te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Daarnaast ligt het apart houden uit uw vuilnis tevens beter voor de milieu. PMD mag namelijk gerecycled worden. Hierdoor hoeven er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om verse artikelen te produceren, je PMD is immers een grondstof!

De juiste container voor PMD en Zeeland Afvalcontainers

{service1)

Bij ontdek je altijd een geschikte afvalcontainer voor het jouw PMD. We leveren diverse plastic afvalcontainers aan, zoals 240, 660 of 1100 liter. Dankzij onze snelle, gratis bezorging en landelijke bereik, heb je binnen 24 uren jouw afvalcontainer op de gewenste plek geplaatst. Je beslist zelfstandig de gewenste capaciteit en hoe vaak het container geleegd dient te worden. Zo ken je daarom zeker dat je je afval steeds weg kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving via jouw afval te scheiden. Bestel snel uw voordelige afvalcontainer(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen binnen een PMD container, mag het optimaal gerecycled zijn. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu veel als we afvalstoffen hergebruiken. Uit je hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs paaltjes gemaakt. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankkartons van het afval gezeefd om daarna gerecycled te worden. De resterende plastic wordt vervolgens op basis van de plasticsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Uit die korrels kunnen dan nieuwe artikelen zijn gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Kunststof omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Plantenpotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikjes
 • Metale doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Schuimplastic Verpakkingen inclusief aluminium laagje aan de binnenkant (zoals chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (voor medicijnen en kauwgom) (Stijf) plastic waaronder speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (emmers, druiprek enzovoort)
 • Boodschappentas boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemische symbool (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief ofwel yoghurtresten
 • Drinkpakken waar verschillend stof zit geplaatst Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Pakket met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel vuilnis jezelf sorteert, des te beter dat het zal zijn ten behoeve van de milieubescherming en je geldbeurs. Glaswerk is één van de {afvalstromen|afvalsoorten welke gemakkelijk om scheiden zijn. Glasverval bestaat uit flesjes, potten en glasscherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval door de volume en ook massa heel veel plaats in het bedrijfsafval op. Je kunt daarom heel besparen op jouw afvalkosten. Het glas is tevens volledig te hergebruiken. Ook kost het recyclen heel veel kleiner energie dan glaswerk om te produceren van nieuwe grondstoffen.

Ontstaat er bij jouw bedrijf veel glas los, bijvoorbeeld bij de horeca, dan is een container voor glas onmisbaar. Heb jij variërende tijdsperioden qua drukte? wij werkt met aanpasbare overeenkomsten waardoor jij de nummer containers eenvoudig aanpast.

Het geschikte container voor glas restafval

Koop het beste bakken voor het jouw glasverval bij ons. Jij heeft de selectie uit één bak met 240 liter en ook van 900 liters. Er is al één container voor glas startend bij €13 per maand en dit wordt gratis neergezet. Afhankelijk van hoeveelheid glasafval kies je hoe vaak wij de bak zullen komen ledigen. ons leveren de meest voordelige dienstverlening.

Zo wordt het glas bewerkt

Het heel veel kracht voor het het glas te maken van verse grondstoffen. Glasafval is echter één prima basis. Daar zitten meestal circa 50% oud glas in nieuwe glas. Tijdens de bewerken maken we verschil tussen wit, bruin, groene en bont glas. Daarnaast zijn kurk en ook dekseltjes verwijderd. Door glas om te recyclen, kunnen er zijn op een veel lagere warmte glazen gemaakt gemaakt. Een milieuvriendelijker en ook duurzaam proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk de frequent gestelde vragen of neem neem verbinding .

Wat is mag er bij het glasafval?

Toegestaan:

Leeg glasverval die gediend heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Aardewerk, stenen, porselein. Daaronder vallend kruikjes, borden, koppen, keramiek etc. n Hittebestendig glazen, labo glas, ovenschalen, kookplaten en ook kachelruiten

Koelkasten glasplaatje, snijplank etc. vallen binnen vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naalden, chemische stoffen, vloeistoffen enzovoort.

Dossiervernietiging

Je dossiers moet beschermd en ook op veilige wijze vernietigd te worden. Dossiervernietiging zou jij dus best uitstekend organiseren. Het afgesloten rolcontainer van ons helpen tijdens een veilig proces van inzameling en ook vernieling van jouw jouw dossiers. Discreet en ook veilig. Papieren worden discreet vervoerd. Zo heb jij 100% garantie dat je je dossiers beschermd vernietigd zijn. Na vernieling zullen het restproducten hergebruikt.

Het is te begrijpen dat jij jouw dossiers niet wil in de het papierbak wilt gooien. Enkele documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en kunnen kunnen daarom beter vernietigd worden. Vermoedelijk gebruik je hiervoor een versnippermachine. Het versnipperen van grote hoeveelheden archief is echter heel tijd consumerend en ingewikkeld. Heeft jij regelmatig veel vuil in de vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . U krijgt dan dan een afgesloten container op wielen.

Deze container bevat een gleuf waarin het document exact doorheen . Als de documenten eenmaal binnen de container zitten, krijgen niemand ze nog in handen. Onze bestuurder arriveert eens in de tijdstip bij voor de bak ledigen en het papier ter plekke vernietigen in onze truck. Eveneens dit functioneert door middel van een afgesloten mechanisme waarbij het container via het truck zelf is opgetild en geopend. De content wordt vervolgens direct vernielt.

De geschikte container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging stop je je vertrouwelijke papieren veilig in de afgesloten containers op wielen van onze dienst. Via de klep in het deksel kan jij de documenten in het container gooien. Jij hebt de keuze uit diverse inhoudsmaten, zoals 140 liter, 240 liter of 660 liter. Afgestemd aan jouw behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief geen op het transport gaat, loop jij geen risico dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kan voor je dossiervernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo functioneert dossiervernietiging

De verzameling van jouw archief gebeurt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Papier is zeer goed te recyclen en kan meerdere malen opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt van het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet je zeker dat je dossier op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde manier worden ingezameld en verwoest.