Zijn Bedrijfsafval Quiz ✔️ 8 ONTHULLENDE TRUCS

Snel en goedkoop van je Vuil af

{service1)

Hoe goed je je afval ook scheidt, er zal telkens restafval aanwezig bestaan. Tracht dit afvalstroompje heel minimaal mogelijk te houden en je zal zien dat dit geldelijk gunstig is. Met afvalstoffen zo veel mogelijk te sorteren, waaronder papier/karton, PMD, vensterglas, en swill, blijft er zo minimaal toevallig restafval over.

 

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Informatie en Advies over Zijn Bedrijfsafval Quiz

Kies uit uit de meest uitgebreide aanbod afvalcontainers en bestel het beste container voor je je overblijvend afval. In de het container werp je al het het niet-recyclebare afvalstoffen die je geen extra kan scheiden. Papier/karton, voedselafval, en glas passen geen binnen de afvalcontainer. Tevens betreffende PMD scheiden hebben wij de juiste juiste rolcontainer.

Wat is Zakelijk afval?

Bedrijfsafval is de algemene benaming voor ieder afvalstromingen dat in ondernemingen ontstaan. Dit stromen zouden dikwijls apart opgehaald zijn. Het is verbeterd voor de natuur en de geldtas.

Wat mag wel er in de ondernemingsafval?

Hoe prima je je afvalstoffen eveneens sorteert, er zal steeds restvuil aanwezig voorkomen. Probeer dit stroom van afval dus minimaal eventueel te houden en je zult merken dat dit financieel voordelig is. Met afvalstoffen heel mogelijk eventueel te sorteren, waaronder documenten/karton, PMD, ruiten, en voedselafval, overblijft er dus min eventueel overblijvend afval over. In de de rest afvalcontainer gooi je je reeds de onrecyclebare afvalstoffen welke je niet meer kan scheiden. Karton/karton, voedselafval, PMD en ruiten passen geen in de container.

Is het scheiden sorteren van ondernemingsafval verplicht?

Je blijft gedwongen afvalstromen zoveel mogelijk te verdelen. In het Algemeen Afvalbeheersing (LAP3) staat het doel de bedoeling vermeld artikelen nogmaals te gebruiken waar het mag.

Wat kost een een container afvalcontainer voor bedrijfsafval?

De tarieven voor tarieven voor containers zijn afhankelijk afhangend van de afvalstroom de stroom van afval, de grootte van afmeting van de rolcontainer en hoe vaak de container geledigd rolcontainer geleegd moet worden geraken. U ontdekt alle tarieven op de tarievenpagina tarievenpagina.

Welk aard afval kan ik scheiden?

Met containers van ons kun je documenten, vensters, organisch afval en PMD scheiden. Ook zorgen wij voor veilige archiefvernietiging. Wat er dan overblijft is restafval. Ook hiervoor kun je bij ons aansluiten.

Afvalinzameling met restafval containers

In iedere onderneming komt gemengd afval vrij. Je ontrukt er dan ook niet aan om een gemengd afval container te bestellen. Bij ons neem je snel en snel een van de vele varianten vuilcontainers. Wij bezorgen hem gratis gedurende 24 uur in volledig Nederland. Je betaald alleen voor de lediging. Onze concurrerende prijzen zie je meteen tijdens het aankoopproces. Handig, want dan kun je gelijk bekijken of je nog kunt uitzuinigen met een algemeen afval container. Gemengd afval is wegens zijn milieueffect een dure afvalstroom. Door afvaltypes afzonderlijk in te verzamelen, reduceer je de aantal algemeen afval.

Hiermee verminder je dus jouw afvaluitgaven. Heb je verlangen aan iets aanvullende uitleg? Lees dan even verder. Of koop direct jouw algemeen afval container.

De juiste container voor gemengd afval

Bij ons vind je tijdloos geschikte inzamelmiddelen voor je restafval. Je kan een kunststof container gebruiken, maar ook gaan voor een metalen vuilcontainer. Een stalen afvalcontainer is vandaalbestendig en brandwerend, nuttig als de vat op een algemene plaats staat. Je kiest uit diverse groottes. De keuze is aan jou, op basis van je verlangen. Ook meld je zelf aan hoe dikwijls jouw bak(ken) geledigd moeten zijn. Een restafvalcontainer wordt zonder kosten bij uitgezet. Je vergoedt alleen voor het leegmaken.

