Zijn Bedrijfsafval Fileren 🔥 10 SIMPELE WEETJES

Vlug en voordelig van je Afval af

{service1)

Hoe uitstekend je je afval ook scheidt, er zal telkens restvuil aanwezig bestaan. Probeer deze stroom van afval zo beperkt mogelijk te behouden en je zult zien dat dit economisch voordelig is. Met afvalstoffen heel veel toevallig te verdelen, zoals papier/karton, PMD, glas, en swill, blijft er zo zo weinig toevallig restvuil over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Zijn Bedrijfsafval Fileren

Selecteer bij de ruimste assortiment rolcontainers en bestel de beste ideale afvalcontainer voor je je restvuil. In de restafvalcontainer werp je reeds het niet te recyclen afvalstoffen dat je niet verder meer kan verdelen. Papier/karton, swill, en vensterglas passen geen in de de rest restafvalcontainer. Ook betreffende PMD verdelen hebben wij de juiste geschikte afvalcontainer.

Wat is Ondernemingsafval?

Bedrijfsafval is de naam betreffende elke afvalstromen dat binnen firma’s vrijkomen. Deze stromen zouden dikwijls apart opgehaald zijn. Dat is beter aangaande het milieu leefomgeving en het geldtas.

Wat mag wel er in zakelijk afval?

Hoe goed je je afval eveneens scheidt, er zal er altijd restvuil voortdurend voorkomen. Poog dit afvalstroompje zo klein mogelijk te bewaren en je gaat opmerken dat deze economisch voordelig is. Met vuil zo veel mogelijk te scheiden, zoals karton/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, blijft er heel minimaal eventueel overblijvend afval over. In de het restafvalcontainer werp je al het het niet te recyclen afval welke je niet meer kan sorteren. Documenten/karton, keukenafval, PMD en ruiten thuishoren niet in het afvalcontainer.

Is scheiden scheiden van ondernemingsafval noodzakelijk?

Je wordt gedwongen afvalstromingen zoveel toevallig te sorteren. In het landelijk Algemeen Afvalbeheer (LAP3) staat het doel doel vermeld goederen nogmaals te gebruiken als dat het lukt.

Wat kost een een afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven tarieven van containers afhankelijk hangt af van de afvalstroom de afvalstroom, de grootte van omvang van container en hoe vaak de de container geledigd rolcontainer geledigd moet worden zijn. U ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard bedrijfsafval kan ik opsplitsen?

Met containers van ons kun je karton, ruiten, swill en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor degelijke dossiervernietiging. Wat er dan rest is algemeen afval. Ook voor dit kun je bij ons terecht.

Afvalinzameling met afvalresten containers

In elke onderneming komt restafval vrij. Je ontkomt er dan ook niet aan om een algemeen afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en snel een van de vele varianten rolcontainers. Wij leveren hem gratis gedurende 24 uur in geheel Nederland. Je betaald alleen voor de leegmaken. Onze lage prijzen zie je gelijk tijdens het orderproces. Praktisch, want dan kun je meteen observeren of je nog kunt uitzuinigen met een gemengd afval container. Gemengd afval is door zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvalsoorten gescheiden in te ophalen, verminder je de hoeveelheid algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvalkosten. Heb je verlangen aan iets meer uitleg? Doorlees dan even door. Of neem direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor restafval

Bij ons vind je altijd geschikte inzamelmiddelen voor je gemengd afval. Je kan een plastic container gebruiken, maar ook kiezen voor een metalen afvalcontainer. Een stalen afvalcontainer is hufterproof en brandbestendig, handig als de container op een openbare locatie staat. Je kiest uit verschillende volumematen. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook geef je zelf aan hoe vaak jouw vat(ten) geleegd moeten zijn. Een gemengd afval container wordt kosteloos bij neergezet. Je betaald alleen voor het verwijderen.

Zo wordt restafval behandeld

Al het ongescheiden afval en het niet-herbruikbare afval komt dus in de gemengd afval container terecht. Wij halen het afval in en brengen het naar een afvalverwerker; één van de 12 omvangrijke hedendaagse afvalverwerkingseenheden in Nederland. Hier wordt het restafval opgebrand voor de productie van groene energie. Algemeen afval schijnt dan eventueel nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalsector produceert maar liefst 20% van de hernieuwbare energieopwekking.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel assen genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaaldeeltjes er geëxtraheerd die hun weg vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de hoeveelheid die dan rest heeft nog een functionele bestemming. Deze zwarte korrelachtige resten worden toegepast voor het aanvullen of bouwen van wegen. Jammer genoeg komen er ook verschillende gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbrandingsproces die in meer of mindere mate echter in het natuur komen. Daarom moeten we volhouden met streven naar zo min mogelijk verbranding. De Lansink’s Ladder geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Zijn Bedrijfsafval Fileren:

Makkelijk en goedkoop een rolcontainer verhuren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons bedrijf, hét adres voor een eenvoudige en verantwoorde afvoer van bedrijfsafval. Wij bieden de kans om tegen de scherpste prijzen rolcontainers te verkrijgen. Dankzij onze praktische lijst ontdek je snel de container die je vereist zal hebben. Bovendien verhuur je door ons heel soepel.

Onze contracten zijn immers per maand op te zeggen. Hierdoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige werkzaamheden. Bijv. bij een verbouwing binnen je bedrijf, of bij een relocatie. Wij zorgen voor kosteloze plaatsing van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een afgesproken tijdschema ook weer ledigen.

Is de rolcontainer die je van de gemeente hebt gekregen veel te minimaal voor jouw bedrijfsafval? Of niet geschikt voor het vuilnis dat je bezit? Huur er dan eenvoudig en voordelig één voor al jouw ondernemingsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Containers op wielen zijn Handig in toepassing

Onze containers op wielen zijn praktisch in gebruik. Je rolt de container eenvoudig naar de verlangde plaats, in óf buiten. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de juiste wijze af te voeren. Handig voor je personeel, voordeel voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gefabriceerd van robuust plastic of metaal. De bakken dichten goed af waardoor er geen ongedierte bij het afval kan. Tevens kan stank niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer verhuren

De kosten van het huren van een rolcontainer zijn afhankelijk van het soort bak en de frequentie waarmee deze wordt geledigd. Het plaatsen van de container op wielen is geheel kosteloos.

Je betaald enkel voor wat je nodig zal hebben
Je kiest zelf welke grootte jouw rolcontainer moet zijn. Je betaalt zodoende nimmer voor een te ruime container.

Je betaalt alleen voor een leging die écht nodig hebt zal zijn
Het is jammer om te vergoeden voor het legen van de container wanneer deze maar halfgevuld is. Bij ons besluit je zelf de frequentie waarmee de bak zal worden geledigd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

We leveren aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze kleinste container is toepasbaar voor vier vuilniszakken per week. En onze maximale containers op wielen bieden zelfs plek voor 42 afvalzakken. Hierdoor zijn onze bakken toepasbaar voor alle types bedrijven in ons land, van broodbakkerijen tot aan omvangrijke kantoorgebouwen.

Jouw vuilnis op de correcte manier afgevoerd

Bij onze dienstverlening wordt jouw vuilnis verzekerd op de juiste manier afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens essentieel voor jouw onderneming. Zo moeten geheime documenten veilig worden verwijderd. Onze afgesloten rolcontainers voor dossiervernietiging worden discreet getransporteerd door gekwalificeerde chauffeurs. Je bent hierdoor absoluut zeker dat vertrouwelijke documenten op de correcte manier worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een container op wielen huren bij onze dienstverlening? Omdat wij bekwaam zijn in het afvoeren van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte uitkomst voor ieder soort afval en voor ieder bedrijf. Daarnaast werken we heel flexibel. Als het bijv. vereist is om een extra container op wielen te plaatsen, dan doen wij dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet issue.

 • Levering binnen 24 u
 • Kosteloos plaatsing in geheel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand op te zeggen

Afvalverwerking volgens de Afvalhiërarchie van Lansink Zijn Bedrijfsafval Fileren

Als het om afvalverwijdering in het geheel gaat, werken wij volgens de Lansink’s Ladder. Dit is een maatstaf op het terrein van afvalbeheer. De Ladder van Lansink is samengesteld uit zestal treden.