Zo wordt restafval geprocessd

Al het gemengde afval en het niet-recyclebare afval komt dus in de restafval container terecht. Wij halen het afval in en vervoeren het naar een afvalverwerker; één van de dozijn grote hedendaagse afvalenergiecentrales in Nederland. Hier wordt het algemeen afval opgebrand voor de productie van groene kracht. Gemengd afval schijnt dan wellicht nutteloos, dat is het daarom niet! De afvalindustrie produceert maar zowaar een vijfde van de duurzame energieproductie.

Na de verbrandingsproces blijft er bodemas over, ook wel slakken genoemd. Met magneten worden de overgebleven metaalresten er uitgehaald die hun pad vervolgen naar de metaalverwerking. En zelfs de massa die dan overblijft heeft nog een nuttige doel. Deze donkere korrelvormige slakken worden toegepast voor het verhogen of bouwen van verkeerswegen. Jammer genoeg komen er ook allerlei gevaarlijke stoffen uit gedurende de verbranden die in minstens of kleinere mate desondanks in het natuur terecht komen. Om die reden moeten we blijven zoeken naar zo zo weinig mogelijk afvalverbranding. De Ladder van Lansink geeft de hiërarchie in de afvalbeheer aan.

Zijn Bedrijfsafval Quiz:

Makkelijk en voordelig een rolcontainer huren

{service1)

Het huren van een voordelige container start bij ons, hét locatie voor een eenvoudige en verantwoorde verwijdering van bedrijfsafval. Wij leveren de mogelijkheid om tegen de scherpste tarieven rolcontainers te bestellen. Dankzij onze praktische overzicht vind je snel de container die je nodig zal hebben. Daarnaast verhuur je via onze dienstverlening heel flexibel.

Onze overeenkomsten zijn namelijk per maandelijkse periode op te zeggen. Daardoor zijn we ook de perfecte partner voor voorlopige projecten. Bijvoorbeeld bij een verbouwing binnen je onderneming, of bij een relocatie. Wij dragen zorg voor kosteloze installatie van de gewenste voordelige container en arriveren deze conform een overeengekomen tijdschema ook weer legen.

Is de rolcontainer die je van de stadsbestuur hebt gekregen veel te minimaal voor jouw ondernemingsafval? Of niet toereikend voor het vuilnis dat je hebt? Huur er dan gemakkelijk en goedkoop één voor al jouw bedrijfsafval.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️


Rolcontainers zijn Handig in gebruik

Onze containers op wielen zijn handig in toepassing. Je rolt de container eenvoudig naar de gewenste plek, in óf buitenshuis. Zo ontstaat het een stuk makkelijker om al jouw bedrijfsafval op de correcte wijze af te verwijderen. Handig voor je personeel, goed voor het leefmilieu én kostenbesparend.

Onze containers op wielen zijn gemaakt van robuust plastic of metaal. De bakken sluiten adequaat af waardoor er niet ongedierte bij het afval kunnen. Ook kan afvalgeur niet ontkomen uit de bak.

De kosten van een rolcontainer huren

De kosten van het huren van een container op wielen zijn afhankelijk van het soort container en hoe vaak deze zal worden geleegd. Het plaatsen van de rolcontainer is volledig gratis.

Je betaald alleen voor wat je nodig hebt
Je kiest zelf welke grootte jouw container op wielen moet zijn. Je betaald dus nooit voor een te ruime bak.

Je betaald alleen voor een lediging die echt nodig hebt zal zijn
Het is zonde om te vergoeden voor het legen van de bak wanneer dit slechts halfvol is. Met ons bepaal je zelf hoe vaak de bak zal worden geleegd.

Voor welke bedrijven zijn onze rolcontainers toepasbaar?

Wij bezorgen aan alle kleine en middelgrote bedrijven in geheel Nederland. Onze minimaalste bak is geschikt voor 4 afvalzakken per week. En onze maximale rolcontainers verschaffen maar liefst ruimte voor tweeënveertig afvalzakken. Daardoor zijn onze containers geschikt voor alle soorten ondernemingen in ons land, van broodbakkerijen tot aan grote kantoren.