Hoger op de ladder, des te milieuvriendelijker de behandeling. Zo proberen wij samen met jou de volume vuilnis in jouw restafvalcontainer te verlagen, etappe 1. Dit realiseren wij door te raadplegen over sorteren bij de bron. Want ongemengd gescheiden afvalmaterialen worden zo veel als mogelijk opnieuw gebruikt, fase 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen keuze? Dan gaat het vuilnis naar een afvalverwerkingseenheid, stap 4. Fase 5 en 6 trachten wij zo veel als mogelijk te ontlopen, want dit is slecht voor het milieu en draagt bij niet bij aan een gesloten kringloop maatschappij.

Typen en prijzen ondernemingsafval en algemeen afval beheer

De inhoudsmaat voor een restafvalcontainer varieerd van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en ieder daar tussenin. Je mag kiezen voor een gunstige kunststof container of een stalen ‘hufterproof’ container. Zoek je het moeilijk om bij te schatten welke omvang het perfect bij je past? Haal dan even aansluiting op met één van onze specialisten. Met onze langdurige ervaring met afvalmaterialen kennen wij precies wat je nodig hebt. En verlang je eenmalig een extra leegmaken of standaard een maatje ruimer? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel issue!

De tarieven van de rolcontainers wisselen per afvalsoort, grondstof en capaciteit. Je least bij ons steeds tegen de scherpste kosten. Algemeen afval is één van de kostbaardere afvalcategorieën. Dit komt, gelijk we bespraken, door haar effect op het milieu. Gelukkig ervaar je bij ons juist voor wat je te maken hebt. In ons eenvoudige bestelproces is aangegeven helder wat je voor een algemeen afval container of een andere container aftikt. Wij beschouwen het belangrijk dat dit aspect helder is. Hierdoor ben je achteraf nooit voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe houd je dit type afvalstroom zo gering mogelijk?

Zijn Bedrijfsafval Fileren

Dit is mogelijk door afvalstromen te verdelen bij de bron. Bij het ogenblik dat deze worden weggegooid dus. Hoe zuiverder een afvalstroom, des te beter kunnen materialen gerecycled worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de overig afval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Ook als hier prima recyclebare materialen tussen zitten. Na scheiding is namelijk veel minder effectief dan vooraf scheiden bij de bron. Slechts een gering percentage kunststof en metaal kan er na de verwerking nog worden gefilterd. Het antwoord op de vraag ‘Wat is overig afval?’ is dus: niet-recyclebaar afval. De wel-herbruikbare afvalstromen horen hier niet tussen

Deze afvalstromen kun je beter verdelen

Hergebruikbare afvalstromen verzamel je gemakkelijk in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het grootte van jouw restafval container naar beneden worden aangepast. Gunstig voor je beurs, want we vermelden al voorheen dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: karton, PMD, vensterglas, swill en geheim archief. Gelijk je opmerkt zijn er dus behoorlijk wat opties om jouw aantal overig afval te verminderen waardoor er mindere in de restafval container hoeft.

Wat mag bij het restafval?

Ja:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen komend van ondernemingen, met afmetingen kleiner dan 30 x 30 x 60 cm

Mag Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbesthoudend afval
 • Ontploffingsstoffen
 • Ziekenhuisafval
 • Stralend afval
 • Elektronica-afval en wit-en bruingoed
 • Hevig stof bevattend of geurend afval
 • Banden
 • Kadavers
 • Niet ontvlambaar afval zoals steenpuin, zand en vensterglas
 • Groot afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (voormalige) binnenkant niet rechtstreeks zichtbaar is

Papieren en dozen Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je papier en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en karton, omdat het erg goed te recyclen is. Er zijn verscheidene varianten papier, denk aan inpakmateriaal, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet papier kan je beter niet in de papierbak werpen. Plaats een afvalcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom steeds ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een heel uitgebreid aanbod met containers tussen 240 tot 2400 L.

De correcte container voor Papier en Verpakkingen

De meest geschikte rolcontainer voor je document en papier vind je bij ons. We hebben een landelijke bereik en je hebt een brede selectie tussen kunststof en ijzeren afvalcontainers. Een ijzeren afvalcontainer is geschikt wanneer de afvalcontainers buiten geplaatst zijn, of wanneer vernieling op de horizon ligt. Kies, afhankelijk van je behoefte, de meest geschikte geschikte grootte. Vervolgens beslis je op welke manier vaak je container(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt reeds vanuit €9 per maand bij je neergezet.