Jouw afval op de juiste wijze afgevoerd

Met ons wordt jouw afval gegarandeerd op de juiste wijze afgevoerd en afgebroken. Dat is belangrijk voor het milieu en tevens belangrijk voor jouw bedrijf. Zo moeten vertrouwelijke documenten veilig worden afgevoerd. Onze afgesloten containers op wielen voor dossiervernietiging worden vertrouwelijk getransporteerd door gecertificeerde bestuurders. Je bent daardoor absoluut zeker dat vertrouwelijke papieren op de juiste wijze worden afgebroken.

Redenen een container op wielen huren via ons?

Waarom een rolcontainer huren bij onze dienstverlening? Omdat we bekwaam zijn in het verwerken van bedrijfsafval. Wij leveren een geschikte oplossing voor elk soort afval en voor elk onderneming. Daarnaast werken we heel soepel. Als het bijv. vereist is om een aanvullende rolcontainer te plaatsen, dan verrichten we dat. Ook extra ophaalmomenten zijn niet probleem.

 • Bezorging in 24 uur
 • Gratis installatie in heel Nederland
 • Garantie op correcte afvalverwerking
 • Contract per maand opzegbaar

Afvalmanagement volgens de Lansink’s Ladder Zijn Bedrijfsafval Quiz

Als het om afvalverwerking in het algemeen gaat, werken wij volgens de Ladder van Lansink. Dit is een maatstaf op het gebied van afvalmanagement. De Lansink’s Ladder is opgebouwd uit zestal stappen.

Hoger op de hiërarchie, hoe ecologischer de verwerking. Zo trachten wij samen met jou de hoeveelheid rommel in jouw gemengd afval container te verminderen, etappe 1. Dit doen wij door te adviseren over sorteren bij de oorsprong. Want puur aparte afvalmaterialen worden zoveel mogelijk hergebruikt, etappe 2 en 3. Is opnieuw gebruiken geen mogelijkheid? Dan gaat het rommel naar een afvalverbrandingsinstallatie, etappe 4. Fase 5 en 6 proberen wij zoveel als kan te ontlopen, want dit is ongunstig voor het natuur en neemt deel niet bij aan een circulaire maatschappij.

Typen en tarieven zakelijk afval en gemengd afval beheer

De capaciteit voor een restafvalcontainer varieert van tweehonderdveertig liter tot maar liefst 2500 liter en elk daar tussendoor. Je kunt selecteren voor een gunstige kunststof container of een ijzeren ‘hufterproof’ container. Ontdek je het lastig om in te ramen welke omvang het beste bij je past? Haal dan gauw verbinding op met een van onze specialisten. Door onze jarenlange kennis met afvalsoorten kennen wij precies wat je vereist hebt. En wil je een keer een extra leegmaken of standaard een formaat groter? Dan is deze vanzelfsprekend ook geen enkel probleem!

De prijzen van de containers wisselen per afvalsoort, grondstof en literinhoud. Je huurt bij ons altijd tegen de meest voordelige tarieven. Restafval is één van de prijzigere afvalsoorten. Dit ontstaat, gelijk we bespraken, door haar milieubelasting. Gelukkig ervaar je bij ons precies waarvoor je aan toe bent. In ons gemakkelijke bestelsysteem staat vermeld overtuigend wat je voor een algemeen afval container of een bepaalde alternatieve rolcontainer aftikt. Wij beschouwen het cruciaal dat dit aspect duidelijk is. Hierdoor raak je naderhand geen voor onaangename verrassingen te zitten.

Hoe hou je deze soort afvalstroom zo gering mogelijk?

Zijn Bedrijfsafval Quiz

Dit is mogelijk door afvalstromen te opsplitsen bij de bron. Op het moment dat deze worden afgedankt dus. Hoe reiner een afvalstroom, des te efficiënter kunnen grondstoffen hergebruikt worden. Als afval niet wordt gescheiden en bij elkaar in de restafval container wordt gedumpt, dan transformeert dit afval automatisch in overig afval. Oók als hier prima recyclebare materialen tussen bevinden. Na scheiding is immers veel minder effectief dan op voorhand verdelen bij de bron. Enkel een klein percentage kunststof en metaalmateriaal kan er na de bewerking nog worden uitgefilterd. Het reactie op de kwestie ‘Wat is restafval?’ is daarom: niet-recyclebaar afval. De wel-recyclebare afvalstromen horen hier niet tussen