Zo wordt papier en papier verwerkt

Document kan wel zeven maal hergebruikt worden. Tevens in jouw portemonnee scheelt het aanzienlijk als je deze afvalstroom gescheiden verzamelt. Je kunt er op ons op rekenen dat jouw document- en papier in de meest efficiënte, milieuvriendelijke en verantwoorde manier wordt afgevoerd en ingezet als basis tot nieuwe producten. Wil je je een afvalcontainer verhuren maar heeft u nog steeds vragen? Bekijk de veelgestelde vraagstukken of neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch afval, bijvoorbeeld (gekookt) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aardappelen, brood, pasta, drankjes, eierschalen, patat, gebak, groenten en fruit en zuivelproducten. Vooral bij horecazaken komen deze soorten afvalstromen beschikbaar, maar tevens in kantoren kunt je jouw biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart beduidend op afvalkosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je afvalcontainer met restafval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat vermoedelijk van extra herbruikbaar afval als je vermoedt! Ongemerkt bestaande een omvangrijk deel van bedrijfsafval dikwijls van kunststof verpakkingen, blikjes en drinkpakken.

Dit soort afvalstoffen horen allemaal tot dezelfde afvalstroom: Kunststof, Metalen en Drankverpakkingen (PMD).

Door PMD gescheiden van je andere afvalstromen te te verzamelen, geraken je afvalcontainers minder snel snel vol. Bovendien ligt het scheiden van uw vuilnis tevens beter voor het het milieu. PMD kan immers gerecycled worden. Daardoor hoeven er geen enkele vers materialen gewonnen te worden om verse producten te maken, je PMD wordt immers een grondstof!

De juiste afvalcontainer voor het PMD en Zijn Bedrijfsafval Fileren

{service1)

Bij ons vind je altijd een geschikte rolcontainer voor het je PMD. Wij bieden verschillende plastic afvalcontainers , van 240, 660 en 1100 liter. Dankzij de snelle, gratis bezorging en landelijke dekking, heeft je binnen 24 uren je afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. U beslist zelfstandig de gewenste inhoudsmaat en hoe vaak het container geleegd moet te zijn. Op deze manier ken je daarom vast waar je je afval steeds kwijt kan en waar je bijdraagt voor een verbeterde omgeving door je afval te splitsen. Bestel snel je goedkope container(s)!

Zo wordt PMD bewerkt

Via jouw PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD container, kan het optimaal hergebruikt worden. Dat is belangrijk, want wij belasten het milieu minder indien wij afval hergebruiken. Van jouw hergebruikte PMD worden bijvoorbeeld verse omhulsels, bakken en zelfs bermpaaltjes gemaakt. Met bijzondere methoden geraken de metalen en drankkartons van het afval gefilterd om vervolgens gerecycled te zijn. Het overgebleven kunststof wordt daarna op grond van de kunststofsoorten verder gescheiden en gemalen tot korrels. Van die korrels kunnen dan nieuwe artikelen worden gemaakt.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Wel:

 • Plastic omhulsels
 • Zakjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen dopjes
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET TOEGESTAAN:

 • Piepschuim Verpakkingen met aluminiumfolie laagje aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenmixverpakkingen en ook koffieverpakkingen)
 • Blisterverpakkingen (van medicijnen en ook gomballen) (Stijf) plastic zoals speeltjes
 • Huisraad en ook gebruiksartikelen (bakken, aftaprek enzovoort)
 • Shopper boodschappentassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfpotten
 • Spuitbussen inclusief chemisch teken (deodorant, lak etc)
 • Pakketten inclusief vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drinkpakken waar ander stof zit geplaatst Los karton ofwel ander papier
 • Verpakking met van chemische stoffen
 • Glasafval

Des te veel afval jezelf scheidt, des te goed dat is ten behoeve van het milieubescherming en je portemonnee. Glaswerk blijkt een uit de vele {afvalstromen|afvalsoorten die eenvoudig om splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potjes en ook scherven. Zonder om splitsen pakt het glasafval vanwege de volume en ook gewicht heel veel ruimte in de bedrijfsafval op. Jij kunt dus heel besparen in je kosten voor afval. Het glas is bovendien volledig te hergebruiken. Daarnaast kost het heel veel kleiner kracht in vergelijking met glazen te maken uit verse grondstoffen.