Dit afval kun je beter verdelen

Recyclebare afvalstromen verzamel je eenvoudig in met aparte rolcontainers. Zo kan de ledigingsfrequentie of het formaat van jouw restafval container naar omlaag worden aangepast. Goed voor je beurs, want we vermelden al eerder dat restafval een kostbare afvalstroom is. Voor de navolgende afvalstromen heeft ons afzonderlijke rolcontainers: papier, PMD, vensterglas, keukenafval en vertrouwelijk archief. Gelijk je ziet zijn er daarom flink wat opties om jouw hoeveelheid restafval te verkleinen waardoor er mindere in de restafval container dient.

Wat is toegestaan bij het overig afval?

Toegestaan:
Brandbare geen herbruikbare afvalstoffen afkomstig van bedrijven, met maten kleinere dan 30 x 30 x 60 cm

Niet:

 • Chemisch afval
 • Asbest bevattend afval
 • Explosieven
 • Medisch afval
 • Stralend afval
 • Elektronisch-afval en wit-en bruingoed
 • Sterk stof bevattend of geurend afval
 • Wielen
 • Kadavers
 • Geen ontvlambaar afval zoals puin, zandkorrels en vensterglas
 • Grof afval (> 30 x 30 x 60 cm)
 • Vloeibare stoffen
 • Smeulende stoffen
 • Dichte verpakkingen waarvan de (vroegere) binnenkant niet rechtstreeks herkenbaar is

Papieren en karton Afval

{service1)

Je bespaart altijd op afvalkosten wanneer je karton en papier apart inzamelt. In Nederland zijn we gewend aan het scheiden van karton en papier, omdat het heel goed te recyclen is. Er zijn tientallen typen papier, denk aan verpakkingen, printwerk, omslagen, dagbladen en magazines. Zwaar besmet document kan je beter niet in de papierbak gooien. Plaats een rolcontainer zetten, selecteer je ledigingsfrequentie en je kan deze afvalstroom altijd ordelijk gescheiden verzamelen. Je hebt de optie uit een zeer divers assortiment van containers van 240 en 2400 liter.

De correcte container voor Papier en Dozen

De meest gepaste afvalcontainer voor je document en papier vind je op ons. We hebben een nationale bereik en je hebt een ruime keuze tussen plastic en ijzeren containers. Een metalen container is geschikt wanneer de afvalcontainers buitenshuis geplaatst zijn, of vandalisme aan de loer ligt. Kies, afhankelijk van je nood, de meest geschikte
inhoudsmaat. Daarna beslis je hoe frequent je afvalcontainer(s) geledigd dienen te worden. Een document en kartoncontainer wordt al vanaf €9 per maand bij je geplaatst.

Zo wordt document en karton verwerkt

Papier kan zelfs 7 keer gerecycled worden. Ook in jouw beurs bespaart het beduidend wanneer je deze afvalstroom afzonderlijk verzamelt. Je mag er bij ons op rekenen dat je papier- en karton in de meest doelmatige, milieuvriendelijke en verantwoordelijke wijze wordt verwijderd en gebruikt als basis voor nieuwe producten. Wil je een afvalcontainer huren maar heeft u nog vraagstukken? Raadpleeg de veelgestelde vraagstukken of neem neem contact contact.

Swill

Swill bestaande uit biologisch vuilnis, zoals (bereid) keukenvuilnis en etensresten. Denk hierbij aan aardappelen, broden, pasta, dranken, eierschelpen, patat, gebak, groentes en vruchten en melkproducten. Met name op horecagelegenheden komen deze afvalstromen beschikbaar, echter tevens in kantoor kunt je je biologisch vuilnis scheiden. Je bespaart aanzienlijk op afvalverwijderingskosten als je het zwaar swillvuilnis niet in je rolcontainer met overig afval werpt.

PMD (Kunststof, Metalen materialen en Drankverpakkingen)

Je ondernemingsafval bestaat waarschijnlijk uit meer herbruikbaar afval als je denkt! Onopgemerkt bestaande één groot deel uit bedrijfsafval dikwijls uit kunststof verpakkingen, blikken en drankverpakkingen.

Dit soort afvalmaterialen horen stuk voor stuk bij hetzelfde afvalsoort: Kunststof, Metalen en Drankenkartons (PMD).

Via PMD apart uit je andere afvalsoorten te te zamelen, zitten je containers minder snel vlug vol. Daarnaast is het scheiden uit je afval tevens beter voor het de milieu. PMD mag namelijk hergebruikt worden. Daardoor moeten er geen vers grondstoffen ontgonnen te worden om nieuwe producten te maken, je PMD wordt namelijk een grondstof!

De juiste container voor PMD en Zijn Bedrijfsafval Quiz

{service1)

Bij ontdek je steeds een passende rolcontainer voor je PMD. We bieden verschillende plastic rolcontainers , van 240, 660 of 1100 liter. Dankzij de vlugge, kosteloze levering en nationale dekking, heb je in 24 uur je afvalcontainer bij het gewenste locatie geplaatst. Je bepaalt zelfstandig het verlangde inhoudsmaat en op welke manier frequent het container geledigd dient te zijn. Op deze manier ken je dus vast waar je jouw vuilnis steeds weg kan en waar je meewerkt aan een beter milieu via je vuilnis te scheiden. Bestel vlug je goedkope afvalcontainer(s)!

Zo geraakt PMD verwerkt

Door je PMD gescheiden in te verzamelen in een PMD afvalcontainer, kan het optimaal hergebruikt zijn. Dit is essentieel, omdat wij belasten het milieu veel minder als wij afval recycleren. Van je gerecyclede PMD komen bijvoorbeeld verse verpakkingen, kratten en zelfs bermpaaltjes geproduceerd. Met bijzondere technieken worden de metalen en drankenkartons uit het afval gezeefd om daarna gerecycled te zijn. Het overgebleven plastic wordt daarna op grond van de plasticsoorten verder verdeeld en gemalen tot korrels. Van deze korrels kunnen dan nieuwe producten worden geproduceerd.

Voordelig Rolcontainer huren ➡️

Wat mag er bij het PMD?

Mag Wel:

 • Kunststof verpakkingen
 • Tasjes, zakken, flacons
 • Boterkuipjes
 • Bloempotten
 • Tubes, deksels
 • Folies
 • Conservenblik
 • Blikken
 • Metalen doppen
 • Schroefdeksels
 • Melkpakken
 • Sapverpakkingen
 • Drinkverpakkingen
 • Yoghurtverpakkingen

NIET:

 • Piepschuim Verpakkingen inclusief aluminiumfolie laag aan de binnenkant (bijvoorbeeld chipszakken, kruidenverpakkingen en koffieverpakkingen)
 • Doordrukstrips (voor geneesmiddelen en gomballen) (Hard) plastic waaronder speeltjes
 • Huishoudelijke artikelen en gebruiksvoorwerpen (emmers, druiprek etc.)
 • Shopper draagtassen
 • Agrarisch plastic
 • Verfemmers
 • Spuitbussen inclusief chemisch symbool (deodorant, verf enz.)
 • Pakketten met vla- ofwel yoghurtrestjes
 • Drankverpakkingen waarin verschillend stof zit gestopt Afzonderlijk doosjes of verschillend document
 • Verpakking inclusief gevaarlijke stoffen
 • Glasafval

Hoe meer afval jezelf scheidt, des te beter dat zal zijn voor de milieu en ook je portemonnee. Glas blijkt één van de vele {afvalstromen|afvalsoorten welke makkelijk te splitsen zijn. Glasscherven bestaan van flesjes, potten en glasscherven. Zonder te splitsen pakt het door de ruimte en massa heel veel ruimte bij de bedrijfsafval op. Jij kan daarom heel uit besparen op je afvalkosten. Het glas is bovendien volledig om te hergebruiken. Daarnaast kost het recyclen veel minder energie in vergelijking met glazen om te maken van verse materialen.

Komt daar bij jouw onderneming heel veel glasafval los, zoals bij de horeca, dan is een container voor glas essentieel. Bezit jij wisselende periodes met betrekking tot drukte? ons werkt met aanpasbare overeenkomsten omdat je het nummer bakken eenvoudig verandert.