Ontstaat er op jouw bedrijf veel glasafval vrij, zoals in de sector van de horeca, dan is een glascontainer essentieel. Bezit jij wisselende tijdsperioden met betrekking tot bezigheden? ons functioneert samen met flexibele overeenkomsten waardoor je het nummer containers eenvoudig aanpast.

De geschikte bak voor glasafval

Bestel de meest geschikte containers voor het je glasafval bij ons. Jij hebt de keuze van één container met 240 liters en ook met 900 liters. Er is is al één container voor glas vanaf €13 per maandelijkse periode en dit worden kosteloos geplaatst. Afhankelijk van de de afval kiest je op welke manier vaak wij het bak komen legen. wij biedt de voordeligste service.

Op deze manier wordt glas bewerkt

Het kost kost veel kracht voor het het glas om te maken van nieuwe materialen. Glasafval is echter daarentegen een goede grondslag. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuw glas. Bij de bewerken maken wij onderscheid onder blank, bruine, groen en ook gemengd glas. Ook zijn kurken en deksels verwijderd. Door het glas om te recyclen, kunnen er op een veel lagere temperatuur glazen gemaakt worden. Een minder milieubelastend en ook duurzaam proces dus. Heb je vraagstukken? Bekijk dan het veelgestelde vragenlijst of contact .

Wat mag er bij het glasverval?

Toegestaan:

Leeg glasafval dat gefungeerd had als verpakking

Niet toegestaan:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallen jenever kruiken, borden, kopjes, keramiek en dergelijke. Hittebestendig glas, labo glas, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en kachelruiten

Koelkast glazenplaatjes, snijplanken enzovoort. vallend binnen vlakglas

Medische of glas uit ziekenhuizen: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Archiefvernietiging

Je archief moet beschermd en ook op veilige manier vernietigt te worden. Archiefvernietiging kan je daarom beter uitstekend organiseren. De gesloten rolcontainer van ons helpen bij een beschermd proces van verzameling en ook vernietiging van jouw jouw archief. Discreet en veilig. Papieren worden discreet getransporteerd. Op deze manier heeft jij 100% zekerheid dat jouw dossiers veilig vernietigd zijn. Na de vernieling worden de restproducten gerecycled.

Het is te begrijpen dat jij je dossiers niet in het papierbak wil werpen. Sommige documenten bezitten vertrouwelijke gegevens en daarom beter vernielt worden. Vermoedelijk gebruik hiervoor een papiervernietiger. Het vernietigen van grote aantallen dossiers is echter echter heel tijdrovend en ingewikkeld. Heeft jij frequent een grote hoeveelheid vuil in de het vorm van vertrouwelijk papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van ons . Je krijgt dan een gesloten container op wielen.

Deze container heeft een spleet waarin het document precies doorheen past. Als het papieren eenmaal binnen het container zitten, krijgt zij meer in handen. Onze chauffeur komt eens in de tijd langs voor het container ledigen en het documenten plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit functioneert middels een afgesloten mechanisme waarin de container via het truck zelf is opgeheven en geopend. Het content wordt daarna direct vernietigd.

De geschikte bak voor het archiefvernietiging Voor dossiervernietiging deponeer jij jouw vertrouwelijke papieren veilig in de gesloten rolcontainers van onze dienst. Via de klepje in de deksel kan jij de documenten in de container gooien. Je hebt de selectie uit diverse inhoudsmaten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast aan je behoefte kiest jij de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat je archief niet op het vervoer is, loop je geen gevaar dat er iets met je geheime papieren gebeurt. Je kan voor je archiefvernietiging reeds een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt archiefvernietiging

De inzameling van jouw dossier verloopt veilig en secuur dankzij één gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde chauffeurs. Document is heel te recyclen en kan meerdere keren opnieuw gebruikt worden. Na de dossiervernietiging wordt inkt uit het papier verwijderd en met water vermengd tot pulp. Bij ons weet jij zeker dat je archief op de meest efficiënte, duurzame en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.