Het geschikte container voor het glas restafval

Koop de meest geschikte bakken voor je glasafval op onze dienst. Je heeft de selectie uit een container met tweehonderdveertig liter en van 900 liters. Er is reeds één container voor glas startend bij €13 elke maand en deze wordt gratis neergezet. Afhankelijk van de afval kies jij hoe frequent ons de container komen legen. wij biedt de meest voordelige service.

Zo wordt glas verwerkt

Het heel veel energie om glas om te produceren uit verse grondstoffen. Glasafval is daarentegen één prima basis. Er zitten meestal ongeveer 50% oud glazen in nieuwe glazen. Bij de verwerken doen wij verschil onder wit, bruin, groene en gemengd glas. Daarnaast worden kurk en ook deksels verwijderd. Via glas om te recyclen, kunnen er zijn bij een veel kleinere temperatuur glas geproduceeerd worden. Een minder milieubelastend en verantwoord proces . Heb jij vraagstukken? Bekijk dan de frequent gestelde vragenlijst of contact op.

Wat mag wel er zijn bij het de glasverval?

Wel:

Leeg glasafval dat gefungeerd heeft als verpakkingsmateriaal

NIET:

Keramiek, steen, porselein. Hieronder vallend jenever kruikjes, bordjes, kopjes, aardewerk en dergelijke. n Hittebestendig glas, laboratorium glazen, ovenschaaltjes, kookoppervlakken en ook kachelruitjes

Koelkasten glazenplaatjes, snijplanken etc. vallen onder vlakglas

Medisch- of ziekenhuisglas: naaldjes, chemie, vloeistoffen etc.

Dossiervernietiging

Je archief moet beschermd en op een veilige wijze vernietigt worden. Archiefvernietiging zou jij daarom best goed organiseren. De gesloten rolcontainers van ons helpen tijdens een beschermd proces voor inzameling en vernietiging van jouw archief. Vertrouwelijk en ook veilig. Papieren zullen vertrouwelijk getransporteerd. Zo heeft jij honderd procent zekerheid dat je dossiers beschermd vernietigt zijn. Na de vernieling worden het restanten hergebruikt.

Het te begrijpen dat je je jouw archief niet wil in de papiercontainer wil gooien. Enkele papieren bevatten geheime informatie en kunnen kunnen dus best vernietigd . Waarschijnlijk gebruik je je hiervoor een versnippermachine. Het vernietigen van grote hoeveelheden archief is echter echter heel tijdrovend en omslachtig. Heeft je regelmatig een grote hoeveelheid vuil in de de vorm van geheim papier? Kies dan dan voor archiefvernietiging van onze dienst . Je krijgt dan dan een gesloten rolcontainer.

Deze container heeft een spleet waarin het papier exact erin past. Wanneer het documenten eenmaal in de container zitten, krijgt niemand ze meer in handen. Onze chauffeur komt eens de zoveel tijd langs om het container legen en de documenten ter plekke te vernietigen binnen onze vrachtwagen. Eveneens dit werkt middels een gesloten systeem waarbij de container door het vrachtwagen zelf is opgetild en opengemaakt. De content zal daarna meteen vernielt.

De juiste container voor het archiefvernietiging Voor het archiefvernietiging deponeer je jouw geheime documenten veilig in het afgesloten rolcontainers van ons. Door het klep in het deksel kun je het papieren in het container werpen. Je heeft de keuze van verschillende capaciteiten, namelijk 140 liter, 240 liter of 660 liter. Aangepast op je noden kies je de gewenst ledigingsfrequentie. Doordat jouw dossier niet op het transport gaat, loopt jij niet gevaar dat er iets met je vertrouwelijke papieren gebeurt. Jij kunt voor je archiefvernietiging al een container verhuren vanaf €19 per maand.

Zo werkt dossiervernietiging

De verzameling van je dossier verloopt veilig en nauwkeurig dankzij een gesloten container op wielen en onze gekwalificeerde bestuurders. Document is zeer te hergebruiken en kan verschillende malen opnieuw worden. Na de archiefvernietiging wordt inkt uit het document verwijderd en met water vermengd tot pulp. Met ons weet jij zeker dat je archief op de meest doeltreffende, milieuvriendelijke en verantwoorde wijze wordt verzameld en verwoest.